2011 Nisan Anneleri

ayy canım sorma kullanmayıncada evhamlanıyor ınsan

Merhabalar herkese :80::80::80::80::79::79:
Haftasonu olunca pek kimseler olmuyor herkes gezmelerdemi caba diycem ama çok soğuk dışarı gezilecek gibi değil. Alışveriş merkezleride haftasonu çok kalabalık oluyor boğuluyorum sanıyorum gecen hafta gittim pazar günü 1 saat duramadım hemen çıktık geri .

Bu ağrılar bendede var geceleri uyuyamıyorum deliricem akşam olduğu zaman strese giriyorum nasıl uyuycxam diye . suan belim bacaklarım ve sırtım çok ağrıyor magnezyum içtim ama ne fayda. eşime diyorum yokmu acaba ahmileler için uyku ilacı ????Ne olacak halimiz ya daha 2 ayımız var ???Gittikçe ağırlaşıyorum ve çok çabuk yoruluyorum

slm kizlar nasilsiniz.biz iyi sayiliriz.bayadir giremiyodum.ozledim sizleri.

bayadır girmiyosun cnm..özledik bizde seni vallahi..merakta kalıyo insan....arada gir yaz bianda bırakma buraları...

:18: moralim bozuldu bugün.... insanların erkenmi doğurcan gibi saçma espirileri yüzünden...onun üzerine bide annem rüyasında beni görmüş...demişim artık vakti geldi.. işte doğuma gidiyorum vs vs demişim....annemde öyle pek rüya görmez mübarektir..:26: dedi kızım sen yavaş yavaş hazırlan çok yayılma vs..iylik yapim derken iyice üzüldüm bi garibim ruh gibiyim...allahımın takdiri ama ne bilim offf affffff

hic kendini uzme fazla strese girme canim.allah a sigin dua et bol bol.o zaman rahatlarsin.allah gununu ve vaktini bilir.bizde baya alisverisimizi tamamladik.siler ne alemdesiniz.tamamladinmi herseyini yegenimin.

esracim aldigin cicileri ve pijamalirini cok begendim.yorumda yazdim ama sanirim sen gormedin.arada bir girip yaziyorum.senle denk gelemdik bi turlu.bizim bi odamiz kaldi.onuda hafta ici halledecez insallah.ben bebek bakim urunu olarak mustela aldim.komple setini.baya uygun fiyata aldim hemde organik olanini.sen ne aldin canim.

hic kendini uzme fazla strese girme canim.allah a sigin dua et bol bol.o zaman rahatlarsin.allah gununu ve vaktini bilir.bizde baya alisverisimizi tamamladik.siler ne alemdesiniz.tamamladinmi herseyini yegenimin.

hayırlısıyla bi 34-35 lere gelsekte..rabbim bizden daha iyi bilir ama... işte...napalım cnm.. eksiklerimiz var... yeğenin feci şımardı 2 gündür o uyandırıyo beni...hastanemi değiştiriyorum malum 5 bin dediler doğuma pöffff..... işte kıyafet eksiği değilde artık sağlık ürünleri banyo vs kaldı...sen tam bitirdnmi bari..yarın dolabı geliyo inş... artık yıkar yerleştiririm dedim... bide annem demesinmi yavaş yavaş hazırlan die...allahım kadın beni ne hale soktu ben millete kızarken

canim benim.dogru soluyosun.insan elinde olmadan takiliyo bazi sozler ve etkileniyo.ben valla elime ne gectiyse aldim.halada hosuma giden bisiy olursa aliyorum.fazla fazla aliyorum.fiyatlar cok uygun burda daha oncede solemistim.gogus uclari icin en son lanisoh aldim.birde pisik onleyici dedsitin krem aldim.cildiye dr.u tavsiye etmisti.turkiyedede var.istersen sende al.birde set halinde satiliyodu tirnak makasi,burun aspiratoru,banyo sungeri,daha ismini bilmedigim seyler var icinde ondan aldim.fiyatida cok uygundu.20 dolara aldim sanirim.

bağlantı gitti cnm... Evet sethalindekiler güzel oluyomu ki.almayı düşünüyorum ama..int alcaz zati...markaları belli... Eşimin vakti yok dışarı çıkmaya Bakalım.. Alledicez inş... Artık eksik kalsın istemiyorum vallahi.. Bidetek battaniyemiz kaldı pazen yada penye 2-3 tane olsun diyolar bakalım..

canim benm turkiye gelme isim dogumdan sonraya kaldi.ucaga izin yokmus.cunku 12 saat suruyo.uzun mesafe oldugu icin izin vermiyolarmis.eger mayisa kadar beklersen ben gelirken getiriyim sana.mutlaka alirim ama.zaten simdi kendi bebeisme alirken sanada bi kac bisiyler aldim.aklimdasin yani.settende aliyim o zaman.tum aldiklarimi ekliycem zaten sende bakarsin.

