• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Aman da aman Esrada alınırmış..Ben baktım ve yorumumu da yaptım canım..Dolabın içine koyduğun ikiadan aldığın benimde çok hoşuma gidiyor..Oğlumun ve bizim dolaba kullanıyorum..Eşyalar düzenli oluyor..Herşeyinizi sağlıkla kullanın.

Bebişlerini gören annelerinde sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..Ben de yarın kontrole gidceğim..İnsan bir gün öncesi çok heyecanlanıyor ya :81:

Aman da aman Esrada alınırmış..Ben baktım ve yorumumu da yaptım canım..Dolabın içine koyduğun ikiadan aldığın benimde çok hoşuma gidiyor..Oğlumun ve bizim dolaba kullanıyorum..Eşyalar düzenli oluyor..Herşeyinizi sağlıkla kullanın.

Bebişlerini gören annelerinde sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..Ben de yarın kontrole gidceğim..İnsan bir gün öncesi çok heyecanlanıyor ya :81:

banane banane alındık işte:77::95: :9: gördüm cnm yorumunu sağol...tabi işin espirisi...nazımız geçiyo ie sitem ediyoz vvlallhi. yusufumla:78::77::52::49::66::9:

Amanda aman olsun naz yapanda siz olun...Senin alacağın ana kucağı ne oldu? benim gitti gidiyorda baktığım satışı kapanmış...Nasip değilmiş canım...

ben de iyiyim canım sağol..bugün çamaşır yıkadım..baktım hava güzel çıktım bahçeye baya eşimle oturduk..kız da bisiklete bindi..akşam yemekten sonra eşime banyonun kalebodurlarını sildirdim..koltukların kılıflarını yıkamıştım onları taktırdm öyle işte canım..biraz da tv izleyip yatmadan bi bakayım dedim..sen neler yaptın..

bu arada odanı gördüm..çok cici olmuş..güle güle kullanırsın inşallah..turuncu odanı canlı göstermiş..beyaz durağan olduğu için turuncu hareket katmış..bu arada duvardaki van goghun resmini kim yaptı..

bu arada odanı gördüm..çok cici olmuş..güle güle kullanırsın inşallah..turuncu odanı canlı göstermiş..beyaz durağan olduğu için turuncu hareket katmış..bu arada duvardaki van goghun resmini kim yaptı..

hamarat hatun maşallah..... sağol cnm bişeyler yapmaya çalıştık işte..hediye cnm o eşime gelmişti doğum gününde ama van gölü resmimi o ..TARIK GENVEMİ NE RESSAM..OKUYAMADIM YAPANIN İSMİNİ.. :9: YAKIŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM... AMA HOŞUMA GİDİYO

Son düzenleme:
van goghun fırça vuruşlarına benziyor da o yüzden..maviyle turuncu zıt renk birbirine uyum sağlar bence de hoş olmuş.. daha bebeğin cicilerini yıkayıp ütüleyicem..hastane çantamı da artık yavaş yavaş hazırlayım diyorum..sen hazırlamaya başladınmı..

van goghun fırça vuruşlarına benziyor da o yüzden..maviyle turuncu zıt renk birbirine uyum sağlar bence de hoş olmuş.. Daha bebeğin cicilerini yıkayıp ütüleyicem..hastane çantamı da artık yavaş yavaş hazırlayım diyorum..sen hazırlamaya başladınmı..

yok cnm bendede sadece o işler kaldı...iç çamaşırı gibi ıvır zıvırlar var...32 bitsin öyle diyorum ama

Back
X