- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.901
Selam
Geçmişi oku oku bitiremedim.
Yine kontrole gidenler olmuş, maşallah bebişlere.
Ben yine 2 kilo almışım.toplamda 9 kilo almış oluyorum.
Kontrole neredeyse iki hafta var.
O zamana kadar 3 kilo olur herhalde.
Çok yiyorum yaa, kendime engel olamıyorum
Kızıma yarasın yediklerim bana değil.
Migrosta huggies in doğal ıslak mendili vardı, 3 paketi 12 liraydı sanırım.
Ben ondan aldım.
Selam
Geçmişi oku oku bitiremedim.
Yine kontrole gidenler olmuş, maşallah bebişlere.
Ben yine 2 kilo almışım.toplamda 9 kilo almış oluyorum.
Kontrole neredeyse iki hafta var.
O zamana kadar 3 kilo olur herhalde.
Çok yiyorum yaa, kendime engel olamıyorum
Kızıma yarasın yediklerim bana değil.
Migrosta huggies in doğal ıslak mendili vardı, 3 paketi 12 liraydı sanırım.
Ben ondan aldım.
merhaba kızlar. bişi sorcam size. mide yanmanız varmı?. bende o kadar fazla ki her yemekten sonra afedersiniz çıkarıyorum. korkuyorum bebeğe bişi olcak diye. birde öksürük başladı. nefes bile alamıyorum.
geçmiş olsun canım bende geçen hafta 2. dozu yaptırdım ilk gün biraz acıma var ama ilk dozdaki ağrılar olmada ilk dozda 1 hafta ağrı çekmiştim bu hafif geldi açıkcası bana inş. seninde ağrı yapmaz eben iyiymiş valla benim gittiğim bii tuhaftı hiç içime sinmedi elektrik almadım ağzından laf zorla çıkıyor aman neyse Allahtan sürekli gitmek zorunda değilim
ben de dün 2. doz aşımı oldum, valla ilkinden daha çok ağrıyor kızlar, bu arada maalesef sabah karnımda oluşmaya başlayan çatlaklar gördümühü ühüüüü çok canım sıkıldı - onca da yağlanıp durudum pehlivan gibi ama napalım artık, oğluşum sağlıklı olsun da katlanacağız :))
bız dr dan geldıkk
kızımın saglıgı ıyısorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.
kan uyuşmazlıgı testı yaptırıp aşı olmam gerekıyor bırde
kızlar dün bir arkadaşım bebek dergisi almıs ana ona bakarken gördüm huggies organik pamuktan yenidoğan bezi yapmıs ilk kez gördüm ve migrostada fiyatı 78 li yanında da yeni doğan ıslak havlu hediyeli money kartla 19 tl falandı bana baya uygun geldi hafta sonu gidip alıcam
birde özellikle kız bebeği olanlar prima nın aloe vera' lısını tavsie etmedi alerji yapmıs hep bebeklere onlarda 3 aydan sonra huggies e geçmişler be hem prima yeni doğan alıcam aloe verasız hemde huggies yeni doğan alıcam birer paket denerim kızımda nasıl etki yapıcak
birde huggies ler cok uygun hafta sonu marketlerde baktımda
işyerinden bir arkadaşımda kendine ayrı çanta hazıla bebeğe ayrı dedi yoksa hepsi birbirine karşısıyor dedi çok mantıklı geldi bana da bende kara kara napsam diye düşünüyordum çanta mevzusunu
bu hafta yıkayıp ütüleyip başlıyorum çantamızı hazırlamaya hayırlsı olsun zada gelsin bebeklerimiz
merhaba kızlar. bişi sorcam size. mide yanmanız varmı?. bende o kadar fazla ki her yemekten sonra afedersiniz çıkarıyorum. korkuyorum bebeğe bişi olcak diye. birde öksürük başladı. nefes bile alamıyorum.
funmak ttalım bebişin ismne karr werdn zmi
fiyatı çok uygunmuş gerçekten,bakmak lazım..
bende senin düşündüğün gibi yapıcam,2 çeşit alıcam 1er tane deneyip karar vericem..
