• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın hanımlaarr :16: :3:
cok geçmiş olsun hepınıze.ayy nasıl bır mevsim anlamadım herkes hasta.
bende hastalardan kacıyorum kıyı köşe :26:
bu aksam kontrolumuz var .heyecan bastıı :16:

gunaydın.bende bugun ayrıntılı ultrasona gırecegım ıkıncı defa.ınsallah bır sorun yoktur bebegımde.dua edın bana kızlar:18:

günaydın hanımlaarr :16: :3:
cok geçmiş olsun hepınıze.ayy nasıl bır mevsim anlamadım herkes hasta.
bende hastalardan kacıyorum kıyı köşe :26:
bu aksam kontrolumuz var .heyecan bastıı :16:
gunaydn canm kaç hastalardan boşwer uzaklaş bz daha önemlyz hadi bakalım ii haberlerle gelrsn inş.bebişindenn
günaydın herkese,

Ben de hastayım vallahı neredeyse 20 gun oldu tam bıraz daha ıyıyım derken dun yıne agırlastım. Hiç bu kadar hastalanmamıstım hayatımda, bıktım bu hastalıktan ya. Allah tez zamanda iyileşmek nasip etsin herkese
ay canm ya surunduryr valla hastalık artık bunyemz iice zayf sen yedklerne dkkat et bugunş
lerde bnce
dolap büyük olduğu için eşyalar içinde kayboldu resmen ama içlere doğruda yerleştirdim kıyafetleri.... gerçekten eşyalarımız yeteri kadar... 40 ındada gelicek hediye..... ayakkabı almadım fazla... basmaya başladığı zaman inş alıcam.. dolabın üstünede winne the poooh süsleri var.. onları yapıştırırım belki ama bilmiyorum çünkü çok cicili olurmu çok karışık olurmu bilmiyorum.. karışık detaylardan hoşlanmıyorum düz renkler vs vs bakalım..
gunaydn esracım odanız çok guzel gozkyr gule gule kullan mustafa yusufunla berbaber
evet haklısın.bende oyle yapayım ozaman.eve gelmeden verelım emzıgı bebege.ınsallah o gunlerı gorelım hayırlısyla ınsallah kızlar

gunyadnnnnnnnnnnnn :64:

gunaydın.bende bugun ayrıntılı ultrasona gırecegım ıkıncı defa.ınsallah bır sorun yoktur bebegımde.dua edın bana kızlar:18:

hayırdır dorticim ya neden gireceksin bir daha.Allahım ikinizede saglık sıhhat versın ınsallah.üzülme hiiç güzel düşün.ne güzel ayrıntılı izlersin bebeğini.şimdiden sıkıntılı düşünüp onuda üzmeki gittiğinde bol bol hareket etsin sana..

sen nasılsın cimcimcim.bebişin nasıl bu sabah.:12:

iyiyim tatlım 7 den beri yaktayız kızımla bzm kız gec yatyr erken kalkyr eşime kahvaltı hazrlayıp onu gonderdm ttalı istemişti onu yaptm ardaa fırını kontrol edyrm dun annemden yeni geldim bir haftadır ondaydık eşimle hazr okulllar ttaile grmişken gdelm dedik...ew almş başını gtmiş :51: temzlk yapacgm brazdan da ondan sonrada yorgnlktan uyuyaklarm galba :52:

iyiyim tatlım 7 den beri yaktayız kızımla bzm kız gec yatyr erken kalkyr eşime kahvaltı hazrlayıp onu gonderdm ttalı istemişti onu yaptm ardaa fırını kontrol edyrm dun annemden yeni geldim bir haftadır ondaydık eşimle hazr okulllar ttaile grmişken gdelm dedik...ew almş başını gtmiş :51: temzlk yapacgm brazdan da ondan sonrada yorgnlktan uyuyaklarm galba :52:

uuuuu hamarat insansın vesselam.:21:
ben izne ayrılsam deliler gibi uyurum herhalde dıorum kendıme.:50:
ama evde oluncada ınsan duramıyor sanırım.hersey gözüne gözüküyor.
neyse sende cok yorulma barı yavas yavas yaparsın nasıl olsa vaktın vardır.

uuuuu hamarat insansın vesselam.:21:
ben izne ayrılsam deliler gibi uyurum herhalde dıorum kendıme.:50:
ama evde oluncada ınsan duramıyor sanırım.hersey gözüne gözüküyor.
neyse sende cok yorulma barı yavas yavas yaparsın nasıl olsa vaktın vardır.

ewte vaktm var canm yaa eşime taklyrm sen 7 aylık eşine kahvaltı hazrlatmaya utanmyrmsn diye :9: :1: içim rahat etmyr onu öle gondermeye..ya bu arda ben hala bebişin kıyafetlerini yıkamadım sz neler yaptnz :53:

ewte vaktm var canm yaa eşime taklyrm sen 7 aylık eşine kahvaltı hazrlatmaya utanmyrYasakli Site diye :9: :1: içim rahat etmyr onu öle gondermeye..ya bu arda ben hala bebişin kıyafetlerini yıkamadım sz neler yaptnz :53:

yaa bebişin kıyafetlerini yıkamayı bırak ben daha eksiklerimi bile tamamlamadım.haftasonu bıraz dolastık emınonu falan annem gelmıstı ankaradan.epey bışeyler aldık ama daha ohooo eksık cok.
bide ben daha dolabını yatagını bıle halletmedım.besıgı babam yapıyor el yapımı olacak.dolabıda tasarlayalım marangoza yaptıralım dedık eşimle onun içinde izne cıkmayı bekliyoorum.cok mu agırdan alıyorum acaba yaaa :26:

yaa bebişin kıyafetlerini yıkamayı bırak ben daha eksiklerimi bile tamamlamadım.haftasonu bıraz dolastık emınonu falan annem gelmıstı ankaradan.epey bışeyler aldık ama daha ohooo eksık cok.
bide ben daha dolabını yatagını bıle halletmedım.besıgı babam yapıyor el yapımı olacak.dolabıda tasarlayalım marangoza yaptıralım dedık eşimle onun içinde izne cıkmayı bekliyoorum.cok mu agırdan alıyorum acaba yaaa :26:

yok canım zaten az kalmş izne çıkmana yalnz marangoz ne kadr gun werecek ona baglı 15 gune werrler herhalde sz modeli begenn de gerisi gelr bnce bz sadece park yatak aldık eşyalarnı da bzm dolaba koyacagz 1 yıl sonra falan oda yapacagım ondan bu rahatlık bendeki yani

hayırdır dorticim ya neden gireceksin bir daha.Allahım ikinizede saglık sıhhat versın ınsallah.üzülme hiiç güzel düşün.ne güzel ayrıntılı izlersin bebeğini.şimdiden sıkıntılı düşünüp onuda üzmeki gittiğinde bol bol hareket etsin sana..

sagol canım.benım sorunlar oldu bebegı almak ıstedıler.sonra doktorum ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ılk bakıldıgında bebekte bır sorun gorulmedı cok sukur.sımdı ıkıncısı yapılacak.ınsallah bundada sorun cıkmaz.hersey normal cıkar ınsallah.20 haftalıktı bebegım ılk bakıldıgında.sımdı dahada bellı oluyomus ne oldugu.ınsallah buda sorunsuz olur.dua edın bana

sagol canım.benım sorunlar oldu bebegı almak ıstedıler.sonra doktorum ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ılk bakıldıgında bebekte bır sorun gorulmedı cok sukur.sımdı ıkıncısı yapılacak.ınsallah bundada sorun cıkmaz.hersey normal cıkar ınsallah.20 haftalıktı bebegım ılk bakıldıgında.sımdı dahada bellı oluyomus ne oldugu.ınsallah buda sorunsuz olur.dua edın bana

inşaallah bişey çıkmaz tatlım sende ii düşün ii olsun bnce :16:

Allah yardımcın olsun ınsallah.sağlıkla gelsin bebeğin.inşallah ilki gibi bunda da bi sorun olmaz da bundan sonra barı derin bi ohh çekersin.o stres nasıldır anlayabılıyorum benımde ultrasonda omurgasında duzensızlık var demıstı doktor.dört gün test sonucları beklemek ne zor gelmıstı.çok sukur şimdilik iiz.inşallah Rabbim senide rahatlatsın.

Günaydın kızlar :70:

Akşamdan beri acayip kasılmalarım var :53: dün akşam kasılmalardan dolayı nefesim kesildi erken mi gelicek korkusuyla ağladım :50:
Gecede inleyerek uyandım karnım sipsivri ve taş gibi olmuştu :53: eşimde çok telaşlandı :59:

İnternetten okuduğuma göre normal ama yine de erken mi gelicek korkusu sardı :50:
Buna benzer şeyler yaşayanlar varmı? ilk önce size sormak istedim

inşaallah bişey çıkmaz tatlım sende ii düşün ii olsun bnce :16:

inşallah canım.ben bes cok kotu gunler gecırdım.cok zor zamanlarımız oldu.çok uzuldum cok agladım.son bır aydır ıyıyım cok sukur.bakalım bugun neler duyacagım.ınsallah ıyı haberlerle gelırım.gece ruyamda hep korktum.hep hastaneyle ugrastım ruyamda.allah hayırlara cevırsın.bakalım kzızm neler yapıyor ıcerde.hayırlısı olsun ınsallah

Allah yardımcın olsun ınsallah.sağlıkla gelsin bebeğin.inşallah ilki gibi bunda da bi sorun olmaz da bundan sonra barı derin bi ohh çekersin.o stres nasıldır anlayabılıyorum benımde ultrasonda omurgasında duzensızlık var demıstı doktor.dört gün test sonucları beklemek ne zor gelmıstı.çok sukur şimdilik iiz.inşallah Rabbim senide rahatlatsın.

allah razı olsun canım.ınsallah hepımız yavrularımızı sag salım kucagımıza alırız.o guzel gunlerı rabbım gostersın cumlemıze.

Akşamdan beri acayip kasılmalarım var :53: dün akşam kasılmalardan dolayı nefesim kesildi erken mi gelicek korkusuyla ağladım :50:
Gecede inleyerek uyandım karnım sipsivri ve taş gibi olmuştu :53: eşimde çok telaşlandı :59:

İnternetten okuduğuma göre normal ama yine de erken mi gelicek korkusu sardı :50:

gunaydınnnnnnnnn bammbik ttalım canm ewt normalmiş o tarz kasılmlar.dzuenli olarak grmedgi surece bende problem olmz diye blyrm telşa yapma bişe olm zins ynede için rahat deilse dr u nu bi ara istersen

Dorticim inşallah güzel haberlerle geliceksin :70: içini ferah tut :70:

ınsallah canım.sanada cok gecmıs olsun.aman gelmesınler sımdı bebekler.yatsınlar sıcacık gobeklerımızde.sen iş falanmı yaptın.yordunmu kendını.bebegın kızmı erkekmı.kasık agrısı bendede oluyo.bıraz yurudummu yada ev işi yaptımmı agrıyor

günaydııın bambiik :16:

cok geçmiş olsun yaw.:26:
ya kasılma nasıl bişey tarif eder misin .bende var mı anlamıyorum.
su zamanlarda en cok canımı yakan belim, kuyruk sokumuma bir agrı saplanıyor ayaklarıma vuruyor hiç kıpırdayamıyorum bıle sağdan sola donmeme bıle izin vermiyor.ama karnımda kasıklarımda sımdılık bısey yok.:26:
sen demir hapı kullanıyor musun.ben gynoferon kullanmaya basladıktan sonra belim daha rahatladı

Back
X