kızlar gözünüz aydın maaşallah bebişlerinize

Allahım hep böyle güldürsün yüzümüzü..
lifecity ve esrayağmur kaynanalardan dert yanmışsınız şahsen bende hiiiç hazetmiyorum kendilerinden ne kaynanamdan ne kayınpederimden...ama malesef bebişimin hatrı için varlıklarına dayanmak zorundayım çünkü onlar bakacaklar miniğime.anneciğim bu hafta sonu gelcek doğumdan sonrada 40 ı çıkana kadar falan durcak ama sonrasında maalesef babam çalıştığı için ve uzakta oldukları için yanımda kalamıycak. kayınpeder emekli, ısrarla evlendik evleneli biz bakcaz bebeğe diyorlar.aslına bakarsanız hiç istemiyorum ama elim mahkum...en azından kreş yaşına gelene kadar bakarsınız sonrası allah kerim dedik. olur dediler...önceden yok okula giderkende çocuklara bakacak biri lazım sen çalışıyorsun sonuçta falan diyorlardı yok artık diyordum eşime ve sırf bu yüzden kaçtım çocuk yapmaktan ama yaşta ilerliyor bir yandan 3 yılın sonunda pes ettim

neyse uzadı biraz. her dedikleri bana batarken bakalım nereye kadar devam edebileceğiz...inceldiği yerden kopar diyorum eşimede...sloganımı tekrarlıyorum Allah gecinden versin hepsine ama en iyi kaynana ölü kaynanadır :96::78: