2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar......
Ben dökülmeye başladım, uykusuz geceler bana görünmeye başladı.En başta fena bir diş ağrısı napıcam bilmiyorum.Sonra bacağım ağrıyor ve uykumda bile beni mahvediyor (((

günaydınnnnnn kızlarrrr
topiğin adını uykusuzlar diye değiştirelim bende aynı durumdayım ve işe geldim
landsarc tatlım inşallah 2 hafta içinde döner bebişin maşallah kuzuda kocaman olmuş

bebişi kafaya takmısın cnm galiba uyuyamamısın ondan ters de olsa ne güzel sağlık lı 11 gün de fazla değilmiş hata da olabilirmiş hem cok sukur hersey yolunda gibi zaten doktorunda normal davranmıs kilosu için birşey dedi mi peki su kadar doğar gibi hep sizin kilolara bakıyom benim ki de bu kadar dır diyorum cok iri olmasa diyorum kolay doğsun

günaydın tatlım geçmiş olsun ben de cok uyyanıyorum ama bir şikayetim olmadan kendi kendime uyanıyorum

günaydınnnnnn kızlarrrr
topiğin adını uykusuzlar diye değiştirelim bende aynı durumdayım ve işe geldim
landsarc tatlım inşallah 2 hafta içinde döner bebişin maşallah kuzuda kocaman olmuş

saolun kızlaar..evet çalışan uykusuzlar olarak değiştirelim..
vallahi işkence oluyor,bir de cumartesi yaa ooof

mesacım,belki de onu da taktım,kafamda milyon tane takacak şey varken uykumda bölününce sonra ne mümkün uyumak..bu yeni evin işleri taşınma,yerleşme çok yorucu oluyor..ayaklarımın ağrısından da uyuyamıyorum artık :26:
3 hafta önceki kontrolde 1003 gr.dı ozamana göre daha iriydi,ozaman bu çocuk en az 3700-3800 demişti..şimdi de tosuncuk diyor ama,biraz normal değerlere yaklaştı..normal istediğimden 4ü geçmesin bari diyorum da..eğer dönmezse de sezeryan olursa ozaman kilosun önemli değil pek tabi..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
ay ya ne geceydi 4 te uyandım 5,30 a kadar uyuyamadım sonra sızmışım saat 8 de tekrar kalk işe gelll bayılıcam şimdi
Kuzu günaydınnn,bugün gider yatar dinlenirsin canım,bende 3 gündür kol bacak ağrılarından uyuyamıyorum.Bugün kociş bacaklarıma falan masaj yaptıda o yaparken ben uyuyakalmışım yoksa oturup ağlayacaktım.Uyuyamamak gerçekten çok kötü

hadi esteem acele et yetişmeyecek daha bebek alısverişi bitecek kendine başlayacaksın sonra yıka ütüle evine temizlik yap son zamanlarda iyice ağırlasacz hem de sık kontrole gidecez :2:

Evet mesacığım istediğim dürtü buydurahatsızlığım geçer geçmez ben bu hızla herşeyini aırım oğlumun,önce tabii ismini bulayım bugünayyy çok tembelim daha ismi yok evladımın

Kuzum maşallahınız varAllah nazarlardan korusun inşallah,kocaman olmuş paşa.Senin bu oğlan size yüzünü göstermeden doğacak kız bu gidişle
İnşallah bebiş bidahaki aya kadar döner.

günaydın canımmmm ay ya bugün çalışmak zor geliyo evide götürüyolar resmen eve gidince temizlik yapmam lazım sonra kesin eşim arkadaşlarla buluşalım diye tutturacak yani bana uyku yine harammmm
ay canım ya gripten dolayıdır o ağrılar eklem ağrısı olur çünkü çok dikkat et kendine

ayy eveet esteem sorma canım..oğluşumun yüzüne hasret kaldım..biraz gördük ama net sayılmaz..
uyuyormuş,naapsın annesi böyle çok yürüyünce ayakta dolanınca onlara beşik gibi gelirmiş uyurlarmış hep dr.öyle dedi,iyi bari dedim bende onu da yoruyorum diye üzülüyordum hep,meğersem paşam keyfine bakarmış

ben de kızımı yoruyorum sanıyordum beni affet falan diye konusuyordum demek bebişlerin hosuna gidiyormus bu durum

şekerim hareketlerini ben kasıklarımda ve sağ böbreğime doğru hissediyorum dısarıdan bile cok belli oluyor karnın titriyor sanki en son benim de ters di sen nerde hissediyorsun

şekerim hareketlerini ben kasıklarımda ve sağ böbreğime doğru hissediyorum dısarıdan bile cok belli oluyor karnın titriyor sanki en son benim de ters di sen nerde hissediyorsun

eevet cnm bende orda hissediyorum..hatta kafası tam karaciğerimin altındaymış
ayakları da vajinama doğru salınık duruyor..ara ara vuruyor oraya da sıpa zaten..ben çoğunlukla el kol hareketlerini hissediyorum ve hep sağ tarafımda..bizimkide dışarda baya belli oluyor,hatta geçen nabzı bile belli oluyordu,eşimde çok şaşırmıştı..

ben çalışmıyorum evdeyim bu ikinci hamileliğim birincide çok hareket olmamıştı ama bunda çok oluyor. yani gece gündüz sabah akşam sürekli hareket halinde uyumuyor galiba hiç

ben çalışmıyorum evdeyim bu ikinci hamileliğim birincide çok hareket olmamıştı ama bunda çok oluyor. yani gece gündüz sabah akşam sürekli hareket halinde uyumuyor galiba hiç

evdeysen dinlenebiliyorsundur tatlım bide ikinci gebeliklerde anne doğal olarak daha bilinçli oluyor ve daha çok hissediyormuş

teşekkür ederim cnm öyle hem modelhem fiyat araştırıyorum ama bunu beğendik... nazar değmesin hem..malum 40 ında dağıtıcaz
maşallah cnm... bebişine... boyuda uzamış oh... kız ye kısıtlama kendini büyüsün bebek..şöyle doğunca ele gelir olsun..yıkamasıda kolay olur..

selam dadli anneler nasilsiniz bugun bakayim ben super yorgun ve bi okadarda sinirliyim dun yigenlerimi bize getirdim beraber olalim bi gunde bende kalin dedim tamda mazotun bitecegi gunu buldum tum gece buz gibi evde yattik gariblerim hepsi usudu bende usutmusum karnim cok feci agriyor midem desem oda ayni ya kurtulamadim bi su mide eksimesinden . herseyde bi hayir vardir neyse .. pazertesi benimde kontrolum var saat 2de seker testi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…