2011 Nisan Anneleri

dogumdan sonra geliyorum canim.1 haziranda biletimi aldim.canim bence sut pompasini al.ben ilk bebegimde almadigima cok pisman oldum.

Ayyy canım bunu söylediğin iyi oldu ee ne de olsa tecrübe işte.Almak lazım o zaman...

Bak ben bunu bilmiyodum, iyi oldu canım söylediğin.Zaten almam gerekiyordu çalıştığım için ama bu nedenle almamız gerektiğini bilmek de iyi oldu.

Ayyy canım bunu söylediğin iyi oldu ee ne de olsa tecrübe işte.Almak lazım o zaman...

kizimda cok cahildim.tek goguste idare etmistik.ama simdi bilincli davraniyorum.size de yardimci olabildiysem ne mutlu bana.

Neyse kızlar çok duramayacağım gözlerim yanıyor malum gündüz biraz üzülüp ağladık.İnş yarın güzel bir gün olur ve çookkk mutlu geçer Allahım

fark ettiysen senle gunlerimiz ayni.dogum ne zaman senin canim.bebisin nasil.

Evet canım farketmez olur muyum. Bebiş inşallah iyidir, görmeyeli oldu biraz.Kontrolümüz 25 'inde daha çok var
Ben sezeryan olucam canım bazı nedenlerden dolayı.Doktorum 10 nisan gibi olur doğum dedi ama belli olmaz tabi, 1 gün önce 1 gün sonraya oynayabilir.

ANA KUCAĞIMIZ....GERÇEKTEN TERTEMİZ VALLAHİ...

esracim cok guzel ya.bayildim gercekten.ben bu tur seyleri almadim daha.bizim burda oturan amerikalilarbabay shower yapicaklarmis bana.bebek icin ne gerkliyse toplanip alicaklarmis.bende eksiklerimizi soledim.gerci cok eksigimiz kalmamisti bana.ben genede baya kabarik bi liste verdim.burda amerikalilarin gelenegiymis bu.onumuzdeki hafta getirceklermis aldiklarini.

Oh canım bak bide kimsem yok diyosun.Seni düşünmüşler komşuların bak.Artık türkiyede de yapıyolar bazıları görüyorum.

Oh canım bak bide kimsem yok diyosun.Seni düşünmüşler komşuların bak.Artık türkiyede de yapıyolar bazıları görüyorum.

gelenekleri oldugu icin yapiyolar canim.esimin is yerinde yapicaklar partiyi.yenilecek patalarida onlar yapicaklarmis.ama gelipte seni evde ziyaret etmezler.bakmazlar.burda herkes disarda bulusur.ev gezmesi yok yani.

ee bu amerikalılar içinde bi arkadaş bulamadınmı kendine cnm...maşallah huylarıda pek güzelmiş alsınlar tabi....

cnm burda yine uyguna veriyo kimi yerde 180 bile diyo kafayı yemiş millet..ben 80 e aldım elden...normalde 65 tl ye bile veren var ama kargo dahil yine aynı fiyata geliyo bizde elden alıp ürüne bakıp temizmi die almayı uygun gördük...bi link verdim bak... Oda çok temizmiş ve o modelde süper cnm..çok tatlı.. Bu rünü çok arkadaşım kullandığı için tercih ettim.. Titreşimi var çocuğun gazını çıkarıyomuş getiren adam baya işe yaradı dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…