2011 Nisan Anneleri

bugun ben gece kuşu oldum ama kimse yok ya nerdesiniz kızlar gece kuşları

ben burdayim canim dizi bakiyorum nette ayrica.esra nerelerde acaba??kayip bu gece

geldik anam...babam soğuk almış istekleri oldu..şifa niyetine inş bişeyler ettim..malum anne yok... yaptık bişeyler gittik...eşimle abim pes oynadılar oturduk geldik...bebişimiz bugün çok haylazdı maşallah ya...böyle olunca deymeyin keyfime..

Günaydın Hanımlar,akşam yine boş durulmamış bakıyorumda.Esracık bebek şekerine el atmış,beğendiğin model çok güzel,hem çok cafcaflı değil.Nazar değmesin Mustafa Yusufumuza.

Anam karılar beşiklerini aldı,çeyizlerini düzdüler,arabalarını aldılar,şeker siparişi veriyorlar.Bizde ne beşik var,ne kıyafet var ne araba var.Beni biri dürtsün

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
ay ya ne geceydi 4 te uyandım 5,30 a kadar uyuyamadım sonra sızmışım saat 8 de tekrar kalk işe gelll bayılıcam şimdi

hadi esteem acele et yetişmeyecek daha bebek alısverişi bitecek kendine başlayacaksın sonra yıka ütüle evine temizlik yap son zamanlarda iyice ağırlasacz hem de sık kontrole gidecez :2:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
ay ya ne geceydi 4 te uyandım 5,30 a kadar uyuyamadım sonra sızmışım saat 8 de tekrar kalk işe gelll bayılıcam şimdi

çok kötü fena oyle uyyamayınca sinirleri de bozuluyo insanın bugün kaç a kadar çalısıyorsun tatlım

günaydın kızlaar :92:
bende uykusuzum bugün,gece 1.30 dan sabah 5e kadar uyuyamadım..toplamda da 4 saat uyumamışımdır,ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum..

dün oğluşumuzu gördük,ama ne yazıkki benim kuzum uyuyordu bize doğru dürüst birşey göstermedi..
yine yüzünü göremeden geldik,baya uğraştık yine ama öylece yattı sıpam
herşey yolunda bir sıkıntımız yok çok şükür,sadece hala dönmemiş,artık dönmesi lazım diyor dr.
kontrolleri 2 haftaya indirdi bu arada,2 hafta sonra halen dönmezse eşim bana bir masaj yapacakmış dönmesi için onu gösterecekmiş,bu 2 haftalık süreçte de bana 2 egzersiz gösterdi..
1. elleri popo arkasında bağlayıp uzanıp bisiklet çevirme hareketi..(1-2 dak.fazla yapma dedi)
2.kedi duruşu,karnın boşluğa düşmesi için,bunu da ara ara aklına geldikçe yap dedi..

eğer 2 haftada yine dönmezse eşim göbeğime bir masaj yapacakmış onu gösterecek ozaman..

bu aradam kuzum 40 cm olmuş nerdeyse,1254 gr.neyseki kilo alımı yavaşlamış..
vitamini bırakmıştım,meyveyi de biraz azaltmıştım sanırım etkisi oldu..iri bebek olsun istemedim..
yine 11 gün ilerde çıktı kuzum,2 nisan görünüyor şimdide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…