• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

GÜNAYDIN TATLIM, MAŞALLAH SÜBHANALLAH..BENDE ŞUBAT ORTASINDA GİDİP ÇALIŞABİLİR RAPORU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..BEBİŞLERİMİZLE NE KADAR FAZLA KALIRSAK O KDAR İYİ DEĞİL Mİ:31:

saol şekerim:21:evet ya şimdi sorun olmadıkça çalışabildiğimiz kadar çlışırız hem doğumdan sonra yaz sezonu benim işler acayip açılacak şimdi durgun tabi iş yoğunluğunda evde oğlumla koklaşarak yatmak çok güzel olacak hihihi:52:

Canım Günaydın...
Ben dün limangodan aldım... Days in Colors'dan. Bi tane de dışardan almıştım Özdilek marka indirimde 40 tl idi. Limangodaki taksit dahil 31 tl ye geldi. 25 lira normal fiyatı kargo vs. 31 liraya geliyor... çok güzel renkleri var hem çeşit de fazla.. bakl istersen...

canım baktım şimdi, 24 lükler hep sepette ... :50:
35 lik olandan var, kargo ile 41 e geliyor. ben bir bakayım iyice ...çok teşekkür ederim canımmm bilgi verdiğin için :69: buarada güzel günlerde kullan inşallah :nazar:

canım baktım şimdi, 24 lükler hep sepette ... :50:
35 lik olandan var, kargo ile 41 e geliyor. ben bir bakayım iyice ...çok teşekkür ederim canımmm bilgi verdiğin için :69: buarada güzel günlerde kullan inşallah :nazar:

Teşekkür ederim canım... Takip et boşa çıkıyor onlar hemen kapman lazım... Ben de renklilerden aldım ilerde hem kıza hem erkeğe uysun diye... :1:

doktora sormadan alıp kullansam nolur küüüüü bak hepiniz aynı ilacı kullanıyomuşunuz

canım bençok memnunum magnorm daha dğer muadilolanalrından çünkü hemkrampları önlüyor hemde kabızlıgı önlüyor demirin yol açtığı kabızlıgı gideriyor tadı da cok güzel

saol şekerim:21:evet ya şimdi sorun olmadıkça çalışabildiğimiz kadar çlışırız hem doğumdan sonra yaz sezonu benim işler acayip açılacak şimdi durgun tabi iş yoğunluğunda evde oğlumla koklaşarak yatmak çok güzel olacak hihihi:52:
:1::1: Bizim işlerde tam doğum ayımız olan nisan mayıs gibi başlıyor..Hayırlısıyla ben de o zamanlarda prensesimle koklaşacağım hemde keyfini çıkara çıkara:1::1::emir_bebek::emir_bebek:

cok yakın arkadaşım bir sürü bebek malzemesi verdi sağolsun bebek arabası , mama sandlayesi,bir sürü hiç giyilmemş kıyafet, bir torba oyuncak banyo trmometresi daha neler neler
şimdi annemler yrn otobüsle göndrecekler bize gelsiinde hepsini çeker başlığa eklerim biizmde bir sürü malımız oldu onalrıda yrn yıkamaya başlayacağım yrn dan itibaren ilgili başlığa ekleyeceğim

Günaydınnn gebişler :8:

kızlar Markofoni de Nevresim takımı buldum..33.90 TL diyo..:26:

http://www.markafoni.com/product/371227/

aranızda bakan oldu mu? alsam mı karar veremedim? dışarda nevresim takımları TL kaç civarında??

