2011 Nisan Anneleri

ya erkeklerin beyni yapısal olarak daha az girinti cıkıntılı oldugundan,onlar ayrıntı düşünemiyorlar maalesef.bizde su donemde hem daha cok ılgı ıstıyoruz hemde duygularımızı yogun yasıyoruz.muhtemelen eşine bu konuyu acsan yaww ben hıc farketmedım bıle dıyecektır.canını sıktıgına üzüldüğüne değmez yani.

ya ben de baktım ama bulamadımm

Tchibo.com.tr || Emzirme Pijaması 44

e okadar olucak
Bende 1 haftadır filan zorlanıyorum dönerken yürürken yataktan kalkarken
ama bende hiç şikayetçi değilim, şükürler olsun

fiyatı baya uygunmuş ama bana biraz ince olacakmış gibi geldi..
sen yarın gittiğinde anlarız tabi,birde göbek üstü lastiklimi duruşu tuhaf olmazmı onun yaa?

Açıklamasında; "Hamileyken de giyilebilir. Cilt dostudur ve deforme olmaz. Ekstra geniş belli pantolon sizi sıkmaz" yazıyor resimden benim anladığım göbek kısmı rahatsız edermiş gibi duruyo ama yine de görmek lazım

Hoşgeldin sarissacım ay ne güzel inşallah öğretmen bulurlar da sen de erken tatile çıkmış olursun

skorpion74 Hoşgeldin tatlım [/B]

Eklentiler

• $265243.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kızlar,
Doğumda gecelik pijama olaylarını soranlar olmuş. Benim ilk doğumumda önce hastanenin kendi doğum geceliği oluyor onu giydirdiler. Ameliyatta giyilenler gibi değildi, arkası açık falan değildi yani. Doğumdan sonra kendi geceliğimi giydirdiler. Doğumdan sonraki ilk saatler çok kanama olduğu için ve sürekli muayene ettikleri için pijama giymemi istemediler ve bu sürede gecelik kan falan olabileceği için yedek bir tane daha almakta fayda var. Sonrasında pijama giydim, bir tane kullandım ama bu sefer pijamayı da iki tane alıcam, nolur nolmaz.
Tabi her hastanede aynı mıdır bilmiyorum uygulama.

iyiyiz canım oğluşumla oturuyoruz evimizde tabi o da bu arada kaburga mı zorluyor:))
sen nasılsın bebiş nasıl?

bizde iyiyiz cnm evdeyiz dinleniyoruz.
sabah bi kramp girdi bacağıma ağladım valla iyiki eşim yanımdaydı masaj yaptıda rahatladım.

cnm bazı babalar doğmadan alışamıyo baba olucağı fikrine ama doğumdan sonra değişir merak etme.bide sende hamileliğin verdiği duygusallıkta var.

hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.

Hoşgeldin . stres yapma inşallah herşey yolundadır . Düzenli yemeğini yiyorsan bebeğin almaması gibi bi durum olmaz bence ..İnşallah güzel haberlerle gelirsin akşama

Arkadaşlar ben sezeryan olanada normal doğum yapanada sordum herkes çok farklı seyler söylüyor . en doğrusu son haftalarda gidip doğum yapacağımız hastanenin ebe hemşirelerine sormak ve ona göre hareket etmek . ama sorduklarıma göre ne sezeryan olan gecelik giyecek ne normal doğum yapan pijama giyer diye kesin ayrımlar yok. sezeryan olan arkadaşa dedim gecelikmi giydin yok dedi zaten iç çamasırı giymek zorundasın pedler konulduğu için onu tutyor ve pijamada giyiyorsun zaten dar lastikli almadım rahattı giydim dedi .o ikisinide götürmüş ama pijamayı giydirmişler .ben bi tane kokoş 3 lü takım aldım lohusa takımı diye geçiyor emzirme bölümü anvelop geliyor çok güzel 2 tanede spor takım alıcam aslında gecelik hiç düşünmüyorum herzaman nefretederim gecelikten ama hastane illa derse o zaman ölesi,ne 1 tane alırım artık .

canımm erkekler ellerine almadan bebekleri sahiplenmezlermiş.Öyle okumuştum bir yerde,erkeklerin genel kanısıda o,benim kocişte çok düşkün değil ama doğsun şöyle yaparız severiz,şuraya götürürüm şunu giydiririm diye hayal kuruyor ama karnımda sevdiği azdır.Tekme atınca yada ben uyurken elini karnıma koyunca seviyormuş,hareketleri hoşuna gidiyormuş.Sıkma canını,ona bağla sorunu,kendi çocuğuylayeğeni arasında farkı anlayacaktır doğunca

Selam kizlar nasilsiniz? benim kasiklarim cok agriyor son donemde hepte agriyor doktorum normaldir diyor ama yinede icim rahat etmiyor sizde boyle bir agri var mi?

kızlar şeker tahlılımın sonucunu yenı öğrendım 90 mış doktor gayet normal dedı.kandakı hemoglobıne de bakılmıştı onada ılaca gerek yok dedi.çok şükür içim rahatladı

insallah kizlar güzel haberlerle gelirim.kilo alsak bir dert ederiz almasak bir dert kolayimiz bulunmuyo valla:)) hayirlisi..ben cikiyorum oglanin sacini kestirmeye gidicez birazda dolasiriz ordanda randevuya artik.hepiniz öpüldünüz

Canım bence sen hamileliğin etkisiyle duygusal davranıyorsundur biraz.
Yeğenine bu kadar düşkün olan adam kendi çocuğuna daha düşkün olur.
Tek farkı şu anda yeterince hissedemiyor olması.

Hoş geldin canım.
Kilo almamayı nasıl beceriyorsunuz ya :44:
Bewbek almıştır bence.
slmlaar cınıımmm..senle tarihlerimizde aynıymııs ne güzeeel..
Hoş geldin aramıza.

Hoşgeldin sarissacım ay ne güzel inşallah öğretmen bulurlar da sen de erken tatile çıkmış olursun

skorpion74 Hoşgeldin tatlım
İnşallah canım. Uzun bir tatil beni bekliyor
Selam kizlar nasilsiniz? benim kasiklarim cok agriyor son donemde hepte agriyor doktorum normaldir diyor ama yinede icim rahat etmiyor sizde boyle bir agri var mi?

Ben bacağımı bile doğru düzgün kaldıramıyorum.
Çorap, pantolon giymek tam işkence.
Normal olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…