- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.101
valla düşünceli ebeveynlerin varmış,geceliğine kadar düşündüklerine göre şanslısın
bende bebeğin çamaşırları için dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı aldım ama hacışakirin sabun tozunuda deneyecğim kuzenimde omo baby kullanıyorum demişti
zaten nolursa olsun mutlaka leke çıakrıcı kullanmak gerekyormuş ariel leke çıakrıcı yada kosla gibi
Selam kızlar
Funmakçım tchibonun web sayfasından baktım da emzirme pijaması hala 16,95 TL sen memnunmusun?
Eğer beğendiysen bende yarın gidip bi bakayım baya indirime girmişler
canım henuz elime geçmedi pijama ama annem çok bilir bu işleri çok güzel dedi bulursan al mutlaka annem yıkamıs ütülemiş sağolsun inceliği falan cok iyi rahat edersin dedi sen kaç kilo aldın bilmiyorum ma 38 bedenini almıs annem bedenleri çok büyük dedi gerçi bende hamilem kıyafetlerimi hep 38 aldım
canım henuz elime geçmedi pijama ama annem çok bilir bu işleri çok güzel dedi bulursan al mutlaka annem yıkamıs ütülemiş sağolsun inceliği falan cok iyi rahat edersin dedi sen kaç kilo aldın bilmiyorum ma 38 bedenini almıs annem bedenleri çok büyük dedi gerçi bende hamilem kıyafetlerimi hep 38 aldım
ayy ben neden bulamadım bu pijamayı?hamile için gecelikte varmı?
Evet canım pembebuldumm buldumm
pembe dimi?
Selamlar Hanımlarr...
Bende nisan annesi olacağım inşallah.Uzundur hep okuyorum ama yazmamıştım.Artık gelmenin vaktidir dedim..
Benım kuzumda kızz.
Evet canım pembe
HoşgeldinnnAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tişekkür ederiimm..Hepimiz sağlıcakla kavuşuruz inşallah..
fiyatına göre güzel duruyor ,istinyeparkda mağazası varmış gittiğimde bakarım,kumaşı falan sarkmayacaksa deforme olmayacak gibiyse alırım.
Selam kızlar
Funmakçım tchibonun web sayfasından baktım da emzirme pijaması hala 16,95 TL sen memnunmusun?
Eğer beğendiysen bende yarın gidip bi bakayım baya indirime girmişler
Aminnİlk bebeğin mi seninde? nasıl geçiyor hamileliğin
yarın doktor randevusu olan var mı kızlar,hastanenize normal doğumda elbise geceliğinden gerekip gerekmediğini sorabilir misiniz?
İnternette son adetler olduğu yazıyor, ben yarın bi aksilik olmazsa gidip bakarım
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Çantası KAMPANYA !!!!
kızlar bugün internetten bu çantayı sipariş verdim,renkler kısmını tıklarsanız, kampandaya olan 3 tane daha çantası var.Kendi internet sitesinde 79 tlden satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?