2011 Nisan Anneleri

çirkef seni...naptın kız kadına söyle... şaka maka. hayırdır cnm ne oluyo komşuna almim onu elime çamaşır gibi çitiler atarım bi kenara..neymiş alıp veremedi seninle..

çirkef seni...naptın kız kadına söyle... şaka maka. hayırdır cnm ne oluyo komşuna almim onu elime çamaşır gibi çitiler atarım bi kenara..neymiş alıp veremedi seninle..

ya biz bu evi almadan önce apartmanda oturuyorduk ve berbat bi apartmandı ve üztelik satın almıştık yani..öğrenciler ses gürültü o biçim..kışın ortasında kalorifer yanmaz..kimse aidat vermez..asansör çalışmaz..neyse biz internetten başka ev aramaya başladık ama aklımızda hiç müstakil ev yok gücümüz yetmez alamayız diye..sonra bir baktık 165 e müstakil ev gördük çok hoşumuza gitti..gittik baktık beğendik..evin yeri güzel merkeze yakın kocaman önünde ve arkasında bahçesi var..arkada meyve ağaçları önde ve yanda olmak üzere çam ağaçları var..neyse uztmayayım eve bayıldık ve kısmetmiş te evi aldık ama ev eski olduğu için 30 milyar da bakım yaptırdık..yandaki komşunun kocasında problem yoktu güzelce konuşuyorduk..sonra kadınla ilk kez tanıştık ve bana ilk sözü şöyle şu şu şu 3 ağaç hemen kesilsin..benim bahçemi pisliyor rahatsız oluyorum çamaşır asamıyorum..vs..benim de içim cız etti..40 yıllık çam ağaçları daha doğrusu sedir ağaçları bilirsin öyle güzelki..ben de bu ağaçlar kesilmez yazık yani ama budarız dedim..ve kadın bi delirdi evi bana kötülemeye başladı benim ev rutubetliymiş derdi bitmezmiş bu ağaçlar benim başıma ne işler açacakmış falan..ve kadın hergün ağacı söylemeye başladı ve biz daha taşınmadık..ağaç yüksek ya budayamıyo da herkes..neyse en sonunda budattırabildik ama kadının o gün çenesi durmuyo..biraz tartıştıkk kadın kocasını çağırıp doldurup üzerimize bizim bahçeye göndermiş nerdeyse eşimi adam dövecek ve yine de eşim alttan aldı..am bunlar ağakonusunu bir türlü bitiremediler her fırsatında kesin de kesin..ağaçlar 20 mtre vardır..ve evime çok yakın bir tanesi evimin tepesinde zaten kesilirken evimin tepesine düşecek mutlaka zararı kim ödeyecek daha kadın benim evime gelirse siz ödeyeceksiniz diyor..bir de bunların kurt köpekleri var..bizi gördüğünde ta duvarın tepesine çıkıp havlıyor duvar alçak..kız oynayamıyor bahçede..bir de bunlar oraya asma yapmışlar tahtalarını bizim bahçeye çakmışlar..ağaca da yine 3 tane kocaman kazık çakmışlar biz geldiğimizde vardı..bunları alınverin dedik almadılar bizde aldık attık bahçelerine..ve oraya duvar yapalım dedik kıyametleri kopardılar..sokağın ortasında ağza alınmayacak küfürler ettiler..ben de polisi aradım şikayet ettim geçen hafta..neyse polislerin yanında tel konusunda anlaştık..şimdi tele de karşı çıkıyolar ve 5 kuruş para da vermiyolar..neyse yine de tel oldu ve kadın utanmadan eşime kullanırız değil mi biz bu teli diyomuş..ya işte böyle..

ya uzun oldu kusura bakma..kafan şişmez inşallah..ya kim haklı kim haksız söyle..ben haksızsam haksızsın de..

valahi gecen ay gittik toplu alisveris yaptik.Devamli yatn bayanlar icin cok kullanisli.Senin canin cok sIkIlmIs

canım çok iyi yapmışsınız..

ya müstakil ev aldık rahat edelim dedik bi piskopat çıktı ortaya gerçi evime girip kapımı kapatınca oh herşey bitiyo..ne gürültü ne elalem hiçbişey yok..ama dışarı çıkıpta o kadını görünce moral sıfır işte..

