• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın hoşgeldin :13:
ben prensesimle hamdolsun iyiyim..karnımız acıktı brzdan yemeğimiz gelecek yemek yiyeceğiz inş.Sen nasılsın?

hoşbulduk cnm.
bizde bugün iyiyiz ama akşam ağrım oldu korktum valla yarın doktor kontrolümüz var umarım herşey yolundadır.
prensesinle sana afiyet olsun cnm.

mrb kızlarrr
nasılsınız..
biz oğluşumla iyiyiz ama artık sancılar giriyor bazen
günde bi kere falan.
zorlanmaya başladım iyice..
yarın belki avrupa yakasın a gidebiliriz eşimle.
bebek malzemeleri satan yerler nerelerde?
han lar var sanırım orda.
isimleri neler?
ayy canım Allah yardımcın olsun..ben eminönüne gittim, hanın adı "havuzluhan" kime sorsan gösteriyorlar..Boyle çok katlı biryer gezegeze bitiremiyorsun zaten..sırf bebek eşya gereçleri satıyor..ben nerdeyse herşeyi ordan aldım..Yalnız esnaf brz kurnaz yada bana mı denk geldi bilmiyorum..Fiyatlar uygun ama küçük küçük parçalar aldığında büyük rakamlar çıkabiliyor ortaya..bende hergirdiğim yerde pazarlık yaptım..pazarlıkta parça başına indirim yaptırdım ama kızın biri akıllı davranacak ya hesapladığı ürünlerin birkaçını 2 defa hesaplayıp güya bana iskonta yaptım deyip parasını almaya çalışacaktı..Ben orda belki yoğunluktan şaşırdı deyip kıza çıkışmadım ama işe uyandığım için aldım hesap mak.elime kendim hesapladım..ee dolayısıyla fiyat daha az çıktı..Kız kusura bakmayın falan dedi..bende neyse deyip geçiştirdim..Bİr vesile ile o dkkana tekrar girmem gerekti bu sefer başka bir elemanla muhatap oldum ama biryandan uyanık kızda dikkatim..onun da ilgilendiği müşteriler var..aa bir baktım bendeki gibi fiyt farkı çıkartıyor onlara da onlardan da özür diliyor falan..işte o zman bu kızın o işi bilerek yaptığını çaktım..Yani uzun lafın kısası yoğunluktan kafanız karışmasın dikkatli davranmakta fayda var canım..
bugun forum ıstanbula gıtcez eşimden once gıderım ben rahat gezmek ıçın bebek magazlarını gezıcem bakmamı ıstedıgınız bışey varsa soyleyın kızlar
e-bebkte dün prima bebek bezinde indirim vardı..eğer düşünürsen 19,99 TL miydi neydi fiyatı..aklında olsun şekerim.Birde e-bebek e gidersen sana zahmet sorabilir misin.şubattaki bebek fuarına bilet veriyorlar mı

ayaklarının altına yastık koy dık bıraz yat oyle.ozamn yarn sen nst ye gırersın orda bebege gıden kan akımına ve sancılarına bakıyorlar ılk gıren sen olucan

dün akşam öyle yaptım zaten cnm ayaklarımı havaya kaldırdım öle yattım uzun süre.ondan sonra rahatladım biraz.
nts 32. haftada başlanıyomuş sanırım.bizimde bugün 31. haftamız bitti 32.den gün almaya başladık artık.ama usgde daha büyük çıkıyodu oğlumusg ye göre 33 olmuştur sanırım.

ayy canım Allah yardımcın olsun..ben eminönüne gittim, hanın adı "havuzluhan" kime sorsan gösteriyorlar..Boyle çok katlı biryer gezegeze bitiremiyorsun zaten..sırf bebek eşya gereçleri satıyor..ben nerdeyse herşeyi ordan aldım..Yalnız esnaf brz kurnaz yada bana mı denk geldi bilmiyorum..Fiyatlar uygun ama küçük küçük parçalar aldığında büyük rakamlar çıkabiliyor ortaya..bende hergirdiğim yerde pazarlık yaptım..pazarlıkta parça başına indirim yaptırdım ama kızın biri akıllı davranacak ya hesapladığı ürünlerin birkaçını 2 defa hesaplayıp güya bana iskonta yaptım deyip parasını almaya çalışacaktı..Ben orda belki yoğunluktan şaşırdı deyip kıza çıkışmadım ama işe uyandığım için aldım hesap mak.elime kendim hesapladım..ee dolayısıyla fiyat daha az çıktı..Kız kusura bakmayın falan dedi..bende neyse deyip geçiştirdim..Bİr vesile ile o dkkana tekrar girmem gerekti bu sefer başka bir elemanla muhatap oldum ama biryandan uyanık kızda dikkatim..onun da ilgilendiği müşteriler var..aa bir baktım bendeki gibi fiyt farkı çıkartıyor onlara da onlardan da özür diliyor falan..işte o zman bu kızın o işi bilerek yaptığını çaktım..Yani uzun lafın kısası yoğunluktan kafanız karışmasın dikkatli davranmakta fayda var canım..

