- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.261
aramıza hg
neyi öğrenmek siteyle ilgili cnm
yardımcı olabilirimmm
ben 84 doğumluyum ilk bebeğim canım.tam 26 haftada mısın?
bugun ben gece kuşu oldum ama kimse yok ya nerdesiniz kızlar gece kuşları
bugun ben gece kuşu oldum ama kimse yok ya nerdesiniz kızlar gece kuşları
ben burdayim canim dizi bakiyorum nette ayrica.esra nerelerde acaba??kayip bu gece
geldik anam...babam soğuk almış istekleri oldu..şifa niyetine inş bişeyler ettim..malum anne yok... yaptık bişeyler gittik...eşimle abim pes oynadılar oturduk geldik...bebişimiz bugün çok haylazdı maşallah ya...böyle olunca deymeyin keyfime..
babana gecmis olsun canim..masallah bebisinede
sağol cnm...Bende şeker siparişi vercam ya...dayanamıyorum..bide gerçekten uygun negerek var.5-10 tl daha uygununu bulmak için bi ton yol yürümeye kafa karıştırmaya...dimi ama
merhaba bende yeni katıldım aranıza şu anda 26 haftalık hamileyim ve ikinci oğlum doğacak.
sitenin tam kullanım yerlerini çözmeye calışıyorum. ve bende nisan 2011 de doğum yapacağım
günaydın hanımlar,akşam yine boş durulmamış bakıyorumda.esracık bebek şekerine el atmış,beğendiğin model çok güzel,hem çok cafcaflı değil.nazar değmesin mustafa yusufumuza.
Anam karılar beşiklerini aldı,çeyizlerini düzdüler,arabalarını aldılar,şeker siparişi veriyorlar.bizde ne beşik var,ne kıyafet var ne araba var.beni biri dürtsün
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
ay ya ne geceydi 4 te uyandım 5,30 a kadar uyuyamadım sonra sızmışım saat 8 de tekrar kalk işe gelll bayılıcam şimdi
çok kötü fena oyle uyyamayınca sinirleri de bozuluyo insanın bugün kaç a kadar çalısıyorsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?