çanta olayı da mantıklı bence de,zaten bebişinkiler pek yer tutmaz,hem de karışmaz
Hoş bulduk tatlım. Ekmek az yemeye çalışıyorum ama yine de bazen kaçırıyorum sanırım :26:hoşgeldınız dr ekmek yemıyceksın ama ıyı beslenceksın dedı kılo alcm dıye az yenmemlı bebek gelışımı duşer dedı yıyebıldıgın kadar ye dedı
Ben de bazen oluyor ve 3-4 gün canımı çok yakıyor ama benimki yediklerime bağlı olarak bir de dikkat ediyorum bir şeye üzüldüysem oluyor.merhaba kızlar. bişi sorcam size. mide yanmanız varmı?. bende o kadar fazla ki her yemekten sonra afedersiniz çıkarıyorum. korkuyorum bebeğe bişi olcak diye. birde öksürük başladı. nefes bile alamıyorum.
hoşgeldin canım benim..ewet artık doymuyorz benmde iştah bi kapanyr bi açlyr nedense hep hamurişine açılıyor iştahım
fiyatı çok uygunmuş gerçekten,bakmak lazım..
bende senin düşündüğün gibi yapıcam,2 çeşit alıcam 1er tane deneyip karar vericem..
çanta olayı da mantıklı bence de,zaten bebişinkiler pek yer tutmaz,hem de karışmaz
canım neva yada asya olarak düşündük canım
eve cnm alıcam hafta sonu bende küçük valizi ona ayırıcam en mantıkısı bu geldi benimkiler zaten dünya yerkapladı şimdiden karışıklık olmaz hem böylece
içine maya olna ne yersem oluyor. bugün daha bir lokma ekmek yemedim ama yine var yine var. çıldırmak üzereyim. artık kusmaktan boğazım o kadar tahriş oldu ki kanıyor. rennie duo aldım bugün bakalım o fayda etcek mi
Hoş bulduk tatlım. Ekmek az yemeye çalışıyorum ama yine de bazen kaçırıyorum sanırım :26:
Ben de bazen oluyor ve 3-4 gün canımı çok yakıyor ama benimki yediklerime bağlı olarak bir de dikkat ediyorum bir şeye üzüldüysem oluyor.
Zaten eskiden de mide rahatsızlığım vardı.
Doktoruna söyle ilaç verir canım.
Hoş bulduk canım.
Ben üç ayı geçirdikten sonra iştaımın kapandığını hiç görmedim.
Aman kapanmasın hamileyim diye tadını çıkarıyorum.
evet canım ya mide yanması bende de var ve dünden beri de çok kötü öksürük başladıyarın doktora gittiğimde sorcam
içine maya olna ne yersem oluyor. bugün daha bir lokma ekmek yemedim ama yine var yine var. çıldırmak üzereyim. artık kusmaktan boğazım o kadar tahriş oldu ki kanıyor. rennie duo aldım bugün bakalım o fayda etcek mi
Kızlar o midede yanma ve boğazda yanma genelde tatlıdan oluyormuş...Ben dikkat ettim çikolata yediğimde boğazım yanıyor ama ben tutamıyorum kendimi yemeğe devam...Babamız bu velet tatlı hastası olacak diyor...Hamile kalmadan tatlıyı ağzıma sürmezdim hep tuzlu yerdim...
mrb bende her akşm oluyor ozellıkle kan hapını kullndıktan sonra. talcıd çıgnıyourm çok rahatsız olunca bırde nanelı sakız cıgne o da ıyı gelıyor.oksuruk ıçınde keçiboynuzu pekmezı kesın çözum
Doktor ilaç verir renie verdi bana hapını iste şurubu yanında taşıyamzsın hap daha pratik.
renie ben kullanıyorum çok zorladığında hemen kesiyor
Kızartma, hamur işi, asitli meyve, baharat,tatlı çok yapıyor
Canım mide yanmaı için naneli şeyleri pek tavsiye etmiyorlar oda artırıormuş
Doktor ilaç verir renie verdi bana hapını iste şurubu yanında taşıyamzsın hap daha pratik.
renie ben kullanıyorum çok zorladığında hemen kesiyor
Kızartma, hamur işi, asitli meyve, baharat,tatlı çok yapıyor
Canım mide yanmaı için naneli şeyleri pek tavsiye etmiyorlar oda artırıormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?