Niye böyle yapıyosun ya.....cnm benim inş hayırlısıyla bi doğur... Gelsen buralara..illa görüşmeye vaktimiz olur.... Bu miniklerin eksiği bitmiyo ki....

Bende cüz aldım onu okuyorum...afedersin bu lavabo ihtiyacı hiç bitmiyoki Parça parça okumaktan... Mola verdim şimdi...burdasın dimi konuşmayı özlemişim vallahi.. Bi sizler anlıyosunuz halimden...

burdayim canim.bende ozlemisim vala konusmayi.
skorpionun aldığı saten gecelikleri gördünmü....sen aldınmı onlardan cnm.... Bu arada amcaoğlu orya 2 yıllığına amerikaya yani mastır yapmaya geliyo..bankalar mifettişi.... Mayısdan sonra işte haziran başı gibi... Biraz anlasa alışverişten aldırır kargoyla yollatırım..ama erkek anam ne anlarlar Neresine geliyo bi sorim ben yarın... Newyorkmu acaba.... Ama uygun bi yerede tercihi ev tutacağı için.. Malum tuzlu olmasın die... Kolay değil

ben baya bir pamuk aldim.ilk zamanlar alt temizligi icin.birasda gazli bez gobek pansumani icin.bunlari sende unutma canim.gerci hastaneden veririler ama olsun evdede bulunmainda fayda var.ben islak mendil olarakta mustela aldim.sen bakim urunu olarak hangisinde karar verdin.

canim burdan kargo ile bisiy yollamak cok pahali.vergisi cok tututyor.aldiklarindan cok kargo ve vergi oduyosun.ben o yuzden sana bisiy diyemedim.

ben bu hafta ici bebegin yatak isini ve kendi lohusa kiyafetlerimi halladicem.saten bende alicam.ekliyim bakarsin.sen in geceliklerde cok hostu.skorpionun satenleride konusuyo yani.

mustelada iyi die biliyorum hatta doktor tavsiye ediyo....sebamed---bübch die bi marka varya alman ürünü onuda tavsiye ediyolar....bebiş için bunlar ama göğüs ucu krem lansioh...ğöğüs pedide bu marka alıcam...başka alınmıyo dimi böyle şeyler.... bebek bakım ürünü... set halinde bide bunlar... dimi?

canim burdan kargo ile bisiy yollamak cok pahali.vergisi cok tututyor.aldiklarindan cok kargo ve vergi oduyosun.ben o yuzden sana bisiy diyemedim.

ben bu hafta ici bebegin yatak isini ve kendi lohusa kiyafetlerimi halladicem.saten bende alicam.ekliyim bakarsin.sen in geceliklerde cok hostu.skorpionun satenleride konusuyo yani.

cnm benim ne gerek var kargo uğrşmaya...aynen öyle astarı yüzünden pahalıya geliyo.... o geelik takımını uyguna buldum... çok kokoş değil..ma 1 tane alıcam şıkır şıkır bişey... şöyle sıradan günlerde giycek bişeyde olsun dedim...ama malı çok güzel...gül kurusu saten 3lü takımım vardı zati...bu mürdüm renk sabahlğı onla bile karıştırıp giye bilirim... tek parça gecelikte aldı..penye..emzirme yeride var gizli pilenin altında falan...sonuçta evde en raat edicemiz şeyler..

canim ben mustelanin organik bebek bakim ururnunu set halinde aldim.icinde sampuan,dus jeli,vucut yagi,vucut losyonu,islak mendili,poposu icin pisik onlyici krem,bebek kolonyasi var.birde masaj icin bi losyon var vucudu icin.lanisoh gogus ucu icin aldim yanindada gogus pedide yaninda satiliyodu.ayni oda lanisoh marka.ayri olarakta doktorun tavsiyesi desitin pisik onleyici krem aldim.harika bi krem ben ilk bebegimde cok memnun kalmistim.

pişik önleyici kullanmak gerekiyomu.... ilk zamanlar.. engelliyo yani öylemi....desitin marka...hmm varsa bende alim bari. önemli olan olmaması... olduktan sonra uüraşmak zor olur herhalde....naptın sen devammı çalışmaya bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…