2011 Nisan Anneleri

evet bakanlardan birinin kızı hamile olsaydı bu iş olabilirdi belki
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya
ama işlerine böyle gelmiştir.....
o zaman 3 tane doğururduk demi ya

Kızlar biraz polyannacılık gibi oluyor ama buna da şükür ablam özelde çalışıyordu doğuma bir hafta kala işi bıraktı ve doğumdan sonra da 40ı çıkınca tekrar işe başladı 40 günlük bebeğini bıraktı ne kadar zor bir durum Allah'tan bir yabancı değil annem babaktı bebeğine düşününce böyle yine de çok şükür diyorum

öyle Allahıma çok şükür bize bebişlerimizi nasip etti bi kere ne kadar dua etsek azdır
çok şükür hamdolsun
Allah o durumda olanlarada yardım etsin

Teşekkür ederim Arkadaşlar herkese... Doktora sorular sordum... Kullandığım vitamin ve magnezyum vs. devam ediyormuyum diye, o da evet dedi bebğe yarıyormuş tamamı zaten. sonra çatı kpontrolünü meraktan sordum, ona da 37-38.haftadan sonra bakcaz dedi. Doğum yöntemini belirlicez ona göre dedi. Plesanta yukarda olduğu için benim şuan için normal doğuma uygunsun dedi. Genelde bu son dönem bebk kilo çok almaya başlıyormuş ama yinede yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi... 15 kiloyu doldurdum da... ekmeği kestik zaten hamur işi de yok... diyete devam anlayacağın...

haklısın canım ya çok şükür tabiki ben kime baktıracağımı henüz tam ayarlaymadığım için böyle karamsarım annem kardeşimin çocuğuna bakıyor kaynanam başka ilde gelecek sağolsun ama ne kadar süre kalır yaşlılar evini arar ya hep sıkılır mı diye düşünüyorum..ücretsiz izin de alamam ....tabi özelde çalışanlar için daha zor Allah yardımcımız olsun

magnezyum bende kullanıyorum....bide yürürken karnın sertleşiyo dimi..bebiş dayanıyo herhlade çok normal dimi bunlar...ben uzanınca normalleşiyo...

Canım benim de dişlerim çok fazla sızlıyordu ve kanıyordu dişlerimi temizlettim çok rahatladım tavsiye ederim.

günaydın kızlar
bizde dün bebişimizi gördük çok güzeldi kocaman olmuş artık kızım 35 cm ve 1020 gr sağlıklı ve bir terslik yoktu çok mutlu olduk doyadoya seyrettik

magnezyum bende kullanıyorum....bide yürürken karnın sertleşiyo dimi..bebiş dayanıyo herhlade çok normal dimi bunlar...ben uzanınca normalleşiyo...

Canım benimde çok sertleşiyo hatta dik duramaz gibi oluyorum bazen ama sonra dediğin gibi uzanınca veya oturunca geçiyor. Bide benim kalçma 2 haftadır kramp giriyor magnezyum eksiliği diye duymuştum ama ben içimiyorum bilginiz var mı?

Normal Canım... Bebek büyüyüor artık ve ağırlaşıyor... Zaten ayağa kalkınca artık direk wc ye koşcan idrar kesesine baskı yaptığı için
Ne tarafa dayanıyorsa o taraf sertleşiyor...

Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim az önce geldim kan ilacım bitmişti sekizde sağlık ocagındaydım sıra aldım hemen ,,,ortalıkta kimse yoktu ilk benmiyim dedim bir baktım 12 . Kişiyim millet cevredeki eczanelere aldırıyormus sırasını 9 da geliyormus sağlık ocagına ilacı da oradan alıyorlarmıs. Bekle bekle 1 saat bekledm pansumanlar falan vardı hemsire onlarla ilgilendi sonra beni çağırdı hemsire cok ilgili sıra bekletmemeye çalısıyor bana ilacımı yazdı ,,doktor da ilacı gorunce gyno ferro sanol bunda folik asit var bu olmaz dedi bu sefer sistem kapanmıs oldu tekrar ilaç yazamadılar doktor sıra beklesen boyle olmaz dedi sanki ben kendiliğimden girdim içeri boyle sirinri tripli davranıslar bugun sadece ilac yazacaz kontrole haftaya gelirsin dediler benim herseyim bitti aşı tahliller haftaya niye cağırıyorlarsa zaten zor izin alıp gidiyorum stres li oluyorum geç kalınca sağlık ocağından cıkınca kendimi çok kötü hissettim başladım ağalamaya bir ilaç için mi bu kadar zahmete girdim bilsem kendim alırdım diye doktorumu değiştirecem şimdi arastırıyorum netten ne lazım

cnm nie gyno ferro sanol olmaz dediki. doktor bana onu verdi ben hamileliğin başından beri onu kullanıorum

canım tuh ya beklemişsin o kadar bir de stres olmuşsun
gyno ferro sanol e neden olmaz dedi ki anlamadım :26:

aynen canım benımd maasım dedıgın gıbı dolgun ama kızımla gun gecırmek ıstıyorum bırazcık ne yapalım bırıken paralardan yerız

Ben de onu kullanıyorum neden oyle dedi anlamadım bunda folik asit var dedi

ay amaan başından mı savmaya çalıştı ne insan adam akıllı bi açıklama yapar. sağlık ocağında çalışıo die mi böyle yapıolar anlamıyorum. bu da senin işin kardeşim dooğru düzgün yapmıcaksan yapma dimi yane. nedir bu ukalalık anlamıyorum. boşver yaa seni sallamayan bi hekimi sen de hiç takma bence ben de sinir olurum bu tür şeylere tutamam dilimi ama bişey söylemezsem içimde klaır

kızlar hepinize selammmm :92: :92:
İnşallah herkes iyidir..
Bebeklerini görenler gözünüz aydın , ben de şubatın ilk haftasını bekliyorum..
herhalde sonra 2 haftada bir çağırmaya başlayacak değil mi, ayda birler bitecek

evet canım artık sık çagırmaya baslayacaklar bkalım nasıl olacak.bıde su ızıne ayrılabıleseydık hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…