2011 Nisan Anneleri

ya arkadaşlar moralim çok bozuk..dün gece sabaha kadar ağladım bebeğime bişey olmasından korktum..insanlar neden böyle anlayamıyorum gerçi onlara insan demek çok zor..

benim erken doğum riskim var suyum fazla karnım sürekli gergin ve ağrıyor fazla yürüyemiyorum ayakta duramıyorum fırsat buldukça istirahat ediyorum..ama insanlar da üzerime gelince iyice geriliyorum artık..

hoşgeldin cnm.... kaçak seni... i daha girdiğinde artık doğurmuş olursun... açma araları ya...aaaa

canım benim şu anda tatildeyim girmeye çalışcam.. okuldu çoçuktu karın ağrısıydı akşamları istirahatle geçirince fazla buraya uğrayamıyorum..umarım bebişle sen çok iyisindir..benim bu aralar birz moralim bozuk inşallah en kısa zamanda düzelirim canım..görüşürüz öptüm..

Bir ay için ücretsiz için alınmaz.
Parça oarça rapor alırsın ama bir ay olacağını sanmıyorum.
iiiİyice hesapladın mı?
slm kızlar topik bomboş bugün hayır mı? bizde hasta olmuşuz çok fena öksürüyoruz :2: sesim falanda çıkmıyo. sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

Sıkma canımı boş ver.
Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı, gerisi boş.
Canını sıktığınla kalırsın.

esracım alıntı tam çıkmamış sana yazmıştım:))

cnm boşver onu bunu...lafını bilmeyene ver dersini..cevabını otur kenera...zati riskliyim diyosun kendini psikolojik olrakta kollanaman gerekirken daha çok yıpratıyosun... dün babaanne milletin içinde diyoki..derin nefes aldım...NOLİYY SANA DOĞURCAMİSUN... NOLİY.. A KIZIM... espiri sözden bunla 3. diyişi diğer günlerdede demişti..hep diyorum BABAANNE HAYIR KONUŞ...BU SEER BİRAZ DAHA CİDDİ DEDİM...10 KİŞİYDİK Kaynanamda vardı...DEDİM BABAANNE HAYIR KONUŞ..DUA SAATİNE GELİR ALLAH KORUSUN..SEN ÖYLE DİYİNCE İÇİN ACIYO...DEME Bİ DAHA DEDİN...oda espiri yapıyorum kızım dedi...YAPMA DEDİM DİREK... DİĞERLERİNE DUYSUN AYAKLARINI DENK ALSIN... KONUŞMAYA HAYIR DEMEZLER...LAFLARINI BİLMEZ BOŞ KONUŞURLAR....İÇİNİ DÖK...İÇİNE ATMA...

Bence de canım öyle bişey gerekli gerçekten yoksa mahvedecek bizi bu hava.

Benim de aynen artıyor canım ama ben raporla idare edicem.Doğumdan sonra hiiç okula gidebileceğimi sanmıyorum valla.

Canım benim bu konuda hiç fikrim yok.Sanırım alınmaz diye düşünüyorum ama iyi araştırmak lazım.

slm kızlar topik bomboş bugün hayır mı? bizde hasta olmuşuz çok fena öksürüyoruz :2: sesim falanda çıkmıyo. sizler nasılsınız?

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.

Canım sen boşver milleti.Milletin ağzı torba değil ki büzesin.Boş boş konuşan çok işte.

Biz de bugün kar kış demeden çıktık valla.Çok sıkılmıştım evde.Ama bu havada ancak alışveriş merkezine gidilir tabi.Çok yorulmuşum.Her yerde süper indirim var ama hiçbişey üstüme olmuyo ki :)

canm çok gemş olsn hemen portakal ve mandalinaya sarıl valla..hemde yat dnlen
ay sorma canm benmde hiçbişey olmyr eski kıyaftelerden pörtlüyor göbüşüm yenisini alsam 2 3 hafta sonra o da olmayacak öle göbekle dolaşyrz ortalıkta ne yapalım şimdilik

herkese iyi pazarlar bizde buugn bebek odasını duzenleme işine girdik çalışma odamızıın çekmecelerini heryerleri topladık ama dfinlene dinlene yaptım ben tabii bebeğin hastane için olan cicilerini yıkadım yrn ütüleyip valizimize koyucam diğerleride ikea dan dolabı ve şifonyeri gelince yıkancak ütülenicek şimdi dinleneceğim
hareketleri artık bebeğimin sert ve daha az büyüdükleri için sanırım öle demişlerdi

