- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #36.641
sizleri çok özledik oğlum ve ben...herkes iyi inş..bi yandan geçmişi okuyorum...hiç bişeyden geri kalmak istemiyorum....
anaammm kim gelmişşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizleri çok özledik oğlum ve ben...herkes iyi inş..bi yandan geçmişi okuyorum...hiç bişeyden geri kalmak istemiyorum....
anaammm kim gelmişşşşşşhoşgeldinnnnn yokluğun belli oldu valla gitme bi daha
![]()
![]()
kızlar selam bgn kontroldeydk bzm minik 2 hafta önden gdio doktor normal doğumu bekleyemem bu şarlarda ded sizin bebişlerrin kiloları baş ölçümleri fln nasılll??
sağol cnm benim.... iyisiniz inş... bebiş nasıl büyüyo dimi...
varmı bi hareket ciciler...fikir değişiklikleri falan..alışverişte
iyi geceler kızlar,ben çıkıyorum.
anladım cnm şimdi....ama bence pek takılma benim bebiş 15 gün ilerde gidiyodu..yapı ve boy olrak 1den 100 e kadar sırala düşün dedi seninkisi 90. Sırada dedi kilo yapı olarak...yani allahın izniyle en güzel şekilde doğururuziri bebek olursa normal doğum olamaz die dedi heralde 1.100 gr baş ölçümü 2 hafta öndeçok heyecanlı maşallahhhh
![]()
valla iyiz canım yaa siz nasılsınız? Kızımın karnıma yerleşmesi bitsin yatıcam,kıpır kıpır yine maşallahBugün 31 haftalık olduk,haftaya 8 aylık ohhhh maşallahhh,bide sağlıklı bi şekilde doğurup kızımı eve getirdim mi değmeyin keyfime
![]()
hamıleyken ıcılıyo mu o cnm bnm bıldıgım ıcılmıyo bnm de mıdem de cokyanma oluyodu ılk zamanlar rennıe vermıstı dr
iyi geceler kızlar herkese nasılsınız bakalım sizleride uyku tutmuyo galiba gece 2den önce yatağa girersem uyuyamıyorum sağa dön sola dön uyku falan hak getire sizlerde çekiyomusunuz uykusuzluk he birde bacak ağrım var benim bugun yeni başladı inş çabuk gecer.
kızlar,yarın bebişin park yatağını ve arabasını almaya gideceğiz.valla araştır araştır kafam iyice karıştı.önereceğiniz marka ve model var mı?
selam kızlar bende burdayım.bende bebişin eşyalarını pazar günü annemle yıkıcam dolaplarını silicem sonrada kuruyuncada çantasını hazırlarım kısmetse.daha bıkaç eksiği var tabi ama koydukça bakarım ona göre alırım artık.heyecanlı günler başlıyormuş 30.haftadan sonra![]()
iyi geceler kızlar herkese nasılsınız bakalım sizleride uyku tutmuyo galiba gece 2den önce yatağa girersem uyuyamıyorum sağa dön sola dön uyku falan hak getire sizlerde çekiyomusunuz uykusuzluk he birde bacak ağrım var benim bugun yeni başladı inş çabuk gecer.
hamıleyken ıcılıyo mu o cnm bnm bıldıgım ıcılmıyo bnm de mıdem de cokyanma oluyodu ılk zamanlar rennıe vermıstı dr
bende de var yaa, gecenlerde kabus gördüm, gece yarısı yarım saat agladım eşime( bide huzursuz geçiyo uykularım, neyse gidip güzel hayaller kurup uyumaya çalışcam, iyi geceler
doktorum yazdığına göre içiliyodur yavv, ama icini okuycam şimdi :) haa evet gebelikte "a" kategorisi yani güvenle içilebilir yazıyo
cnm senin gibi düşünüyorum bende.... kısmet bende zor günler geçirdim...ama bu güne kadar geldik...rabbim sonunuda göstersin inş..kızlar esra erol hamıle ya.ben hayret edıyorum kadında hıcmı sıkıntı yok hıcmı mıdesı bulanmıyo lekelenmesı falan olmuyo.masallah dort ay oldu hala topuklu ayakkabılar gıyıyor habıre oynuyor.vallahı ben anlayamadım.demekkı bız curumusuz.ben ılk aydan berı hep yatıyorum.dusuk tehlıkseı yasadım ıkı aylık hamıleyken.gercekten ılgınc sızde dıkkat ettınızmı
Gece kuşları nasılsınız...