2011 Nisan Anneleri

kızlar selamm :92: :92:
bana şimdi bir mail geldi, paramini.com dan..
güzel kampanyalar var , siz hiç alışveriş yaptınız mı oradan??

Lansinoh %45 indirimli filan diyo :26:
güvenilirdir herhalde di mi :26:

aman ya bırak allah aşkına cnm..inan takmıyorum diyorum ama neden ağlıyorum demek etkiliyo bi şekilde...annem etrafta olanlar diyoki hamile insandan su istemek gönlü olmadan harammış resmen... aynen öyle bencede..değer kıymet bilmezler... rabbim görüyo..
cnm benim ya...çalışmak zorundasın değilmi... mesleğin neydi.. ara veremezsin değilmi..sizinde işiniz zor vallahi..rabbim yardımcınız olsun of.......
kızlarrr ındırek coombs testı yaptrcam sonrada ıgne vurulcam ıgnenın fıyatı 140 testın kı 30
saglık ocagında yapılıyormu.bu ıgneyı ssk karşılıyormu bılıyormusunuz
cnm sen hangi hastaneye gidiyosun ki..

özel muayenehaneye gıdıyorum ya canım ben ozel saglık sıgortamda yok.şimdı bıde kan uyuşşmazlıgı ıgnesı çıktı oda 150 tlymış test te 30 ordan da battıık

slm kızlar kontrolden geldim şimdi,kızımın ciğerindeki kistler küçülmeye başlamış,kilosuda 1482 gr olmuş :) dr emin olmak için fetal mr istedi,çektirdim ama o makine içinde geçen 20 dk kıpırdamadan havasız i şekilde durmak çok zormuş,bayılmamak için bildiğim bütün duaları okudum :) çok şükür bayılmadım :) allah kimseyi mr çektirmek zorunda kalmasın hele ki hamileyken

:2:

maşş.canım gozunaydın.aa tabı zordur ıyı dayanmıssın .bı arkadşımın bebgının beynınde kıst var demışlerdı hamıleyken dogumdan sonra amelıyat olcaktı bebk ama bakmışlarkı kıst felan kalamamış ınşş sende sorunsuz kucagına alırsın hayrlısıyla

neresiydi cnm kaan kocatepemiydi....

evt canım.bu test ve ıgne fıyatı başka yerden aldım .ordan alsaydım belkı daha çok olurdu

ayy eminim zordur
ama bebişler için işte herşey çekiliyor cnmm
düzelmesine sevindim.

esraa haftalar büyüdükçe insan dahada duygusallaşıyor.
bende günde 3 posta ağlıyorum valla.
sebep yokken bile aklıma bişi geliyor, süzülüveriyo gözyaşlarım
hamilelik zor gerçekten...

bebegine masallahcanim bak bugün güzel haberlerle gelmissin insallah sonunda bir bakmissin kist falanda kalmamis yada cok kücülmüs Allahin izniyle.sende biraz rahatla ki bebegide strese sokma kolay olmasada bebek icin denemeye deger.

Selam canım...Güzel haberlerle gelmişsin ne güzel...Demek ki doğana kadar kist mist kalmayacak...Kilosunada maşallah...

Selam kızlar valla takılamadım foruma ne yapıyosunuz ne ediyosunuz bilmiyorum.

Yorucu günler geçiriyorum, tatil gelsin artık yaa offff. Bugün son nöbet günümdü olleyyy.....

tuykuziz cnm benim... bak nemiştik sana..maşallah bebişine..sağlıkla gelcek niş yavrun... sen mutlu ol iyi ol yeter o annesine sımsıkı sarılmış... doğucak sana yaramazlıklar yapıcak niyeti belli anam... maşallah hadi... çokçok sevindim ya...

iyi akşamlar güzel anneler

ya kızlar benim acayip belim ağrıyor hatta kalkıp adım atamıyorum kitleniyorum eşime tutuna tutuna biraz gezindim evin içinde açıldı biraz ama yatınca yine kalkamıyorum ayaklarıma basamıyorum terliğiimi giymek için bile ayağımı kaldıramıyorum çok canım acıyor sizdede böyle şeyler oluyomu

senin miniğin kızmı.. annelerimiz der kız ağır olur die...bizim erkek çok şükür öyle bi şikayetimiz yok..ama zaman zaman bel ağrısı oluyo çok normal cnm... yerin sertmi yatış şeklin vs bile etkiler...altına pufi yorgan koy cnm... bii bak yumuşak yerde dene yat cnm...

benimde erkek canım 26 hafta 6 günlük. yatağm felanda ortopedik ama bilemedim arasıra az az oluyodu ama şimdi resmen tutuluyo neyse devam ederse dr sorarım artık.
cnm bide şu çizelgeyi nerden yapıyosunuz bende yapmak istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…