e-bebkte dün prima bebek bezinde indirim vardı..eğer düşünürsen 19,99 TL miydi neydi fiyatı..aklında olsun şekerim.Birde e-bebek e gidersen sana zahmet sorabilir misin.şubattaki bebek fuarına bilet veriyorlar mı

tamam canım sorarım dıger magazalarada sorarım ıyı aklıma getırdın

dün akşam öyle yaptım zaten cnm ayaklarımı havaya kaldırdım öle yattım uzun süre.ondan sonra rahatladım biraz.
nts 32. haftada başlanıyomuş sanırım.bizimde bugün 31. haftamız bitti 32.den gün almaya başladık artık.ama usgde daha büyük çıkıyodu oğlumusg ye göre 33 olmuştur sanırım.

drun bana verdıgı lıstede 30 yazıyor.bıde ben kontrole gttıgımde de dedı 30 başıycaz dıye

biz havuzlu hana girdik mağazalara baktık hepsinde hemen hemen aynı şeyler var ve fiyatlarda aynı.onun için bi mağazaya girdik hepsini ordan aldık alıcaklarımızın ve acayip indirim yaptı adam.hesap makinesinide tek tek birlikte hesapladık görümüzün önüne koydu.kurnazlık yapanlar eminimki çoktur dikkat edin kızlar.ama çoğu şeyi bi mağazadan aldımmı daha çok indirim yapıyolar.zaten orda kimse tek mağazada satış yapmıyo hepsinin 3-4 mağazası var.ayrı gibi gözüküyolar ama hep birler.

saaolun kızlarr
bakim eğer yarın halim olursa havada yağış olmazsa gitmeyi düşünüyorum.
havuzluhan a bakayım o zaman.

aysu 30. haftadan snra insan bi ağırlaşıyor diilmi
bnmde ağrılarım başladı. bölee cızz idye sancılar girior geçiyor snra rahatlıyorum.

bizde iyiyiz bugün ama akşam çok ağrım oldu.kasıklarım ve pelvik midir nedir o bölgem çok sancıdı.korktum suyumm gelicekte doğurucam diye.oysaki hiç yorulmamıştım bütün gün evdeydim.yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz.
Çok geçmiş olsun..acaba üşütmüş olabilir misin..

saaolun kızlarr
bakim eğer yarın halim olursa havada yağış olmazsa gitmeyi düşünüyorum.
havuzluhan a bakayım o zaman.

aysu 30. haftadan snra insan bi ağırlaşıyor diilmi
bnmde ağrılarım başladı. bölee cızz idye sancılar girior geçiyor snra rahatlıyorum.

cnm aslında dün akşama kadar bişim yoktu hala fıldır fıldırdım.hatta anneannem kızım gezme fazla sokaklarda doğurcan diye korkuyorum diyo.hala çok ağır değilim ama korkmaya başladım.daha eksiklerimizde var tamamlamam gereken.bugün çıkıcaktım ama korktum yarın doktordan sonra artık.
bu haftalardan sonra fazla ayakta kalmamak lazım yok sa çok ağrılar yaşarız gibime geliyo.

haklısın cnm ben okulların kapanmasını bekliyordum rahat rahat almak için...öncelikle oda secmek lazım ben adanadayım burda yaptırmak daha mantıklı oluıyor...dergiden bi model begendim ondan yaptırıcaz ..kapitoneler,süslemeler falan ancak yetiştiririm
Rahat rahat yaparsın canım,bak biz hala çalışıyoruz bide çalıştığımız halde hazırlık yapıcaz diye uğraşıcaz.Sıkıntı yapma yetişir daha var zamanın:21:

gunaydınnnn:emir_bebek::16:

eksıkler tamamlanıyor yavaş yavaş ben daha dogru duzgun bışe almadım.gorumcemden nefret edıyorum normalde benı ıyıce gıcık edıyor bu ara annesıne sakın bışe almayın erken dıyomuş kıskanç dunde hacışakırın deterjanını bulamdık kaynnam aradı markette sen nerden alıyosun dedı sonra telı bana verdı guluyor erken değilmı ya dıyor herkes bı yerden bışe dıyor delı edıyorlar.