ne guzel canm ya amn dkkat et yormadan yap kendni zaten artık istesek de yoramyrz valla hareketler kısıtlandı iice..benm bel eğrım çok fazla bugun de

slm güzel hatnlar nasılsınız? ne var ne yok bakalım Ben iyiyim çok şükürde dünden beri bir bel ağrısı bütün gece döndüm yarı uykumu ancak uyudm..
bugünde geçen doğm yapan arkadaşımın bebek kuranı vardı oraya gittim,anam maşallah diyeyim ya beyaz bi gelinlik almış hani ş mevlüt kıyafetlerinden,ben bittim bittim ya,tam üstüne göre olmş birde saç bandıyla, balerin ayakkabılarınıda giymiş gel beni ye diyor resmen..bebek şekeride çok şık ,kaplumbağanın üstünde pembeli bi bebek biblosu tülü de çok şık,magnetli yaptırmış gelince hemen dolabıma astım

anacıgım sen millete ne bakıyon ,millete kalsa ben çoktan doğurmuştm,en ufak bişeyde millet diline dolamış,ağızlarına kolay gelmiş hep söylüyorlar,erken mi doğrcan fln..boşver kasma kendini,Allaha sığın duanı et,hiçbişeycik olmaz inşallah..
millet kötü bişey söyledimmide alıncaklar diye düşünme,ufaktan kondur lafını..baktınki alınmış gibi yapıyor,hamileyim bende hassasım kusura bakma ,herşey moralimi bozıuyor erken risk yüzünden de çık işin işinden..

Hikâyeler « Pozitif Doğum Hikâyeleri
kızlar okuyun mutlka acayp cesaret weryr insana

şimdi bakıcam cnm merak ettim..gerçi ben bi kez yaşadım az çok biliyorm ama olsn belki moral olur,b ara kafam çok takılıyor tüm işlerim birikti,havalr kötü,haftam ilerlior zaman daralıyor derken stres oldum resmen..

hayırlı olsn eşinin lisansı..valla artık hem yeme isteği arttı,hemde hiiiiiçö bişey pişirip yapasım yok ,bi tembellik geldiki sorma gitsin..keşke böyle bahane olsa,maddi sıkıntıda olmasa atıcam kendimi dışarı
aynı benim hesap ıspanagı sırf demir var diye alıyorm ama gıcık oldm 2 haftadır almadım,salı kesin alırım

mrb kızlar nasılsınız
benım kaburgalrım gogusumun altı agrıyor yatamıyorum uyanıyorum agrıyla.bıde bacak arası kemıklerım dun akşmadan berı agrıyor dun çok gezdım acaba nun acısımı bu bacak agrısı sızde de oluyormu?

Merhaba canım.
O bacak ağrısı bende hep var.
yürüsem de yürümesem de yaklaşık bir aydır hiç geçmiyor.
Sadece bavcağımın arasına yastık koyunca rahat uyuyabiliyorum.

Merhaba canım.
O bacak ağrısı bende hep var.
yürüsem de yürümesem de yaklaşık bir aydır hiç geçmiyor.
Sadece bavcağımın arasına yastık koyunca rahat uyuyabiliyorum.

bende korktum canım yaa bıraz genıtal bolgenın yanları hanı ergenlıge gırınce derler ya boyun uzuyor ondan agrıyordur aynısı şımdıkı agrı

bende korktum canım yaa bıraz genıtal bolgenın yanları hanı ergenlıge gırınce derler ya boyun uzuyor ondan agrıyordur aynısı şımdıkı agrı

Evet, öyle bir şey.
Özellikle bacağını yukarı dğru çekince çok canı yanıyor insanın.
ben alıştım sanırım artık, uzun zamandır geçmeyince

Bilmiyorum ki benimki geçmiyor ama herkeste aynı şeyler olmuyor biliyorsun.
Doktor hızlı yürümemi, çok ayakta kalmamamı vs. söyledi ama ilaç filan vermedi.
Ben zaten düzenli ilaç kullanabilen biri değilim, o nedenle işime geliyor.
İlk defa bu kadar istikrarlı ilaç kullanıyorum, şimdiye kadar kullandığım ilaçları saysam şu 6 aydakinden azdır sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…