- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.581
günaydııınnn...ben de 32.haftada çalışabilir raporu alıp 5 haftayı doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum ama inşallah erken doğum olmaz da iznimiz yanmaz...
evet bende erken doğumdan tırsmıyorum desem yalan olmaz
geçen bir yerde hanımın biri dediki çok aşağıda sanki erken doğcak gibi dedi
moralimi bozdu
gerçektende aşağıda ya hep ayakta hep ayakta olmaktan olabilirmi acaba
Canım son çıkan tasarıda bu da varmış erken doğum olursa 16 haftalık iznin tümü doğumsonrasına aktarılabiliyor
Canım son çıkan tasarıda bu da varmış erken doğum olursa 16 haftalık iznin tümü doğumsonrasına aktarılabiliyor
ben tam okuyamadım yasayı ama izni arttırmadılar demi sadece ücretsiz izin 2 seneye çıktı diye biliyorum bide bu madde
Evet izin artmadı hatta ben ücretsiz iznin arttığını da bilmiyordum oda güzelmiş
kızlar markafoni de pierre cardin pijamalarda indirim var ben pembe olanından aldım
bi bakın isterseniz
Slm markafoniye nasıl üye oluyosunuz acaba
evet aslında ücretli izin 6 ay olmalı minicik bebişlerimizi bırakıp işe gelmek çok zor bari 6.ayda ek gıdalar başlar bırakmak daha rahat olur süt izni yeter o zaman ama böyle çok zorsözde ücretli izin 6 aya çıkacaktı falan filan bi değişikklik yok
istersen sana davetiye gönderebilirm özelden mailini atarsan
Nasıl atıyorum özelden
evet aslında ücretli izin 6 ay olmalı minicik bebişlerimizi bırakıp işe gelmek çok zor bari 6.ayda ek gıdalar başlar bırakmak daha rahat olur süt izni yeter o zaman ama böyle çok zor
Günaydın Kızlar....
Bugün çok mutluyuz. Çünkü dün kızımı gördüm...Kızım kocaman olmuş Teyzeleri... 39,4 cm boy ve 1528 gr. olmuş benim minik kuşum...
Kıpır kıpırdı yine herzamanki gibi... Beni çok mutlu ediyor... Artık karnımın dışından da hareketleri belli olmaya başladı... Herşey yolundaydı çok şükür... Çok sağlıklıymış minik kuşum...
Nasıl atıyorum özelden
ismimin yanına tıklarsan özel mesaj gönder diyo oradan
Günaydın Kızlar....
Bugün çok mutluyuz. Çünkü dün kızımı gördüm...Kızım kocaman olmuş Teyzeleri... 39,4 cm boy ve 1528 gr. olmuş benim minik kuşum...
Kıpır kıpırdı yine herzamanki gibi... Beni çok mutlu ediyor... Artık karnımın dışından da hareketleri belli olmaya başladı... Herşey yolundaydı çok şükür... Çok sağlıklıymış minik kuşum...
Günaydın Kızlar....
evet bakanlardan birinin kızı hamile olsaydı bu iş olabilirdi belki
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya
ama işlerine böyle gelmiştir.....
o zaman 3 tane doğururduk demi ya
Gönderdim oldumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?