- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.601
evet bakanlardan birinin kızı hamile olsaydı bu iş olabilirdi belki
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya
ama işlerine böyle gelmiştir.....
o zaman 3 tane doğururduk demi ya
Kızlar biraz polyannacılık gibi oluyor ama buna da şükür ablam özelde çalışıyordu doğuma bir hafta kala işi bıraktı ve doğumdan sonra da 40ı çıkınca tekrar işe başladı 40 günlük bebeğini bıraktı ne kadar zor bir durum Allah'tan bir yabancı değil annem babaktı bebeğine düşününce böyle yine de çok şükür diyorum
maşallah cnm...büyütmüşsün bebişi.... nasıl doktoruna neler sordun..doğumla ilgili bişey sordunmu.... bizde bu gün çok iyiyiz bebişim erkekn kalkan anneyi seviyo anladım ozaman çok mutlu oluyo miniğim... maşallah..
Kızlar biraz polyannacılık gibi oluyor ama buna da şükür ablam özelde çalışıyordu doğuma bir hafta kala işi bıraktı ve doğumdan sonra da 40ı çıkınca tekrar işe başladı 40 günlük bebeğini bıraktı ne kadar zor bir durum Allah'tan bir yabancı değil annem babaktı bebeğine düşününce böyle yine de çok şükür diyorum
Teşekkür ederim Arkadaşlar herkese... Doktora sorular sordum... Kullandığım vitamin ve magnezyum vs. devam ediyormuyum diye, o da evet dedi bebğe yarıyormuş tamamı zaten. sonra çatı kpontrolünü meraktan sordum, ona da 37-38.haftadan sonra bakcaz dedi. Doğum yöntemini belirlicez ona göre dedi. Plesanta yukarda olduğu için benim şuan için normal doğuma uygunsun dedi. Genelde bu son dönem bebk kilo çok almaya başlıyormuş ama yinede yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi... 15 kiloyu doldurdum da...ekmeği kestik zaten hamur işi de yok... diyete devam anlayacağın...
canım geçtiğimiz 3 gün boyunca benim de diş etim çekildi, hissettim hassaslaştığını..
Bugün iyi gibi, buaralar daha fazla süt içiyorum bilmiorum hemen etkisi oldu mu onun..
Ama ben de korkuyorum diş çürümesinden, ağrısından filan :26:
inşallah sorunsuz atlatırız..
magnezyum bende kullanıyorum....bide yürürken karnın sertleşiyo dimi..bebiş dayanıyo herhlade çok normal dimi bunlar...ben uzanınca normalleşiyo...
magnezyum bende kullanıyorum....bide yürürken karnın sertleşiyo dimi..bebiş dayanıyo herhlade çok normal dimi bunlar...ben uzanınca normalleşiyo...
Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim az önce geldim kan ilacım bitmişti sekizde sağlık ocagındaydım sıra aldım hemen ,,,ortalıkta kimse yoktu ilk benmiyim dedim bir baktım 12 . Kişiyim millet cevredeki eczanelere aldırıyormus sırasını 9 da geliyormus sağlık ocagına ilacı da oradan alıyorlarmıs. Bekle bekle 1 saat bekledm pansumanlar falan vardı hemsire onlarla ilgilendi sonra beni çağırdı hemsire cok ilgili sıra bekletmemeye çalısıyor bana ilacımı yazdı ,,doktor da ilacı gorunce gyno ferro sanol bunda folik asit var bu olmaz dedi bu sefer sistem kapanmıs oldu tekrar ilaç yazamadılar doktor sıra beklesen boyle olmaz dedi sanki ben kendiliğimden girdim içeri boyle sirinri tripli davranıslar bugun sadece ilac yazacaz kontrole haftaya gelirsin dediler benim herseyim bitti aşı tahliller haftaya niye cağırıyorlarsa zaten zor izin alıp gidiyorum stres li oluyorum geç kalınca sağlık ocağından cıkınca kendimi çok kötü hissettim başladım ağalamaya bir ilaç için mi bu kadar zahmete girdim bilsem kendim alırdım diye doktorumu değiştirecem şimdi arastırıyorum netten ne lazım
cnm nie gyno ferro sanol olmaz dediki. doktor bana onu verdi ben hamileliğin başından beri onu kullanıorum
Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim az önce geldim kan ilacım bitmişti sekizde sağlık ocagındaydım sıra aldım hemen ,,,ortalıkta kimse yoktu ilk benmiyim dedim bir baktım 12 . Kişiyim millet cevredeki eczanelere aldırıyormus sırasını 9 da geliyormus sağlık ocagına ilacı da oradan alıyorlarmıs. Bekle bekle 1 saat bekledm pansumanlar falan vardı hemsire onlarla ilgilendi sonra beni çağırdı hemsire cok ilgili sıra bekletmemeye çalısıyor bana ilacımı yazdı ,,doktor da ilacı gorunce gyno ferro sanol bunda folik asit var bu olmaz dedi bu sefer sistem kapanmıs oldu tekrar ilaç yazamadılar doktor sıra beklesen boyle olmaz dedi sanki ben kendiliğimden girdim içeri boyle sirinri tripli davranıslar bugun sadece ilac yazacaz kontrole haftaya gelirsin dediler benim herseyim bitti aşı tahliller haftaya niye cağırıyorlarsa zaten zor izin alıp gidiyorum stres li oluyorum geç kalınca sağlık ocağından cıkınca kendimi çok kötü hissettim başladım ağalamaya bir ilaç için mi bu kadar zahmete girdim bilsem kendim alırdım diye doktorumu değiştirecem şimdi arastırıyorum netten ne lazım
günaydınlarrr
ben tam 1 sene ayrılmayı düşünüyorum yeter artık biraz koca parası yiyelim
32.hafta doktordan çalışabilir raporu alıp 5 haftayıda ekleticem 8*5:13 hafta oluyor sonrada bir sene ücretsiz izin gerçi benim işim iyi maaşımda dolgun ama bana ne
bazı şeylere paha biçilmezz
Ben de onu kullanıyorum neden oyle dedi anlamadım bunda folik asit var dedi
kızlar hepinize selammmm :92: :92:
İnşallah herkes iyidir..
Bebeklerini görenler gözünüz aydın, ben de şubatın ilk haftasını bekliyorum..
herhalde sonra 2 haftada bir çağırmaya başlayacak değil mi, ayda birler bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?