2011 Nisan Anneleri

bz zaten kendi arabazla gdecegz canm çok yorlrsak konyada kalacagz yolu ikye böleblrsnz dedi dr..ooo ben nerelere gezdm hamleyken yaa.3 aylıktım afyona gttm 4 aylktm istanbula gttm 5 aylıktım izmre gttm gezdm de gezdm benm dr mu çok rahat ne anlamadım bak

aynen canm kmsenn işine gelmyr aslnda boşwer bebşşin kıyafetlerni yıkar unutlersn eksklerne bakarsn agrlaşmadan yalz dkkat et insan ewde kaldkça daha çok yiyor

Bir şey olmaz canım korkma.
Ablam babam vefat ettiğinde doğuma 2 hafta kala 16 saatlik yol gelmek zorunda kalmıştı.
Uçak kabul etmedi doğal olarak.

Ohh bebiş de sizin gibi gezgiç olacak desene Bilsek bayramda biz de arabayla giderdik.Bayram diye trafik çok olur dedik, aileler izin vermedi, korktular.Sanki bişey olsa başka türlü olmayacak Allah korusun.

Hadi bakalım iyi tatiller o zaman sana

Benim müdür de bi garip, benim gidesim yok.Tam tersi adam bana 1-2 hafta gel evde oturup ne yapacaksın sıkılırsın dedi

sorma bende eşime dyrm bzm kız annesi gbi gezmeyi sewecek yerne birini bulmak sorun olablr mi dye öle dedi acep 32 ye kadr çalşacakmsn peki canm

Ben de hamileliğimin 2. ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndüm.
Hamileyken yapılabilecek en uzun yolculuğu yaptım sanırım
Üstelik doktor kontrolünde filan değildi.
Allah'a emanet diyip düştük yola.

sorma bende eşime dyrm bzm kız annesi gbi gezmeyi sewecek yerne birini bulmak sorun olablr mi dye öle dedi acep 32 ye kadr çalşacakmsn peki canm

Bilemiyorum neden öyle dedi ben de anlamadım valla.Zaten okul açılınca 2 hafta çalışınca 32.haftam doluyor.Ben de tam ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası.Fazlasını çalışmayacağım o kesin de, ya ilk hafta ayrılırım yada 2 hafta idare ederim artık o anki sağlık durumuma göre.

merhaba kızlar bende 2 yada 3 hatfa gitcem hiç gelme diyen yok bu kadar süre için program yap falan aslında idare etmeleri lazım bizi
Hoş geldin canım. Aslında evde de sıkılma ihtimalimiz var.
Ben iki hafta bakayım da çok sıkılırsam devam etmeyi düşünüyorum.
Gerçi tatilden sonra tekrar başlamak hep zor olur:))
ben çkyrm kızla gozlerm yoruldu ekrana bakmatan öpyrm hepnzi kendnze ii bakın gelrm ara ara

Güle güle canım :79:

bu sorun için hava nemlendirici almak süper çözüm.zaten bence yeni bebeklerin odasına gerekli...birde yanına bir higrometre aldınız mı tamamdır.odanın ısı ve nem oranıı ayarlayınca hem grip vs olma olasılıklarını hemde ileride astım vb saglık sorunları yasamasını engellemiş oluyoruz....
biz aldık bi tane... öyle pahalı bişeyde değil hanı...60 - 70 tl civarında...e tabi istersen 150 tl olanıda var...
kızlar bi düşüün bence bu hava nemlendirici olayını...çünkü bu petekler gerçekten havayı çok fazla kurutuyor.

selam kızlar bende 28.haftadayım tatilden sonra 2 hafta gidince 32. hafta doluyor da ben doğumdan sonra iznim bitince tekrar okula dönmek istemiyorum sezeryandan dolayı erken olacak 1-2 hafta off tatilden sonra 1 ay filan çalışcam sanırım.iznin bi kısmını doğum sonrasına atıcam

Rapoer alırsın sen de, olmaz mı?

benimde okullar 14 şubatta açılıyo 15 şubatta 32 doluyo.o hafta iznim başlıcak.ama sanırım haziran ayında 1 aya yakın açık kalcak.ya rapor alırım veya haziran ayı eğer tamamen açık kalırsa 1 ay ücretsiz izin alırım diyorum.olur heralde değilmi??allah izin verirse eylülde başlamayı düşünüyorum.ama eğer ki başalamak istemedim mesela haziranda ücretsiz 1 ay alsam.temmuz ağustos maaşımı alsam.tekrar eylülde ücretsiz izin kullanabilir miyim??fikri olan varmı??yani araya tatil girince gene ücretsiz alınabiliyo mu??

slm kızlar topik bomboş bugün hayır mı? bizde hasta olmuşuz çok fena öksürüyoruz :2: sesim falanda çıkmıyo. sizler nasılsınız?

merhaba kızlar bende 2 yada 3 hatfa gitcem hiç gelme diyen yok bu kadar süre için program yap falan aslında idare etmeleri lazım bizi
katılıyorum cnm ben de çıtlattım bizim müdüre en azından seminer döneminde idare etse 2 hafta önce izne ayrılırız. ama bakarız falan hiç bişey demedi....... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…