- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #36.301
ewet aslında çalışan anneler için süt pompası şart gibi görünüyor napalım biz de alıcaz artık bi pompa sanırım:))sağar sağar saklarız bebişlerimiz de içer afiyetle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet aslında çalışan anneler için süt pompası şart gibi görünüyor napalım biz de alıcaz artık bi pompa sanırım:))sağar sağar saklarız bebişlerimiz de içer afiyetle...
herkese günaydın güzel annişler
avvivo bebek çantamız geldi dun hani şu meşhur kampanya çantası bize duyurandan allah razı olsun ay nasıl güzel bir çanta anlatamam beklentimin üzeirnde çıktı kızım doğmadan bende kullanabilirim eşimde bayıldı içindeki aksesuarlarıda baya kullanışlı 20 tl ye de bedava ben ft yaptım 18.51 tl ye geldi 3 tl de kargo hiç bişi diğil valla
slm annelerrrrbugün kızım 31 haftalık oldu ohhh haftaya 8 aylık olcak inşallahhh
şimdi sizin çizelgelerde 27-28 haftaları görünce acayip geliyo
ayy sona yaklaştıkça heyecan ve korku had safhada,sağ salim kızımı eve getireyim kurban adadık eşimle :18: malum benim kızımın akciğerinde kist var,dr ameliyat kesin dedi
allah sağlıklı bi şakılde kucaklarımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
![]()
teşekkür ederim canım hemen bakıyorum![]()
süt pompası nasıl almalıyız peki bir sürü çeşit var
aysuncum haklısın kalkmamam lazım ama kayınvalidemde kendi doktor işleri falan varmış 10 gün sonra gelirim dedi ama bende tedirign oluyorum oğlumda olunca zor oluyor.kendi annemde gelemiyor babam rahatsız napcam mecbur canım evin dışına çıkmıyorum ama evin eçindede mecbur yemek yapmak ufak tefek işler için kalkıyorum yapacak nbişey yok canım allaha emanetiz artık...
aman cnm dikkat et sen genede.allahın izniyle bişi olmaz inşallah.bi dahaki doktor kontrolün ne zaman cnm?
ben de biran önce poposuna vurmak için can atıyorumerva canım işte Allah onunda kolaylığını veriyor napalım mecbur.ilkinde bu kdar tecrübeli değildim ve herşey normal gelişti şimdi bilinçli ve herşeyi bildiğim için bu zamanlar zor geçiyor.bu kızçe beni daha çok yordu sağlıklı doğsunda poposuna vurayım:))
aa evet bu da çok hoşmuş canım..postacı çantası igib de kullanılır ayrıca..bu da cok şık görünüyor kızlarhttp://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=2593
bu konuda bende düşünceliyim..bir sürü çeşidi var..neye göre alıcam bende bilmiyorum ama bi arkadaşım şöyle demişti..nerdeyse her markanın kiralama servisleri var.kiralayarak hangisinden memnun kalırsan onu al demişti..Bunu da düşünüyorum açıkcasısüt pompası nasıl almalıyız peki bir sürü çeşit var
bana 4 TL ye geldi sanırımkargo ucretı ne kadarmıs cantanın acaba
Selam canım, hoşgeldin..Sana da hayırlı cumalarherkese hayırlı cumalar.selamlar olsun ankaradan
Hoşgeldin Aysucum, hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın bugün bakalım :)geçmişe cevap yazarken selam vermeyi unutmuşum kızlarr
nasılsınız bugün?
ben de biran önce poposuna vurmak için can atıyorum
Hoşgeldin Aysucum, hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın bugün bakalım :)
selam arkadaslar ben yeşim ankaradan katılıyorum aranıza.benı tanımayanlar oldugu ıcın kendımı hatırlatayım dedım.kısmetse benımde kızım olacak.rabbım hepımıze saglıklı nurtopu gıbı bebekler nasıp etsın
kızlar bu avıva cantanın kargo ucretı ne kadarmıs bılıyomusunuz