- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.561
size iyi geceler kızlar biz uyumaya çalışalım artık![]()
İyi geceler,güzel rüyalar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size iyi geceler kızlar biz uyumaya çalışalım artık![]()
BizFurkan memeyi tutamayınca ondan aldık,onunla zar zor emdi,uç çıkmaya başladı tabiki..Ama yinede o tutma aşamasında zaten yara olmuştu..İnternette çoğu doktor silikon ucu tavsiye etmiyormuş..Biberonu tavsiye etmedikleri gibi..O yüzden kullanmayı düşünmüyorum..İnşallah bu çözümler işe yarada mecbur kalmam..Valla bugün sizle sohbet bana iyi geldi..Teşekkürler..![]()
aynen cnm... muhappet hoş oluyo böyle geceleri...bida nacak yoğunlaşa biliyorum ben...
dedigin aleti buuldum canim![]()
![]()
ilgincler yani alican tabideseydin karsidan öyle mi görünüyo ben hic fark etmedim diyee
![]()
canim beni hastanede emmeyi ögrensin diye 1 hafta tuttular tam ögrendi dedik ciktik eve geldik yine emmiyo birde c.tesi cikmistim hastaneden pazarda burda heryer kapali eczanler falanda benim essek sipasi emmeyince o gece bana bir ates yapti sabahi zor etmistim sonra hemen sabahi eczaneden süt sahma makinasi kiraladik öyle saginca rahatladim sonrasindada da hic emmedi bizim oglan eliyle itikledi bir görceksin eve gelen ebede zorlama dedi böylece sadece makinayla cektim biberonla verdim sütümü..3 ay sonrada kendiliginden sütüm azaldi ve kestik mamaya devam![]()
sorma cnm ya...
bu arada kaynanam baya aldık eksikleri 6 parça bişey kaldı çok basit...hiç sağol..teşekkür ederim demedim vallahi...umrumda değil... 500 tl lik şey aldı
eşim diyo arabasınıda onlar alcak az değil kız be adam...benden beleşçi çıktı
![]()
bende çıkıyorum sohbet için teşekkürler..eşim işten gelmek üzere..kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..iyi geceler...
Bende çıkıyorum sohbet için teşekkürler..Eşim işten gelmek üzere..Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..İyi geceler...
alsin alsin tabi ilk torun:)) bizimiler sadece oda takimini almisti.simdikine oda yokhenüz hic birsey almadi
cnm bizim dururumuz biraz farklı..baba 3 erkek çocuğunu hiç bi şekilde maddi anlamda yanlız bırakmıyo...yani bişey paylaştırmıyo..kese aynı gibi düşün...bi araba alırken...ne bilim büyük maliyetli şeylerde baba destek veriyo...ve bu eşit miktarda hesap belli..o yüzden kendi paramızı harcıyoruz diyelim kimi zaman...bazen hesaba geçiyo..muşşşşşşO yüzden alsın yapsın.... Işi ne.. Geri kalmazlar hiç bişeyden... Biz niye kalalım sıkıntı çekelim değilmi...imkan varken ama..yoksa zaten beklentiler ona göre olur..
öyle tabi aliyolarsa alsinlar..imkanlari kullanmak lazim:)) bizim maddi acidan herkes kendine allaha sükür bizim durumumuzda gayet iyi iki kisi calisiyoruz..ama insan maddi durumla alakali degil birseyler almalarini bekliyo![]()
bak bu konuda gerçekten düşünceler uyuyo..dün eşime dedimki ağlama krizinde...yanlızlık hissimi dile getirince..kendi annemde öyle çok düşkün değil nedense..daha doğrusu mıç mıç değil kimse hep içerinde ciğerden seviyolar...bende biraz daha ilgi bekliyorum ama yapı işte... Bu kadar şey aldı...ama görev icabı..öncesinde bi çorap al gel..aklına gelmesi önemli dedim...gerçekten öyle...maddiyat değil manevi anlamda önemsemek...bambaşka kişileri birbirine yakınlaştırır bence..
bencede maddiyat ikinci planda ben alamiycam yapamiycam diye birsey yok ki alasinida alirim gücümde var buna önemli olan bu degil ilgilenilmek dedigin gibi ufacik birseyde olsa insanin gönlünü almaktir önemli olan ama nerdeeee ay valla düsündükce sinirlerim tepeme cikiyo ne yapiyosa kendine bugün bana yarin ona bu isler parayla degil sirayla bide ben böyle konularda hicbirseyi unutmam yeri gelince gedigine oturturum![]()
cnm rabbim bilir kesinlik....kimin kimden önce elden ayaktan düşeceğini bilemeyiz...ama bak bel sorun var malum... 1 hafta aramadım die tirp atıyo bana...ama 2 gündür topladı kendini surat asarsa 1 bardak su getirmem biliyo..bilmiyosada öğrenir..iyi olursa benimle inan kul köle olurmu sevgim öyle..ama soğukluğumda soğuktur vallahi... Onun yanında dediğin gibi 3 oğlu var en düşkünü eşim... Ciddi anlamda öyle..2 gelin daha alıcak...3.sünü evlendirmeye10 senesi var dersek.. 2. 5 sene içinde olur..ozaman herşey net belli olucak ama ozamanda benim oturmuş bi düzenim inş bebişlerimle işim olucak yok okulu yok gezmesi derken..atlıcam arabama arkada 1 bebiş yusufumla birlikte..Ay inş o günleri görürüz ya..
toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
gece gece kimse ziyaretcimizde hic eksik olmuyo![]()
sende hiç gelemiyosun misafire ziyaretçiye..
Dün storum çektiğim gibi kornişle yere indirdim dünüş...eşim bana 3. Senemie kadar ilk defa gerizekalı dedi..
Ağrıma gitti ama ya...hiç öyle dememişti bana.... Bu sabah kalktı matkap sesiyle stor ve tülünü takmaya çalıştı..dedim kahvaltı hazirlimi..sert bi dille yok yat sen dedi...bende ozaman kapa matkabı uyuyamıyorum senin yüzünden dedim..bide salak dedi..
Yapamadı.gitti...11 gibi...3 gibi geldi..başladı işe anca 7de bitirdi 30 dak işi... Ustada olmayan aletleri aldı koçtaştan ilk defa kullandı adam gibi..almaya alıyo işe gelince kaçıyo...dün gece bebişin dolabını düzdim..işte parça parça yıkarım..düzenli olunca kolay oluyo.. Telefonda diyo güzel olmuş beğendim hoşuma gitti die... Gitsin artık dimi ama... Daha inanmıyo galibe rabbim izin veririse baba olucak..