2011 Nisan Anneleri

ewet aslında çalışan anneler için süt pompası şart gibi görünüyor napalım biz de alıcaz artık bi pompa sanırım:))sağar sağar saklarız bebişlerimiz de içer afiyetle...

herkese günaydın güzel annişler

avvivo bebek çantamız geldi dun hani şu meşhur kampanya çantası bize duyurandan allah razı olsun ay nasıl güzel bir çanta anlatamam beklentimin üzeirnde çıktı kızım doğmadan bende kullanabilirim eşimde bayıldı içindeki aksesuarlarıda baya kullanışlı 20 tl ye de bedava ben ft yaptım 18.51 tl ye geldi 3 tl de kargo hiç bişi diğil valla

canım çantayı ne zaman sipariş ettin kaç günde geçti eline acaba bende sipariş vericemde ondan soruyorum.

slm annelerrrr :49: bugün kızım 31 haftalık oldu ohhh haftaya 8 aylık olcak inşallahhh :nazar: şimdi sizin çizelgelerde 27-28 haftaları görünce acayip geliyo :1: ayy sona yaklaştıkça heyecan ve korku had safhada,sağ salim kızımı eve getireyim kurban adadık eşimle :18: malum benim kızımın akciğerinde kist var,dr ameliyat kesin dedi :43: allah sağlıklı bi şakılde kucaklarımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canım çok az zamanın kalmış içini rahat tut inşaallah sağsağlim getirir sağ salim büyütürsünü kızınızı...biz de buradan takip ederiz ufaklığın büyümesini...

süt pompası nasıl almalıyız peki bir sürü çeşit var

valla ben en basit modelini almayı düşünüyorum sonuçta kullandıkça alışırız gibime geliyor ama bilindik bir marka bir de şu bpa mı ne olayı var ya zararlı plastik onu içermeyeninden alıcam ama sanırım elektrikli falan almam gibi gerçi cok da bilgim yok ama

aysuncum haklısın kalkmamam lazım ama kayınvalidemde kendi doktor işleri falan varmış 10 gün sonra gelirim dedi ama bende tedirign oluyorum oğlumda olunca zor oluyor.kendi annemde gelemiyor babam rahatsız napcam mecbur canım evin dışına çıkmıyorum ama evin eçindede mecbur yemek yapmak ufak tefek işler için kalkıyorum yapacak nbişey yok canım allaha emanetiz artık...

aman cnm dikkat et sen genede.allahın izniyle bişi olmaz inşallah.bi dahaki doktor kontrolün ne zaman cnm?

erva canım işte Allah onunda kolaylığını veriyor napalım mecbur.ilkinde bu kdar tecrübeli değildim ve herşey normal gelişti şimdi bilinçli ve herşeyi bildiğim için bu zamanlar zor geçiyor.bu kızçe beni daha çok yordu sağlıklı doğsunda poposuna vurayım:))
ben de biran önce poposuna vurmak için can atıyorum:1:

bu da cok şık görünüyor kızlarhttp://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=2593
aa evet bu da çok hoşmuş canım..postacı çantası igib de kullanılır ayrıca..
süt pompası nasıl almalıyız peki bir sürü çeşit var
bu konuda bende düşünceliyim..bir sürü çeşidi var..neye göre alıcam bende bilmiyorum ama bi arkadaşım şöyle demişti..nerdeyse her markanın kiralama servisleri var.kiralayarak hangisinden memnun kalırsan onu al demişti..Bunu da düşünüyorum açıkcası :34:
kargo ucretı ne kadarmıs cantanın acaba
bana 4 TL ye geldi sanırım
herkese hayırlı cumalar.selamlar olsun ankaradan
Selam canım, hoşgeldin..Sana da hayırlı cumalar
geçmişe cevap yazarken selam vermeyi unutmuşum kızlarr :1:
nasılsınız bugün?
Hoşgeldin Aysucum, hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın bugün bakalım :)

ben de biran önce poposuna vurmak için can atıyorum:1:

Hoşgeldin Aysucum, hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın bugün bakalım :)

saol cnm bende iyiyim allaha şükür.
benim oğluşum bazen poposunu bi dikiyo göğüs kafesime doğru bende vuruyom poposuna indir oğlum poponu nefes alamıyorum diyorum :1::1:

selam arkadaslar ben yeşim ankaradan katılıyorum aranıza.benı tanımayanlar oldugu ıcın kendımı hatırlatayım dedım.kısmetse benımde kızım olacak.rabbım hepımıze saglıklı nurtopu gıbı bebekler nasıp etsın

selam arkadaslar ben yeşim ankaradan katılıyorum aranıza.benı tanımayanlar oldugu ıcın kendımı hatırlatayım dedım.kısmetse benımde kızım olacak.rabbım hepımıze saglıklı nurtopu gıbı bebekler nasıp etsın

amin cnm hoşgeldin
sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimiz inşallah.

Back
X