- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.921
cnm benim ya... Tr gelme işin ne oldu... Doğurduktan sonra gelcektin dimi... Ah ben olsam senin yanında nasıl beslerdim ellerimle ama... Rabbim seni darda koymaz cnm...allahın izniyle o gün olsun bi yolu bulunur şimdiden takma kafana...
cnm alınması gerekiyo gibi. Ateş falan yapıyo fazlası dediğin gibi... Belli olmaz durum göre..almadım ben alıcaktım ama... Dedik lazım olursa eczanelerde bile satılıyo gider alırız...bide evde olanlar için manuel yeterli elektiriklilere o kadar para vermeye değmez
canim birde ben ilk bebegimen hatirliyorum.o zamanlar akil veren olmadigi icin kizima once verdigim gogsumu ilk emerdi.ikinci gogsumu emmeye ya yorulurdu ya doyardi yada uyurdu.sonraki zamnalrda tek gogsumde biriken sut hep kalirdi zamanla o gogsmde sut azaldi.obir dgsumu emdi hep.cahillik iste gogus pompasi hic aklima gelmemisti.her nekadar diger gogsumu verdiysemde ilerleyen aylarda sutum o gogsumde azalmisti.
Bak ben bunu bilmiyodum, iyi oldu canım söylediğin.Zaten almam gerekiyordu çalıştığım için ama bu nedenle almamız gerektiğini bilmek de iyi oldu.
Ayyy canım bunu söylediğin iyi oldu ee ne de olsa tecrübe işte.Almak lazım o zaman...
kizimda cok cahildim.tek goguste idare etmistik.ama simdi bilincli davraniyorum.size de yardimci olabildiysem ne mutlu bana.
Neyse kızlar çok duramayacağım gözlerim yanıyor malum gündüz biraz üzülüp ağladık.İnş yarın güzel bir gün olur ve çookkk mutlu geçer Allahım
ANA KUCAĞIMIZ....GERÇEKTEN TERTEMİZ VALLAHİ...
Burada birbirimizin tecrübelerinden yararlanmak çok iyi oluyor.Sizlerden çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim.
dogumdan sonra geliyorum canim.1 haziranda biletimi aldim.canim bence sut pompasini al.ben ilk bebegimde almadigima cok pisman oldum.
fark ettiysen senle gunlerimiz ayni.dogum ne zaman senin canim.bebisin nasil.
ANA KUCAĞIMIZ....GERÇEKTEN TERTEMİZ VALLAHİ...
esracim cok guzel ya.bayildim gercekten.ben bu tur seyleri almadim daha.bizim burda oturan amerikalilarbabay shower yapicaklarmis bana.bebek icin ne gerkliyse toplanip alicaklarmis.bende eksiklerimizi soledim.gerci cok eksigimiz kalmamisti bana.ben genede baya kabarik bi liste verdim.burda amerikalilarin gelenegiymis bu.onumuzdeki hafta getirceklermis aldiklarini.
Oh canım bak bide kimsem yok diyosun.Seni düşünmüşler komşuların bak.Artık türkiyede de yapıyolar bazıları görüyorum.
ee bu amerikalılar içinde bi arkadaş bulamadınmı kendine cnm...maşallah huylarıda pek güzelmiş alsınlar tabi....esracim cok guzel ya.bayildim gercekten.ben bu tur seyleri almadim daha.bizim burda oturan amerikalilarbabay shower yapicaklarmis bana.bebek icin ne gerkliyse toplanip alicaklarmis.bende eksiklerimizi soledim.gerci cok eksigimiz kalmamisti bana.ben genede baya kabarik bi liste verdim.burda amerikalilarin gelenegiymis bu.onumuzdeki hafta getirceklermis aldiklarini.
esra bak seninkinin aynısı kaç lira diyo chicco chicco dreams ana kucağı 6087748 | özelcan bebe | bebek ve çocuk malzemeleri, chicco, avent, kraft ve diğer markalara ait ürünler
sen baya uyguna getirdin sanırım dimi?kaç tl ye aldın?
gelenekleri oldugu icin yapiyolar canim.esimin is yerinde yapicaklar partiyi.yenilecek patalarida onlar yapicaklarmis.ama gelipte seni evde ziyaret etmezler.bakmazlar.burda herkes disarda bulusur.ev gezmesi yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?