- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.141
merhaba kızlar nasılsınız
benim morelim bozuk biraz eşimilgisiz sanki, bebeğe karşı insan akşam gelince bi karnımı eller bi sorar hiç adını bile etmiyo ben konuşursam anlatırsa anca bitane 2 yaşında yiyeni var ağzından düşürmüyo haftada 2-3 kere ziyaretler Yasakli Sitean benmi durumumdan dolayı duygusal davranıyorum objektif bakamıyorum acaba ama sinirleniyorum yiyeni 1 ay yoktu burda geldiği gün sabahı zor etti gidip göreyim diye tamam bana yardoımcı oluyo kontrollere geliyo Yasakli Sitean ama onun dışında arada bi sor ya herhalde ben çok duygusalım kızlar allah başka sıkkıntı dert vermesinin
hoşgeldin canımmm..Allah bağışlasın seninkini de...
benim de Kız
Selamlar Hanımlarr...
Bende nisan annesi olacağım inşallah.Uzundur hep okuyorum ama yazmamıştım.Artık gelmenin vaktidir dedim..
Benım kuzumda kızz.
aramiza hosgelmissin
ya ben de baktım ama bulamadımm
evet bammbik ilk bebeğim..28 yaşındayım
hamileliliğim ılk zamanlarda cok iyi sayılmazdı 6.aya kadar sürekli bulantılarım vardı.ama çok şükür şimdi azaldı.haftada bir bunalıyorum onuda goz ardı ediyorum..
onun dışında ağırlaştım halıyle nefes almak, uyumak,sağdan sola dönmek bile zor gelir oldu ...Biraz aabartmış olabilirimama halime şükür şikayetçi değilim..
Bu arada çalışmayada devam edıyorum o yuzden yorgunluk hep var
fiyatı baya uygunmuş ama bana biraz ince olacakmış gibi geldi..
sen yarın gittiğinde anlarız tabi,birde göbek üstü lastiklimi duruşu tuhaf olmazmı onun yaa?
Selam kızlar, ben geldim
Henüz geçmişe bakamadım, birazdan bakarım.
Yarı yıl tatilinden sonra 3 hafta daha gidecektim ben.
İdare istersen gelme, bizim için daha iyi olur diyor
Yerime öğretmen ayarlayıp, programı ona göre düzenleyecekleri için öylesi işlerine geliyor.
Tabii benim de
Kesin değil ama yarıl tatilinde hemen öğretmen ayarlayabilirlerse tekrar başlamıyorum
slmlaar cınıımmm..senle tarihlerimizde aynıymııs ne güzeeel..
iyiyiz canım oğluşumla oturuyoruz evimizde tabi o da bu arada kaburga mı zorluyor:))
sen nasılsın bebiş nasıl?
benim morelim bozuk biraz eşimilgisiz sanki, bebeğe karşı insan akşam gelince bi karnımı eller bi sorar hiç adını bile etmiyo ben konuşursam anlatırsa anca bitane 2 yaşında yiyeni var ağzından düşürmüyo haftada 2-3 kere ziyaretler falan benmi durumumdan dolayı duygusal davranıyorum objektif bakamıyorum acaba ama sinirleniyorum yiyeni 1 ay yoktu burda geldiği gün sabahı zor etti gidip göreyim diye tamam bana yardoımcı oluyo kontrollere geliyo falan ama onun dışında arada bi sor ya herhalde ben çok duygusalım kızlar allah başka sıkkıntı dert vermesinin
[/esteem,kepekliekmek,leegorkemm,yssknk,Sarissa+,guleysa,gulenhepgul,iklimya34,mefunihi,aysu87,KEJA,mervegumus,mesa,landsarc,dorti,
selamlar kizlar nasilsiniz????biz iyiyiz sükür bugün 19.00 da doktor kontrolüm var bakalim bizim prenses büyümüs mübundan 3 hafta önce kontrolüm vardi bu gecen sürede ben hic kilo almadim o yüzden endiseliyim biraz ben almayinca bebi$ almismidir acaba ki! 28.haftadan sonra doktorum bebek haftada 200 gr almaya basliyacak demisti.en azindan 600 gr almis olmasi lazim bakalim gidince ögrenecegim.insallah almistir..