Ayçacım tchibo'da aynı nevresim takımı 24.95 TL web sitesinden sipariş verebiliyorsun

Ben bu akşam bi gidip bakıcam, hoşuma giderse alıcam :49:

Günaydın güzel anneler,
nasılsınız bugün?
GÜNAYDIIIN,HOŞGELDİN CANIM..HAMDOLSUN İYİYİM BEN, SEN NASILSIN:13:
cok yakın arkadaşım bir sürü bebek malzemesi verdi sağolsun bebek arabası , mama sandlayesi,bir sürü hiç giyilmemş kıyafet, bir torba oyuncak banyo trmometresi daha neler neler
şimdi annemler yrn otobüsle göndrecekler bize gelsiinde hepsini çeker başlığa eklerim biizmde bir sürü malımız oldu onalrıda yrn yıkamaya başlayacağım yrn dan itibaren ilgili başlığa ekleyeceğim
aaa ne güzelmiş tatlım yaaa,valla şanslısın epey hafifletmiştir senin bu malzemeler o zmn..fotoğraflarını bekliyoruz en kısa zmnda:emir_bebek:

süper olmuş canım güle güle kullanın bebişinle beraber.Resimleri bekliyoruz bizde fikir almış oluruz canım:66:

Canım harika olmuş..iyi günlerde kullanın :nazar: :66:
günaydın kızlar sizlerin yazdıklarınızı okuyunca cok hevesleniyorum ben henüz hiçbişey almadım erken diye...sonra nasıl yetiştiricem bilemiyorum :(

günaydın cnm, hoşgeldin :48: bak zamanımız da aynı sayılır senle :48:, ben aldım valla duramadım..
sen de başla istersen, son ay dışarıda gezmek çok zor oluyormuş, çok ağırlaşırsak :26:

aaa canım süper, sen beğenirsen bana da söyle :48: :66:

Tamam canım akşam üstü gidicem büyük ihtimalle yarın yazabilirim :70:

günaydın kızlar sizlerin yazdıklarınızı okuyunca cok hevesleniyorum ben henüz hiçbişey almadım erken diye...sonra nasıl yetiştiricem bilemiyorum :(

Günaydın :49: Zamanla halledersin benimde eksiklerim var
şuana kadar biberon, emzik, hastane çıkışı, park yatak ve onun yatağı, Nevresim takımı, bi kaç parça kıyafet aldım..
Alınacaklar listeme bakıyorum da hepsi bi günde hallolacak şeyler :49:

Son düzenleme:
GÜNAYDIIIN,HOŞGELDİN CANIM..HAMDOLSUN İYİYİM BEN, SEN NASILSIN:13:

aaa ne güzelmiş tatlım yaaa,valla şanslısın epey hafifletmiştir senin bu malzemeler o zmn..fotoğraflarını bekliyoruz en kısa zmnda:emir_bebek:

iyiyiz canım, sen nasılsın?? :48:

Oh ne güzelll :46: inşallah canım.. :emir_bebek:

Sağolun kızlar bizlerde iyiyiz,bizde deli gibi alışveriş yapmak istiyoruz,bu hafta sonu alışverişe gidicem inşallah.Bebek banyo ve bakım ürünleriyle,benim ihtiyaçlarımı almayı düşünüyorum.Kıyafet,nevresim,pike için annelerin alışverişlerini bekliyorum açıkçası,onlar alsınlar sonrasında gider eksikleri alırım diyorum.Yatak ve araba içinde bundan sonraki haftalarda gider alırız,kafamda ne alacağımı ve nerden alacağımı belirledim zaten.İnternetten aldığım eşylarda var,hediye geleceklerde var hepsi toparlanınca ortaya birşeyler çıkar heralde:39:

şekerim bende bu hafta başlıcam alışverişe bundan sonra yaparız inşallah.Zaten bi eminönüne gidicne hepsini bir alp geliyosun,sıkıntı yapmaya değmez.

Tamam canım akşam üstü gidicem büyük ihtimalle yarın yazabilirim :70:

Günaydın :49: Zamanla halledersin benimde eksiklerim var
şuana kadar biberon, emzik, hastane çıkışı, park yatak ve onun yatağı, bi kaç parça kıyafet aldım..
Alınacaklar listeme bakıyorum da hepsi bi günde hallolacak şeyler :49:

biberenu ve emziği ne marka ve ne özellikde aldın canım?

Back
X