- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.281
günaydın kızlaar :92:
bende uykusuzum bugün,gece 1.30 dan sabah 5e kadar uyuyamadım..toplamda da 4 saat uyumamışımdır,ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum..
dün oğluşumuzu gördük,ama ne yazıkki benim kuzum uyuyordu bize doğru dürüst birşey göstermedi..
yine yüzünü göremeden geldik,baya uğraştık yine ama öylece yattı sıpam
herşey yolunda bir sıkıntımız yok çok şükür,sadece hala dönmemiş,artık dönmesi lazım diyor dr.
kontrolleri 2 haftaya indirdi bu arada,2 hafta sonra halen dönmezse eşim bana bir masaj yapacakmış dönmesi için onu gösterecekmiş,bu 2 haftalık süreçte de bana 2 egzersiz gösterdi..
1. elleri popo arkasında bağlayıp uzanıp bisiklet çevirme hareketi..(1-2 dak.fazla yapma dedi)
2.kedi duruşu,karnın boşluğa düşmesi için,bunu da ara ara aklına geldikçe yap dedi..
eğer 2 haftada yine dönmezse eşim göbeğime bir masaj yapacakmış onu gösterecek ozaman..
bu aradam kuzum 40 cm olmuş nerdeyse,1254 gr.neyseki kilo alımı yavaşlamış..
vitamini bırakmıştım,meyveyi de biraz azaltmıştım sanırım etkisi oldu..iri bebek olsun istemedim..
yine 11 gün ilerde çıktı kuzum,2 nisan görünüyor şimdide..
Günaydın kızlar......
Ben dökülmeye başladım, uykusuz geceler bana görünmeye başladı.En başta fena bir diş ağrısı napıcam bilmiyorum.Sonra bacağım ağrıyor ve uykumda bile beni mahvediyor(((
Bende uykusuzum bugün,gece 1.30 dan sabah 5e kadar uyuyamadım..toplamda da 4 saat uyumamışımdır,ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum..
Dün oğluşumuzu gördük,ama ne yazıkki benim kuzum uyuyordu bize doğru dürüst birşey göstermedi..
Yine yüzünü göremeden geldik,baya uğraştık yine ama öylece yattı sıpam
Herşey yolunda bir sıkıntımız yok çok şükür,sadece hala dönmemiş,artık dönmesi lazım diyor dr.
Kontrolleri 2 haftaya indirdi bu arada,2 hafta sonra halen dönmezse eşim bana bir masaj yapacakmış dönmesi için onu gösterecekmiş,bu 2 haftalık süreçte de bana 2 egzersiz gösterdi..
1. Elleri popo arkasında bağlayıp uzanıp bisiklet çevirme hareketi..(1-2 dak.fazla yapma dedi)
2.kedi duruşu,karnın boşluğa düşmesi için,bunu da ara ara aklına geldikçe yap dedi..
Eğer 2 haftada yine dönmezse eşim göbeğime bir masaj yapacakmış onu gösterecek ozaman..
Bu aradam kuzum 40 cm olmuş nerdeyse,1254 gr.neyseki kilo alımı yavaşlamış..
Vitamini bırakmıştım,meyveyi de biraz azaltmıştım sanırım etkisi oldu..iri bebek olsun istemedim..
Yine 11 gün ilerde çıktı kuzum,2 nisan görünüyor şimdide..
günaydın kızlar......
Ben dökülmeye başladım, uykusuz geceler bana görünmeye başladı.en başta fena bir diş ağrısı napıcam bilmiyorum.sonra bacağım ağrıyor ve uykumda bile beni mahvediyor(((
günaydınnnnnn kızlarrrr
topiğin adını uykusuzlar diye değiştirelim bende aynı durumdayım ve işe geldim
landsarc tatlım inşallah 2 hafta içinde döner bebişin maşallah kuzuda kocaman olmuş
bebişi kafaya takmısın cnm galiba uyuyamamısın ondan ters de olsa ne güzel sağlık lı 11 gün de fazla değilmiş hata da olabilirmiş hem cok sukur hersey yolunda gibi zaten doktorunda normal davranmıs kilosu için birşey dedi mi peki su kadar doğar gibi hep sizin kilolara bakıyom benim ki de bu kadar dır diyorum cok iri olmasa diyorum kolay doğsun
Kuzu günaydınnn,bugün gider yatar dinlenirsin canım,bende 3 gündür kol bacak ağrılarından uyuyamıyorum.Bugün kociş bacaklarıma falan masaj yaptıda o yaparken ben uyuyakalmışım yoksa oturup ağlayacaktım.Uyuyamamak gerçekten çok kötügünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
ay ya ne geceydi 4 te uyandım 5,30 a kadar uyuyamadım sonra sızmışım saat 8 de tekrar kalk işe gelll bayılıcam şimdi
hadi esteem acele et yetişmeyecek daha bebek alısverişi bitecek kendine başlayacaksın sonra yıka ütüle evine temizlik yap son zamanlarda iyice ağırlasacz hem de sık kontrole gidecez:2:
bende uykusuzum bugün,gece 1.30 dan sabah 5e kadar uyuyamadım..toplamda da 4 saat uyumamışımdır,ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum..