[/esteem,kepekliekmek,leegorkemm,yssknk,Sarissa+,guleysa,gulenhepgul,iklimya34,mefunihi,aysu87,KEJA,mervegumus,mesa,landsarc,dorti,
selamlar kizlar nasilsiniz????biz iyiyiz sükür bugün 19.00 da doktor kontrolüm var bakalim bizim prenses büyümüs mübundan 3 hafta önce kontrolüm vardi bu gecen sürede ben hic kilo almadim o yüzden endiseliyim biraz ben almayinca bebi$ almismidir acaba ki! 28.haftadan sonra doktorum bebek haftada 200 gr almaya basliyacak demisti.en azindan 600 gr almis olmasi lazim bakalim gidince ögrenecegim.insallah almistir..
benim morelim bozuk biraz eşimilgisiz sanki, bebeğe karşı insan akşam gelince bi karnımı eller bi sorar hiç adını bile etmiyo ben konuşursam anlatırsa anca bitane 2 yaşında yiyeni var ağzından düşürmüyo haftada 2-3 kere ziyaretler falan benmi durumumdan dolayı duygusal davranıyorum objektif bakamıyorum acaba ama sinirleniyorum yiyeni 1 ay yoktu burda geldiği gün sabahı zor etti gidip göreyim diye tamam bana yardoımcı oluyo kontrollere geliyo falan ama onun dışında arada bi sor ya herhalde ben çok duygusalım kızlar allah başka sıkkıntı dert vermesinin
aa evet tarihlerimiz de aynı
Sen hangi şehirdensin??
tişekkür ederiiimseninde kuzun kızmış ..bu dönem kızlar yogunlukta galıba dımıı..
bizde iyiyiz cnm evdeyiz dinleniyoruz.
sabah bi kramp girdi bacağıma ağladım valla iyiki eşim yanımdaydı masaj yaptıda rahatladım.
cnm bazı babalar doğmadan alışamıyo baba olucağı fikrine ama doğumdan sonra değişir merak etme.bide sende hamileliğin verdiği duygusallıkta var.
hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.
Hoşgeldin . stres yapma inşallah herşey yolundadır . Düzenli yemeğini yiyorsan bebeğin almaması gibi bi durum olmaz bence ..İnşallah güzel haberlerle gelirsin akşama
Arkadaşlar ben sezeryan olanada normal doğum yapanada sordum herkes çok farklı seyler söylüyor . en doğrusu son haftalarda gidip doğum yapacağımız hastanenin ebe hemşirelerine sormak ve ona göre hareket etmek . ama sorduklarıma göre ne sezeryan olan gecelik giyecek ne normal doğum yapan pijama giyer diye kesin ayrımlar yok. sezeryan olan arkadaşa dedim gecelikmi giydin yok dedi zaten iç çamasırı giymek zorundasın pedler konulduğu için onu tutyor ve pijamada giyiyorsun zaten dar lastikli almadım rahattı giydim dedi .o ikisinide götürmüş ama pijamayı giydirmişler .ben bi tane kokoş 3 lü takım aldım lohusa takımı diye geçiyor emzirme bölümü anvelop geliyor çok güzel 2 tanede spor takım alıcam aslında gecelik hiç düşünmüyorum herzaman nefretederim gecelikten ama hastane illa derse o zaman ölesi,ne 1 tane alırım artık .
evet canim sanirim bu sene bastan erkek senesi demislerdi ama bizim topikte kizlar daha baskin ciktibu arada senin alintinda benim ismim niye yasakli... 74 gibi bir sey yaziyo:))
İzmir canımistanbul - ümraniyedeyim ben..sen nerden.
kızlarrr bizim iş paydoos
yarın yine gelirim inşallah..hepinize ii aksamlar..bebişlere ii bakın
kızlar şeker tahlılımın sonucunu yenı öğrendım 90 mış doktor gayet normal dedı.kandakı hemoglobıne de bakılmıştı onada ılaca gerek yok dedi.çok şükür içim rahatladı
Canım bence sen hamileliğin etkisiyle duygusal davranıyorsundur biraz.merhaba kızlar nasılsınız
Hoş geldin canım.[/esteem,kepekliekmek,leegorkemm,yssknk,Sarissa+,guleysa,gulenhepgul,iklimya34,mefunihi,aysu87,KEJA,mervegumus,mesa,landsarc,dorti,
Hoş geldin aramıza.slmlaar cınıımmm..senle tarihlerimizde aynıymııs ne güzeeel..
İnşallah canım. Uzun bir tatil beni bekliyor
Hoşgeldin sarissacım ay ne güzel inşallah öğretmen bulurlar da sen de erken tatile çıkmış olursun
skorpion74 Hoşgeldin tatlım
Selam kizlar nasilsiniz? benim kasiklarim cok agriyor son donemde hepte agriyor doktorum normaldir diyor ama yinede icim rahat etmiyor sizde boyle bir agri var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?