- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.121
Bir ay için ücretsiz için alınmaz.benimde okullar 14 şubatta açılıyo 15 şubatta 32 doluyo.o hafta iznim başlıcak.ama sanırım haziran ayında 1 aya yakın açık kalcak.ya rapor alırım veya haziran ayı eğer tamamen açık kalırsa 1 ay ücretsiz izin alırım diyorum.olur heralde değilmi??allah izin verirse eylülde başlamayı düşünüyorum.ama eğer ki başalamak istemedim mesela haziranda ücretsiz 1 ay alsam.temmuz ağustos maaşımı alsam.tekrar eylülde ücretsiz izin kullanabilir miyim??fikri olan varmı??yani araya tatil girince gene ücretsiz alınabiliyo mu??
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.slm kızlar topik bomboş bugün hayır mı? bizde hasta olmuşuz çok fena öksürüyoruz :2: sesim falanda çıkmıyo. sizler nasılsınız?
hoşgeldin cnm.... kaçak seni... i daha girdiğinde artık doğurmuş olursun...açma araları ya...aaaa
canım benim şu anda tatildeyim girmeye çalışcam.. okuldu çoçuktu karın ağrısıydı akşamları istirahatle geçirince fazla buraya uğrayamıyorum..umarım bebişle sen çok iyisindir..benim bu aralar birz moralim bozuk inşallah en kısa zamanda düzelirim canım..görüşürüz öptüm..
esracım alıntı tam çıkmamış sana yazmıştım:))
bu sorun için hava nemlendirici almak süper çözüm.zaten bence yeni bebeklerin odasına gerekli...birde yanına bir higrometre aldınız mı tamamdır.odanın ısı ve nem oranıı ayarlayınca hem grip vs olma olasılıklarını hemde ileride astım vb saglık sorunları yasamasını engellemiş oluyoruz....
biz aldık bi tane... öyle pahalı bişeyde değil hanı...60 - 70 tl civarında...e tabi istersen 150 tl olanıda var...
kızlar bi düşüün bence bu hava nemlendirici olayını...çünkü bu petekler gerçekten havayı çok fazla kurutuyor.
selam kızlar bende 28.haftadayım tatilden sonra 2 hafta gidince 32. hafta doluyor da ben doğumdan sonra iznim bitince tekrar okula dönmek istemiyorum sezeryandan dolayı erken olacak 1-2 hafta off tatilden sonra 1 ay filan çalışcam sanırım.iznin bi kısmını doğum sonrasına atıcam
benimde okullar 14 şubatta açılıyo 15 şubatta 32 doluyo.o hafta iznim başlıcak.ama sanırım haziran ayında 1 aya yakın açık kalcak.ya rapor alırım veya haziran ayı eğer tamamen açık kalırsa 1 ay ücretsiz izin alırım diyorum.olur heralde değilmi??allah izin verirse eylülde başlamayı düşünüyorum.ama eğer ki başalamak istemedim mesela haziranda ücretsiz 1 ay alsam.temmuz ağustos maaşımı alsam.tekrar eylülde ücretsiz izin kullanabilir miyim??fikri olan varmı??yani araya tatil girince gene ücretsiz alınabiliyo mu??
slm kızlar topik bomboş bugün hayır mı? bizde hasta olmuşuz çok fena öksürüyoruz :2: sesim falanda çıkmıyo. sizler nasılsınız?
ya arkadaşlar moralim çok bozuk..dün gece sabaha kadar ağladım bebeğime bişey olmasından korktum..insanlar neden böyle anlayamıyorum gerçi onlara insan demek çok zor..
benim erken doğum riskim var suyum fazla karnım sürekli gergin ve ağrıyor fazla yürüyemiyorum ayakta duramıyorum fırsat buldukça istirahat ediyorum..ama insanlar da üzerime gelince iyice geriliyorum artık..
canm çok gemş olsn hemen portakal ve mandalinaya sarıl valla..hemde yat dnlenslm kızlar topik bomboş bugün hayır mı? bizde hasta olmuşuz çok fena öksürüyoruz :2: sesim falanda çıkmıyo. sizler nasılsınız?
Bence de canım öyle bişey gerekli gerçekten yoksa mahvedecek bizi bu hava.
Benim de aynen artıyor canım ama ben raporla idare edicem.Doğumdan sonra hiiç okula gidebileceğimi sanmıyorum valla.
Canım benim bu konuda hiç fikrim yok.Sanırım alınmaz diye düşünüyorum ama iyi araştırmak lazım.
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.
Canım sen boşver milleti.Milletin ağzı torba değil ki büzesin.Boş boş konuşan çok işte.
Biz de bugün kar kış demeden çıktık valla.Çok sıkılmıştım evde.Ama bu havada ancak alışveriş merkezine gidilir tabi.Çok yorulmuşum.Her yerde süper indirim var ama hiçbişey üstüme olmuyo ki :)
herkese iyi pazarlar bizde buugn bebek odasını duzenleme işine girdik çalışma odamızıın çekmecelerini heryerleri topladık ama dfinlene dinlene yaptım ben tabii bebeğin hastane için olan cicilerini yıkadım yrn ütüleyip valizimize koyucam diğerleride ikea dan dolabı ve şifonyeri gelince yıkancak ütülenicek şimdi dinleneceğim
hareketleri artık bebeğimin sert ve daha az büyüdükleri için sanırım öle demişlerdi
ya arkadaşlar moralim çok bozuk..dün gece sabaha kadar ağladım bebeğime bişey olmasından korktum..insanlar neden böyle anlayamıyorum gerçi onlara insan demek çok zor..benim erken doğum riskim var suyum fazla karnım sürekli gergin ve ağrıyor fazla yürüyemiyorum ayakta duramıyorum fırsat buldukça istirahat ediyorum..ama insanlar da üzerime gelince iyice geriliyorum artık..
hayırlı olsn eşinin lisansı..valla artık hem yeme isteği arttı,hemde hiiiiiçö bişey pişirip yapasım yok ,bi tembellik geldiki sorma gitsin..keşke böyle bahane olsa,maddi sıkıntıda olmasa atıcam kendimi dışarıay bize yemek yemek pasta yapmak bahane olsun yeterki canm benmde gecen eşim yuksek lsansa kabl edildi dyrm ki hemn kutlama yemegne çıkalım deyp gotrdm adamı dsarı bana bahane tabi kutlamak
ay o ıspanak olayna bende deli olyrm srf faydalı diye yiyrm 40 saat yıka sonra bi akşamda bitsin
mrb kızlar nasılsınız
benım kaburgalrım gogusumun altı agrıyor yatamıyorum uyanıyorum agrıyla.bıde bacak arası kemıklerım dun akşmadan berı agrıyor dun çok gezdım acaba nun acısımı bu bacak agrısı sızde de oluyormu?
Merhaba canım.
O bacak ağrısı bende hep var.
yürüsem de yürümesem de yaklaşık bir aydır hiç geçmiyor.
Sadece bavcağımın arasına yastık koyunca rahat uyuyabiliyorum.
bende korktum canım yaa bıraz genıtal bolgenın yanları hanı ergenlıge gırınce derler ya boyun uzuyor ondan agrıyordur aynısı şımdıkı agrı
Evet, öyle bir şey.
Özellikle bacağını yukarı dğru çekince çok canı yanıyor insanın.
ben alıştım sanırım artık, uzun zamandır geçmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?