ayy canım Allah yardımcın olsun..ben eminönüne gittim, hanın adı "havuzluhan" kime sorsan gösteriyorlar..Boyle çok katlı biryer gezegeze bitiremiyorsun zaten..sırf bebek eşya gereçleri satıyor..ben nerdeyse herşeyi ordan aldım..Yalnız esnaf brz kurnaz yada bana mı denk geldi bilmiyorum..Fiyatlar uygun ama küçük küçük parçalar aldığında büyük rakamlar çıkabiliyor ortaya..bende hergirdiğim yerde pazarlık yaptım..pazarlıkta parça başına indirim yaptırdım ama kızın biri akıllı davranacak ya hesapladığı ürünlerin birkaçını 2 defa hesaplayıp güya bana iskonta yaptım deyip parasını almaya çalışacaktı..Ben orda belki yoğunluktan şaşırdı deyip kıza çıkışmadım ama işe uyandığım için aldım hesap mak.elime kendim hesapladım..ee dolayısıyla fiyat daha az çıktı..Kız kusura bakmayın falan dedi..bende neyse deyip geçiştirdim..Bİr vesile ile o dkkana tekrar girmem gerekti bu sefer başka bir elemanla muhatap oldum ama biryandan uyanık kızda dikkatim..onun da ilgilendiği müşteriler var..aa bir baktım bendeki gibi fiyt farkı çıkartıyor onlara da onlardan da özür diliyor falan..işte o zman bu kızın o işi bilerek yaptığını çaktım..Yani uzun lafın kısası yoğunluktan kafanız karışmasın dikkatli davranmakta fayda var canım..
e-bebkte dün prima bebek bezinde indirim vardı..eğer düşünürsen 19,99 TL miydi neydi fiyatı..aklında olsun şekerim.Birde e-bebek e gidersen sana zahmet sorabilir misin.şubattaki bebek fuarına bilet veriyorlar mı