2011 Nisan Anneleri

Selamlar Hanımlarr...

Bende nisan annesi olacağım inşallah.Uzundur hep okuyorum ama yazmamıştım.Artık gelmenin vaktidir dedim..
Benım kuzumda kızz.

hoşgeldin cnm aramıza.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

tekrar gelebildim hanımlar ne kaynatıyonuzzz offf ya elemanlara iş öğretcem diye imanım gevredi yaaaaa
kızzz kepeklimmmmm canımmmmm hoşgeldinnnnnn

hoşgeldin cnm.kolay gelsin valla zor iş öğretmek.
bizde pijamalardan konuşuyoduk.doğuma gecelik gibi elbise istiyolarmış sanırım bi bilgin varmı?

elbise istiyorlar şekerim bir arkadasım götürmemişti eşi eve gidip almak zorunda kaldı

özel hastanede doğum yağtı değil mi arkadaşın,bide sezeryan için önlük giydiriyorlarmış ama normal doğum için gecelik istiyorlarmış.Bi takım alayım en iyisi ne olur ne olmaz.

ouuww didoşum ...bende geldiim.nisan annesi oldum.
eeee geç bile kaldın bacımmmmmmmmmmm ne güzel yaptında geldin amma canım benümmmm

aysu tatlım doğrudur doğuma alt üst pijama giydirmiyolar çünü zor oluyo benim arkadaşta inad edip almamıştı sezeryanliydi bide pijamanın altını giydirmedi hemşirelerle hasta bakıcılar karnına baskı yapar ve ilk saatler sürekli alttaki pedi değiştirmeleri gerektiği için ben gecelik aldım 1 tane sabahlıklı bitane daha sırf gecelik alcam

bende bi gecelik bi de sonrası için pijama takımı istiyorum...off off cok çalışmam lazım coook..subat basında anneciğim gelecek onunla alırız ınsallah..

merhaba kızlar nasılsınız
benim morelim bozuk biraz eşimilgisiz sanki, bebeğe karşı insan akşam gelince bi karnımı eller bi sorar hiç adını bile etmiyo ben konuşursam anlatırsa anca bitane 2 yaşında yiyeni var ağzından düşürmüyo haftada 2-3 kere ziyaretler falan benmi durumumdan dolayı duygusal davranıyorum objektif bakamıyorum acaba ama sinirleniyorum yiyeni 1 ay yoktu burda geldiği gün sabahı zor etti gidip göreyim diye tamam bana yardoımcı oluyo kontrollere geliyo falan ama onun dışında arada bi sor ya herhalde ben çok duygusalım kızlar allah başka sıkkıntı dert vermesinin

Selam kızlar, ben geldim
Henüz geçmişe bakamadım, birazdan bakarım.
Yarı yıl tatilinden sonra 3 hafta daha gidecektim ben.
İdare istersen gelme, bizim için daha iyi olur diyor
Yerime öğretmen ayarlayıp, programı ona göre düzenleyecekleri için öylesi işlerine geliyor.
Tabii benim de
Kesin değil ama yarıl tatilinde hemen öğretmen ayarlayabilirlerse tekrar başlamıyorum

[/esteem,kepekliekmek,leegorkemm,yssknk,Sarissa+,guleysa,gulenhepgul,iklimya34,mefunihi,aysu87,KEJA,mervegumus,mesa,landsarc,dorti,
selamlar kizlar nasilsiniz????biz iyiyiz sükür bugün 19.00 da doktor kontrolüm var bakalim bizim prenses büyümüs mübundan 3 hafta önce kontrolüm vardi bu gecen sürede ben hic kilo almadim o yüzden endiseliyim biraz ben almayinca bebi$ almismidir acaba ki! 28.haftadan sonra doktorum bebek haftada 200 gr almaya basliyacak demisti.en azindan 600 gr almis olmasi lazim bakalim gidince ögrenecegim.insallah almistir..

gecelik bencede daha rahat cnm.ama benim sorduğum doğuma ameliyat elbisesiyle almıyolarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…