dün oğluşumuzu gördük,ama ne yazıkki benim kuzum uyuyordu bize doğru dürüst birşey göstermedi..
herşey yolunda bir sıkıntımız yok çok şükür,sadece hala dönmemiş,artık dönmesi lazım diyor dr.
kontrolleri 2 haftaya indirdi bu arada,2 hafta sonra halen dönmezse eşim bana bir masaj yapacakmış dönmesi için onu gösterecekmiş,bu 2 haftalık süreçte de bana 2 egzersiz gösterdi..
1. elleri popo arkasında bağlayıp uzanıp bisiklet çevirme hareketi..(1-2 dak.fazla yapma dedi)
eğer 2 haftada yine dönmezse eşim göbeğime bir masaj yapacakmış onu gösterecek ozaman..
vitamini bırakmıştım,meyveyi de biraz azaltmıştım sanırım etkisi oldu..iri bebek olsun istemedim..
Kuzu günaydınnn,bugün gider yatar dinlenirsin canım,bende 3 gündür kol bacak ağrılarından uyuyamıyorum.Bugün kociş bacaklarıma falan masaj yaptıda o yaparken ben uyuyakalmışım yoksa oturup ağlayacaktım.Uyuyamamak gerçekten çok kötü
Evet mesacığım istediğim dürtü buydurahatsızlığım geçer geçmez ben bu hızla herşeyini aırım oğlumun,önce tabii ismini bulayım bugün ayyy çok tembelim daha ismi yok evladımın
ayy eveet esteem sorma canım..oğluşumun yüzüne hasret kaldım..biraz gördük ama net sayılmaz..
Uyuyormuş,naapsın annesi böyle çok yürüyünce ayakta dolanınca onlara beşik gibi gelirmiş uyurlarmış hep dr.öyle dedi,iyi bari dedim bende onu da yoruyorum diye üzülüyordum hep,meğersem paşam keyfine bakarmış
ayy eveet esteem sorma canım..oğluşumun yüzüne hasret kaldım..biraz gördük ama net sayılmaz..
Uyuyormuş,naapsın annesi böyle çok yürüyünce ayakta dolanınca onlara beşik gibi gelirmiş uyurlarmış hep dr.öyle dedi,iyi bari dedim bende onu da yoruyorum diye üzülüyordum hep,meğersem paşam keyfine bakarmış
şekerim hareketlerini ben kasıklarımda ve sağ böbreğime doğru hissediyorum dısarıdan bile cok belli oluyor karnın titriyor sanki en son benim de ters di sen nerde hissediyorsun
benim bebeğim çok hareketli sürekli hareket halinde hiçdurmuyor sizinde öylemi.
ben çalışmıyorum evdeyim bu ikinci hamileliğim birincide çok hareket olmamıştı ama bunda çok oluyor. yani gece gündüz sabah akşam sürekli hareket halinde uyumuyor galiba hiç
teşekkür ederimGünaydın Hanımlar,akşam yine boş durulmamış bakıyorumda.Esracık bebek şekerine el atmış,beğendiğin model çok güzel,hem çok cafcaflı değil.Nazar değmesin Mustafa Yusufumuza.
Anam karılar beşiklerini aldı,çeyizlerini düzdüler,arabalarını aldılar,şeker siparişi veriyorlar.Bizde ne beşik var,ne kıyafet var ne araba var.Beni biri dürtsün
kızlaar int.te gezerken böyle bir yazı buldum..
bebefix ve baby hope markaı ürünler ile ilgili..bunlarla ilgilenenlerin okuması yararlı olur diye düşündüm..
Bebefix Bebek Ürünleri Mağazasından Alışveriş Yapmayın, Baby Hope Bebek Ürünlerinden Uzak Durun! » İşitme Dünyası Blog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?