• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar herkese merhaba:92:
bugün yine hastayım sanki göğüs kafesimde taş var reflü vardı yediklerim boğazımda kaynıyordu şimdi de göğüs kafesimde bir dolgunluk hissi bir kaç gündür nedir acaba böyle olan var mı aranızda

Reflü bir ara bende de oldu. inanılmaz rahatsız oldum. Maden suyu bana çok iyi geldi. Mide asitlerini düzenlediğini okumuştum. özellikle akşamları yemekten sonra içince gece çok rahat ediyorum. bir de doktorum 8 den sonra meyve dahil hiçbirşey yemeyeceksin dedi. Büyüyorlar :):):)

rica ederim canım,kapı önünde satılanlara bak,sürekli giyiliyor sonuçta ama kalite kalite onlarda,sanırım alttan 2.katta adeti 4,5 tl miydi neydi onlar çok kaliteliydi.hemen giriş altında da tanesi 3,5 tl olan vardı onlarda biraz iyiydi.Ben ikisindende aldım.İyice dolaş incele sonra al canım.

inşallah canım eşim bir arıza çıkarmazsa almayı düşünüyorum

Reflü bir ara bende de oldu. inanılmaz rahatsız oldum. Maden suyu bana çok iyi geldi. Mide asitlerini düzenlediğini okumuştum. özellikle akşamları yemekten sonra içince gece çok rahat ediyorum. bir de doktorum 8 den sonra meyve dahil hiçbirşey yemeyeceksin dedi. Büyüyorlar :):)

evet bende içiyorum iyi geliyor bir sonraki gün tekrar başlıyor günde 1 tane içiyorum sen kaç tane içiyosun

kızlar bu arada bizde dün dr. a gittik çok şükür herşey yolunda.. dr. bu haftadan sonra her an beklemede olun acil bişey olabilir korkmayın ve hemen hastaneye gelin dedi.. bunları dumak daha da heyecan veriyor.. 42 cm kadar olmuş kilos da 1850 gr olmuş..:nazar::nazar::nazar: maşallah.. minik prenses daha 2 kilo bile olamamış.. boğazsız mı ne benim ki.. :52: :18:Ayy Allah korusun

kızlar bu arada bizde dün dr. a gittik çok şükür herşey yolunda.. dr. bu haftadan sonra her an beklemede olun acil bişey olabilir korkmayın ve hemen hastaneye gelin dedi.. bunları dumak daha da heyecan veriyor.. 42 cm kadar olmuş kilos da 1850 gr olmuş..:nazar::nazar::nazar: maşallah.. minik prenses daha 2 kilo bile olamamış.. boğazsız mı ne benim ki.. :52: :18:Ayy Allah korusun
maşallah bebeğine kocaman olmuş vaktinde hayırlısı ile gelsin inş.

kızlar bu arada bizde dün dr. A gittik çok şükür herşey yolunda.. Dr. Bu haftadan sonra her an beklemede olun acil bişey olabilir korkmayın ve hemen hastaneye gelin dedi.. Bunları dumak daha da heyecan veriyor.. 42 cm kadar olmuş kilos da 1850 gr olmuş..:nazar::nazar::nazar: Maşallah.. Minik prenses daha 2 kilo bile olamamış.. Boğazsız mı ne benim ki.. :52: :18:ayy allah korusun

gerçekten heyecan verici

cnm gözünaydın maşallah kocamn olmuş prensesin:nazar::nazar:
bizimde 31+4 te 1930 du kilosu ama 5 gün önde çıkıyodu yapısal olarak biraz iri bi bebekmiş.boyuda 44 cmdi.yani senin prensesin kilosu çok ii cnm

Son düzenleme:
kızlar bir şey daha sorucam hastane için gecelik ve sabahlık almak istiyorum annem güzel bir şey al diyor acaba pamuklu saten alsam olur mu sonuçta her zaman çocuk doğurmuyoruz
bir de alanlar kendi bedenlerinizden dahamı büyük aldınız ?

maşallah bebişine :nazar::nazar: biz de o kiloları görürüz inş.

