2011 Nisan Anneleri

kızlar bizimkiler yün yorgan yastık yapcaz diye tutturdular uyku seti almıycam.ben de hazır yorganları kullanamıyorum ama...hazır yorganlar yıkama açısından kullanışlı

kızlar bizimkiler yün yorgan yastık yapcaz diye tutturdular uyku seti almıycam.ben de hazır yorganları kullanamıyorum ama...hazır yorganlar yıkama açısından kullanışlı

cnm benim bi yazlık bide kışlık bebeklik yorganlarım var...hatta önü saten vs oluyo ya...zati ilk zamanlar yastık kullanılmıyo sanırım bebekte... Pufi almalımı bende düşünüyorum açıkcası... Bide yıkması biz attık makineye çıktı mis gibi bi yılların çizgileri var hani sarı olur ya bölüm bölüm..benim olduğu için önemsemiyorum..çamaşır suyu kullanırım ama o satene zarar verir die geri çekiliyorum

KIZLAR EN BAŞINDAN BERİ BUNU BEĞENDİK EŞİMLE... SİPARİŞİNİ VERİCEZ... MANGETLİ BUZDOLABINADA YAPIŞIR FİYAT SORMADIM...

gzlmişşş cnmm .
bnde beğendmm
en ucuzları 2 den başlıyor sanırım

selam kızlar nasılsınız?
biz geldik oğluşumla.internetimiz gitti bugün zar zor hallettim.

hg.bizde oğlummla iyiyizzz.
tekmeleyipp duruyorr:)

evet cnm allah nasip ederse ilk ben gibi gözüküyorum inş.
bide ultrasonda daha büyük çıkıyorr bebişimm.
pazartesi gidicem doktora bakalım kaç çıkıcak
31+4 diye tahmin ediyorum pazartesi günü için.

sende 100 den düşmüşsün:)

Son düzenleme:
merhaba bende yeni katıldım aranıza şu anda 26 haftalık hamileyim ve ikinci oğlum doğacak.
sitenin tam kullanım yerlerini çözmeye calışıyorum. ve bende nisan 2011 de doğum yapacağım

maşallah sana ya 84 doğumlusun yani ve oğlun 6 yaşında...erken anne olmak güzel.bende 3-4 aydır üyeyim canım.merak ettiklerini sorabilirsin diğer arkadaşlarda cevaplar ben yardımcı olamazsam

maşallah sana ya 84 doğumlusun yani ve oğlun 6 yaşında...erken anne olmak güzel.bende 3-4 aydır üyeyim canım.merak ettiklerini sorabilirsin diğer arkadaşlarda cevaplar ben yardımcı olamazsam

83 doğumluyum caım teşekkür ederim ayrıca bu gün ilk defa girdim sitee önceden kaydım vardı ama pek çözemediğim için girmiyordum. inş. bundan snr sürekli gireceğim

83 doğumluyum canım teşekkür ederim ayrıca bu gün ilk defa girdim siteye önceden kaydım vardı ama pek çözemediğim için girmiyordum. inş. bundan snr sürekli gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…