2011 Nisan Anneleri

valla düşünceli ebeveynlerin varmış,geceliğine kadar düşündüklerine göre şanslısın

cnm sağolasın ilk torun ya baya hevesliler birde ben küçük bir şehirdeyim onalrın biri izmir de biri istanbulda bol bol ucuza bulabiliyorlar bebeğede epey şeyler almıslar sağolsunlar

canım bi tanıdığımda bebeğin kıyafetlerini özel deterjanlarla yıkıyordu ama bebek şuan 5 yaşında ve bi türlü normal deterjana geçemiyor,çocuk hep alerji halinde,annemde beni uyarıp duruyo sakın özel deterjana alıştırma diye,bide bebeğime aldıgım kıyafetleri kendi deterjanımla yıkadım ama ütülemedim,bi yerde okumuştum kıyafetlerini ütülemeyin,mikrobu kırılmasın sıcakla,bebeğin mikrobada ihtiyacı vardır diye. allah sağlık versin bebişlerimize

Selam kızlar

Funmakçım tchibonun web sayfasından baktım da emzirme pijaması hala 16,95 TL sen memnunmusun?
Eğer beğendiysen bende yarın gidip bi bakayım baya indirime girmişler

canım henuz elime geçmedi pijama ama annem çok bilir bu işleri çok güzel dedi bulursan al mutlaka annem yıkamıs ütülemiş sağolsun inceliği falan cok iyi rahat edersin dedi sen kaç kilo aldın bilmiyorum ma 38 bedenini almıs annem bedenleri çok büyük dedi gerçi bende hamilem kıyafetlerimi hep 38 aldım

ayy ben neden bulamadım bu pijamayı?hamile için gecelikte varmı?

Güle güle kullan canım
Ben 51 kiloyla hamile kaldım S veya M giyiyordum.. Şimdi 61 kilo oldum M giyebiliyorum..
Bende büyük ihtimale 38 Beden alırım..
Mağazasına gidip bakacağım için deneme fırsatımda olabilir.. Çok sağol burada paylaştığın için
Ben geçenlerde kıytırık bi mağazada baktım 55 TL idi çokta beğenmemiştim..
Almak için alacaktım sonradan vazgeçtim iyi ki de vazgeçmişim tchibodan bakarım

Aminn İlk bebeğin mi seninde? nasıl geçiyor hamileliğin

evet bammbik ilk bebeğim..28 yaşındayım
hamileliliğim ılk zamanlarda cok iyi sayılmazdı 6.aya kadar sürekli bulantılarım vardı.ama çok şükür şimdi azaldı.haftada bir bunalıyorum onuda goz ardı ediyorum..
onun dışında ağırlaştım halıyle nefes almak, uyumak,sağdan sola dönmek bile zor gelir oldu ...Biraz aabartmış olabilirim ama halime şükür şikayetçi değilim..
Bu arada çalışmayada devam edıyorum o yuzden yorgunluk hep var

tekrar gelebildim hanımlar ne kaynatıyonuzzz offf ya elemanlara iş öğretcem diye imanım gevredi yaaaaa
kızzz kepeklimmmmm canımmmmm hoşgeldinnnnnn

aaa bende gormustum bugun ..ama cesaaret edemedim.eline ulasınca bizede haber edersin dimii.bende bebek arabasıyla hediye ediyorlarmıs ya bazı markalar o olmazsa bakarım demıstım bu cantaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…