• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Merhaba biz iyiyiz,sen nasılsın?Nasıl gidiyor?

canım sağol ben de iyiyim..ev işleriyle haşır neşirim bu aralar..tatildeyim ama doğru dürüst tatil yapamadım daha..yarın gene ustalar gelecek komşuyla aramızdaki duvara tel çekecekler..köpekleri var..kız bahçede rahat oynayamıyor..sen neler yapıyosun canım..

Esra ben görmüyorum diye yeni çizelge yapacaktım,neyse yarın tekrar bakarım..Bende çıkıyorum,eşim işten gelmek üzere...:71:

canım sağol ben de iyiyim..ev işleriyle haşır neşirim bu aralar..tatildeyim ama doğru dürüst tatil yapamadım daha..yarın gene ustalar gelecek komşuyla aramızdaki duvara tel çekecekler..köpekleri var..kız bahçede rahat oynayamıyor..sen neler yapıyosun canım..

Gün sayıyorum ne yapayım..Sen rahatsız değil miydin?Erken doğum riski diye hatırlıyorum,yanlış mı hatırlıyorum?Hep iş halindesin...

Gün sayıyorum ne yapayım..Sen rahatsız değil miydin?Erken doğum riski diye hatırlıyorum,yanlış mı hatırlıyorum?Hep iş halindesin...

öyle canım..ama boş duramıyorum..çarşamba günü doktora gidiyorum..yatacaksın kalkmayacaksın derse anca o zaman dururum galiba..bir de meslekten galiba oturamıyorum hep ayaktayım ya..
bu arada aramızda 4 gün var sanırım..bakalım kim önce doğuracak..

öyle canım..ama boş duramıyorum..çarşamba günü doktora gidiyorum..yatacaksın kalkmayacaksın derse anca o zaman dururum galiba..bir de meslekten galiba oturamıyorum hep ayaktayım ya..
bu arada aramızda 4 gün var sanırım..bakalım kim önce doğuracak..

Erken gelmezse sezeryan olacağım,sen normal doğum mu bekliyorsun?

Erken gelmezse sezeryan olacağım,sen normal doğum mu bekliyorsun?

yok ben de sezeryan olacağım..ilki de sezeryandı..benim kız 40 haftalık oldu gelmek istemedi..doktor da 41. haftada sezeryan yapamam karar ver ya sezeryan ya suni sancı dedi ben de sezeryanı tercih ettim..senin ilki nasıl oldu..

Canlarım ben uyusam iyi olcak...8.20 de kalktım bu saat oldu ayaktayım..kaynanam gelcek yarın..12 gibi kalkim evi topla vs anca..ayıp olmasın... çok öptüm sizleri..iyi varsınız...aeo

wawww sanatcı bir baba.... Benim eşimin bırak sesini..ritim duygusu bile yok..müziklere eşlik bile edemez... El şaklatamaz bile öyle komiktir:9::60: Kulapı yok yani.. O yüzden ruhsuz anam

Eşim güzel şarkı söyler canım..Furkan bile batari kursuna gidiyor..Sanatçı babanın sanatçı oğlu :)) Ben çıkıyorum,eşim geldi..Öpüldünüz..

Canlarım ben uyusam iyi olcak...8.20 de kalktım bu saat oldu ayaktayım..kaynanam gelcek yarın..12 gibi kalkim evi topla vs anca..ayıp olmasın... çok öptüm sizleri..iyi varsınız...aeo

İyi ki sizde varsınız,kimseye ihtiyaç duymuyorum..Polyanna Furkanda geç geldiği için sezeryan oldum..Buda sezeryan ...

Günaydınnnn kızlarrr sadece biz varız malum erken başlıyor mesaimiz gece kuşlarını okudum yorum yazdım :9::9::9: kaynatmışlar

ay kızlar 3706 ya kadar okudum gerisini bıraktım kör olacam valla :52: yarım saati geçti geçmiş okuyorum..çok şükür kötü haber yok,hasta olanlar var tabi ama onlarar Allahtan şifa diliyorum,şükürki geçmicek sorun yaşayan yok..

ben iyiyim çok şükür ama ş 2gündür yanlarımda bi acıma var sanki biri iteliyor resmen ya..kesin genişliyorm ben :50:
ya kızlar sizdede var mı yoksa bende mi bi anormallik var..ne yesem öyle bir şişiyorum ki aferdesiniz sanki taş yutmuşum, saatler geçior ama şişlik geçmiyor deliriyorum....

canım bebek midene baskı yaptığı için olabilir mi dikkatli ol sen daha tecrübelisin ağır şeyler yeme:1::1: ben baharatlı ekşi şeyler yiyemiyorum anında ters etki yapıyor:7:

canım gözün aydın maaşallah oğluna kocaman olmuş paşa. hayırlısı olsun normal en iyisi tabiki ama bebişlerimizin sağlığı söz konusu olunca dilimiz kolumuz bağlanıyor:29:
çok sağol bitanem evet hayırlsı Allah a havale ettik kendimizi aksi durum olmasında sezeryanada açığız ama bunu demedim doktora:27:

:5::5: kızlar odamızı paylaştık sizinle..o saatte uğraştım ama erken kalkan çalışan arkadaşlardan kimse yorum yapmamış ilgilenmemiş bile..hevesim gitti resmen 15 sayfa okuduktan sonra bıraktım..son sayfada bi KANKİM görmüş odamızı...neyse artık.. napalım..

canımmmmm benimmmm ben görmemiştim sen diyince geçmişe baktım bu aralar az girdiğim için geçmişte birikiyor çok bakamamıştım çook ama çok tatlı olmuş annesi iç açıcı ben çok beğendim sağlıcakla mışıl mışıl uyusun odasında Mustafa Yusuf:29::54:

maşallah cnm... inş sağlıkla hayırlısıyla normal doğumlr nasip olur..ama gerekli olursa sezeyanada açığım ben..bugün bi arkadaş mecburi sezeryan olmuş.. nasip... kilon iyi gidiyo bu arada... başım ağrıyo kopuk yazdım biraz kusura bakma cnm:50:..
mecbur kalınırsa bende açığım canım hayırlısı hakkımızda valla

wawww sanatcı bir baba.... Benim eşimin bırak sesini..ritim duygusu bile yok..müziklere eşlik bile edemez... El şaklatamaz bile öyle komiktir:9::60: Kulapı yok yani.. O yüzden ruhsuz anam

sabah sabah işte güldürdün beni:27::27:

Back
X