2011 Nisan Anneleri

günaydııınnn...ben de 32.haftada çalışabilir raporu alıp 5 haftayı doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum ama inşallah erken doğum olmaz da iznimiz yanmaz...

Canım son çıkan tasarıda bu da varmış erken doğum olursa 16 haftalık iznin tümü doğumsonrasına aktarılabiliyor

Ya benimki de sanki hep yukarda gibi bakanlar çok yukarda diyor, ve tekmelerinden hissettiğim kadarıyla ayakları aşağı da ben de merak ediyorum ne zaman normale döner

Canım son çıkan tasarıda bu da varmış erken doğum olursa 16 haftalık iznin tümü doğumsonrasına aktarılabiliyor

aaa çok iyi ya ben o kadar inceledim bu izin işini onu görmemişim sağol canım çünkü çalışabilir raporu alıp almama konusunda kararsız kalıyordum yanabilir korkusuyla...

Günaydın Kızlar....

Bugün çok mutluyuz. Çünkü dün kızımı gördüm... Kızım kocaman olmuş Teyzeleri... 39,4 cm boy ve 1528 gr. olmuş benim minik kuşum...
Kıpır kıpırdı yine herzamanki gibi... Beni çok mutlu ediyor... Artık karnımın dışından da hareketleri belli olmaya başladı... Herşey yolundaydı çok şükür... Çok sağlıklıymış minik kuşum...

evet aslında ücretli izin 6 ay olmalı minicik bebişlerimizi bırakıp işe gelmek çok zor bari 6.ayda ek gıdalar başlar bırakmak daha rahat olur süt izni yeter o zaman ama böyle çok zor

evet bakanlardan birinin kızı hamile olsaydı bu iş olabilirdi belki
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya
ama işlerine böyle gelmiştir.....
o zaman 3 tane doğururduk demi ya

Maşalllah miniğine canım kocaman olmuş bizim kontrol haftaya bakalım ne kadar büyümüz bebeğim

Allah nazarlardan korusun canım...inşallah sağlıkla kucağına alırsın minik prensesibizim de haftaya çarşamba randevumuz var geçen ay 800 gr dı merak ediyorum ne kadar kilo aldı nasıl diye..onu görmek için gün sayıyorum

maşallah cnm... büyütmüşsün bebişi.... nasıl doktoruna neler sordun..doğumla ilgili bişey sordunmu.... bizde bu gün çok iyiyiz bebişim erkekn kalkan anneyi seviyo anladım ozaman çok mutlu oluyo miniğim... maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…