daha yazsan okurdum vallahi... ne yüzsüz bi kadın ya...resmen uğraşmak için ahaneler arıyo...1. si o ağaçlar kesilmez yazık günah..peygamber efendimiz bile cihad ederken...çocuklar yaşlılar ve ağaçlara zarar vermiceksiniz demiş o kim oluyoda senin arsanda olan ağaca karışıyo..tama onun tarafını kirletiyo ve işgal ediyosa eyvallah o konuda öneminizi alın hakka geçer... ama harici dediğin gibi yok kazık çaksın..hakaret vari sözler..tatlı dil yok..sürekli saldır...hiç umrumda olmaz bildiğimiz bende okurum... telmi çekersiniz tuğla örersiniz betonmu atarsınız bilmem ama alın güzelce önleminizi.. bidaha konuşyrsa aç ağzını yum gözünü çağır polisi vallahi..hiç kasmada kendini boşver konuşsun dursun...ama izin verme sakın dişlerini geçirmesin bi gün pes edip susacak zaten... kesinlikle haklısın bu konudada cnm...koyun olup sussan severdi seni hatun... sesini çıkarttın alttan almadın ya yıldırma politikasına girmiş başaramamış...... bu köpek nasıl bişey...çok rahatsız eder saldırırsada şikayet edin... cnm hiç alttan almayın...yaşları kaç bunların?

valla polyannacim senin yerinde ben olsam ya doverim o kadini yada ne solerse solesin hic muhattap olmazdim.en guzel cevap sessizliktir bunu unutma.bahcende ondan tarafa yuksek bi duvar yaptir daha guzel olur hem yuzunu gormezzsin.

kadın 50 yaşında kocası daha yaşlı..bir de 80 küsür yaşında kayınpederi var lanetin teki..bi kız bi oğlanları var kız evli her akşam anasındalar..köpekleri kocaman kurt köpeği bize bakan duvara bağlamışlar köpeği..inanırmısın bu ağaçların bir tane dalını bile budamamışlar bırak kesmeyi yani..biz daha eve taşınmadan 3 ağacı da onlara geçen dalları budattırdık ama yaranamadık..komşulara bile beni dilliyo sürekli..komşular bana hoşgeldine geleceklermiş güya ben demişimki ben hamileyim okulum var kabul edemem..var mı böyle bişey ya..

arada sesini duyur ama canım..

Polyanna eline sağlık..Ev alma komşu al boşuna dememişler..Boşver canını sıkma..Zaten bu erken doğum olayı bizi zorluyor..Bir de bunlara kafana takma..Böyle insanlarla hiç muhattap olmamak lazım...İnsanlar çok cahil..Evinin tadını çıkar..Zaten dengesizmiş baksana,bu kadar olaydan sonra eşine teli kullanabilir miyiz demiş?

valla polyannacim senin yerinde ben olsam ya doverim o kadini yada ne solerse solesin hic muhattap olmazdim.en guzel cevap sessizliktir bunu unutma.bahcende ondan tarafa yuksek bi duvar yaptir daha guzel olur hem yuzunu gormezzsin.

canım muhatap olmuyorum zaten hep alttan aldık zaten o yüzden tepemize çıktılar..biz de öyle düşündük hem köpeklerini hem de onları görmeyiz dedik ama yaptırmadılar ki..bi yapın duvarı yıkarız..sıkıysa yapın bakalım dediler..eşim gidin başımdan dedi ben camdaydım anam sonra bunlar bi bozdular ağızlarını anlatamam..kayınpederi eşimi dövecek kadın tuttu..yolda adamlar var..çok afedersiniz ama kadın bana herkesin için bu ağaçlar senin bilmem nerene g,irsin diyo..daha neler neler..ve biz asla ağzımızı bozmadık seviyelerine düşmedik..hemen polisi aradım onların yanında bile bize köpekler diye bağırıyo polisler bile kadının çirkefliğine şaşakaldı..ve işte o gün tel olsun paranın yarısını da biz veririz dediler..sonra tele de karşı çıktılar ama yaptık allahtan biz para vermeyiz dediler.aman vermesinler..

Bende dubleks evin üst katında oturuyoruz..Yazlık gibi burası..Allah nasip ederse bizde dubleks ev almak istiyoruz ama eşime söylüyorum ev almadan önce komşuları araştıralım diye..Kiracı oldun mu sorun oldu mu taşıması kolay,kendi evin oldu mu çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…