Ayy şekerim onlar kıskançlıklarında söylüyor,son dakikadada zaten kimse birşey almıyor yada aceleye geldi deyip almaktan vazgeçiyorlar,onunda taktiği o galiba şimdi erken diyip aldırmamak,sonrada onlar aldı deyip aldırmamak.Sıkma canını herkesinde alacağı varsa alsınlar yani ne bekliyorlar doğumumu canımmm:20:

mrb kızlarrr
nasılsınız..
biz oğluşumla iyiyiz ama artık sancılar giriyor bazen
günde bi kere falan.
zorlanmaya başladım iyice..

yarın belki avrupa yakasın a gidebiliriz eşimle.
bebek malzemeleri satan yerler nerelerde?
han lar var sanırım orda.
isimleri neler?
Canımm artık bayağı ilerledin sen ondan kaynaklanıyordur.Biz cumartesi eminönüne gitmeyi düşünüyoruz,çamaşırcıları falan gezicem,bebek mağazalarını gezicem.havuzlu handa aysunun dediği gibi herkes bir çalışıyor,bi yerden bi parça eşya aldık alt kata indik anaa dedik aynı adam,dedik burasıda mı sizin dedi burda 4 mağazamız var bizim dedi.O yüzden fiyatlar aşağı yukarı aynı.

hoşbulduk cnm.
bizde bugün iyiyiz ama akşam ağrım oldu korktum valla yarın doktor kontrolümüz var umarım herşey yolundadır.
prensesinle sana afiyet olsun cnm.

Aysucuğum hoşgeldin,artık alışmalısın ağrılara seniki maşallah önden gidiyor çünkü.:nazar:

cnm bende bugün ultrasona göre 33+2 yim..ağırlaşmamızın sebebi bu yani..snnnkide büyükmüş çizelgeye göre.

bakalım doğum neye göre olucak çok merak ediyorum

esteem
edıyorlar.
Ayy şekerim onlar kıskançlıklarında söylüyor,son dakikadada zaten kimse birşey almıyor yada aceleye geldi deyip almaktan vazgeçiyorlar,onunda taktiği o galiba şimdi erken diyip aldırmamak,sonrada onlar aldı deyip aldırmamak.Sıkma canını herkesinde alacağı varsa alsınlar yani ne bekliyorlar doğumumu canımmm

evt onun amacı o bız evelnırkende aynısını yapmıstı :47:

cnm bende bugün ultrasona göre 33+2 yim..ağırlaşmamızın sebebi bu yani..snnnkide büyükmüş çizelgeye göre.

senınle aysu nun cızelgesını gorunce benı heycan basıyor 38 den sonra artık dogum sınyalları gelıyorr ayy ne heycanlıı:66::66:

bakalım yrn ne dıycek drun bıde ayrıyetten nst yede para verılıyor hazırlıklı gıt

evet cnm ya bide o var.
ben doktorun muaynanesine gidiyorum.nst hastanede oraya yönlendirir muhtemelen sskda geçmiyo bakalım ne kadar isticekler.

Aysucuğum hoşgeldin,artık alışmalısın ağrılara seniki maşallah önden gidiyor çünkü.:nazar:

hoşbulduk cnm
evet alışmam gerek sanırım ama korkuyorumda daha hazırlıklar bitmedi ya erken gelirse diye.

evet cnm 8 gün önden gidiyodu en son gittiğimde.doğum tarihini etkilemez diyolar ama bakalım görcez.
eşime kalsa sen şubatı bitirince doğrurusun kesin diyo.

senınle aysu nun cızelgesını gorunce benı heycan basıyor 38 den sonra artık dogum sınyalları gelıyorr ayy ne heycanlıı:66::66:

valla benide iyice heycan başmaya başladı cnm artık.

eren havacım özelden mesaj attımmm...:92:

selam kızlaaar...:92::92:bi geçmişi okuyayım diyorum ama ne zamandır giremedim birikmişşş.ne var ne yok??herşey yolunda mı??bebişler anneler iyimi??

eren havacım özelden mesaj attımmm...:92:

selam kızlaaar...:92::92:bi geçmişi okuyayım diyorum ama ne zamandır giremedim birikmişşş.ne var ne yok??herşey yolunda mı??bebişler anneler iyimi??

hoşgeldin cnm.
biz iyiyiz ya sen nasılsın bebişinle?

Back
X