kızlar bir şey daha sorucam hastane için gecelik ve sabahlık almak istiyorum annem güzel bir şey al diyor acaba pamuklu saten alsam olur mu sonuçta her zaman çocuk doğurmuyoruz

valla tatlım ben dantelli olanlardan giyemiceğim için penye tercih ettim daha cicili bicili bişiler.ikisinide s beden aldım.şuanda bile oldular bana.çünkü göğüsaltından robadan.

kızlar hepinize teşekkür ederim..darısı sizin bebişlere.. valla ne yersem yeyim çocuk galiba alacağı kadarını alıyo.. bi türlü istediğim kiloya getiremiyorum.. her yolu denedim.. ama önemli olan sağlığı ve normal ölçülerde olması..

canım ben hastane çıkışı ev içinde giymeye (ki eve misafir çok gelir) güzel fantazi bi pijama takımı ve sabahlık aldım.. ama hastaneye bi tane çiftkaplanın pamuklu pijamasını aldım.. hastane de eğer bi aksilik çıkmazsa 1 gün kalıcaz zaten... annemin kendine ördüğü şahane bi lizöz var.. onu giycem hastanede de.. eğer gerek duyarsam bi de saten pijama sabahlık takımım var olmazsa onu da götürürüm..

kızlar hepinize teşekkür ederim..darısı sizin bebişlere.. valla ne yersem yeyim çocuk galiba alacağı kadarını alıyo.. bi türlü istediğim kiloya getiremiyorum.. her yolu denedim.. ama önemli olan sağlığı ve normal ölçülerde olması..

canım ben hastane çıkışı ev içinde giymeye (ki eve misafir çok gelir) güzel fantazi bi pijama takımı ve sabahlık aldım.. ama hastaneye bi tane çiftkaplanın pamuklu pijamasını aldım.. hastane de eğer bi aksilik çıkmazsa 1 gün kalıcaz zaten... annemin kendine ördüğü şahane bi lizöz var.. onu giycem hastanede de.. eğer gerek duyarsam bi de saten pijama sabahlık takımım var olmazsa onu da götürürüm..

kızlar ben de kırmızı loğusa geceliği aldım sabahlığı dantelli ve üstü taşlı bayağı şık bi şey... tacı bile var kurdale şeklinde değil cember seklinde o da taşlı cok şık bi şey..ayrıca bi tane de kelebekli tac aldım takmak için...biraz fazla süslü mü olucam neee:1:

slm kizlar nasilsiniz.biz bebisimle iyiyiz cok sukur.dun bisey ogrendim ve cok sasirdim.bizim burdaki amerikalilarin bi gelenegi varmis.dogacak olan bebege baby shower yapiyolarmis.bizede yapicaklarmis bu hafta sonu.bebegin eksiklerini sordular.hepsi toplanip aliyomus.bende icimden en basinda deseydiniz ya dedeim.fazla bisey almazdik en azindan.neyse bizim bebegin araba koltuguna kadar herseyini alicaklarmis.bu amerikalilarda gelenek boleymis.bu millet cok cimri ya ben de cok sasirdim.hemde bi turke esya alicaklar.

bende sanırım spor tarzı tecih edicem.Dantelli,saten falan şık duruyor ama bi kere giyecek olduktan sonra gereksiz bence.Çok şık kumaş gecelik-pijama takımları var üzeri desenli,renkli falan onlara bakıcam.

:72:
slm kizlar nasilsiniz.biz bebisimle iyiyiz cok sukur.dun bisey ogrendim ve cok sasirdim.bizim burdaki amerikalilarin bi gelenegi varmis.dogacak olan bebege baby shower yapiyolarmis.bizede yapicaklarmis bu hafta sonu.bebegin eksiklerini sordular.hepsi toplanip aliyomus.bende icimden en basinda deseydiniz ya dedeim.fazla bisey almazdik en azindan.neyse bizim bebegin araba koltuguna kadar herseyini alicaklarmis.bu amerikalilarda gelenek boleymis.bu millet cok cimri ya ben de cok sasirdim.hemde bi turke esya alicaklar.

ay ne güzelmiş canımmm :46:
çok sevindim senin adına.. Aferin valla güzel adetmiş :29:

Şimdi Amerikada olmak vardı diye bir film var mıydı:1::9::1:

Back
X