2011 Nisan Anneleri

Sen burda diyene kadar hiç 2. el düşünmemiştim.Eşim ne der bilmem hiç konuşmadık.Ama şanslısın sen canım en azından elden alma şansınız var,görüp bakabiliyosun.Gerçi burda ankarada da vardır mutlaka satan.araştırmak lazım.

cnm yalış anlaşılmasın ama 100 tl eksik vermek için yapmadım herkes 7 ay için yazık dedi vs vs... Ama dedim neden fazladan para verim 7 ayda bebek nasıl kullana bilirki... Eşim dedi görmeden almam yoksa çok karşı nedense ama bu ürün geldi ilk sözü çok temiz... Vallahi concord neo varya bebek arabası 150 tl olan... O ğrğnden ist içi bulduk 850 tl dedi..dedik en son 650 verirsen grerek alırız nakit..adam birine söz vermiş olmazsa bi bakıcaz onada... Yani bazı durumları değerlendirmek lazım..bu ana kucağı modelini istiyodum kısmet oldu..bide o arabayı istiyorum inş oda nasip olur.. Modeli kullanışı çok güzel çünkü..hayırlısı

Sağol araştırmacı hatun..Arkadaşlar birde bu ay şeklinde emzirme yastığı var ya ondan aldım..Şu an ben kullanıyorum..Onunla rahat uyuyorum..Otururken hep sırtımda..Tavsiye ediyorum alın pişman olmayacaksınız :)

o nasıldı ya... büyük biraz onlardanmı...beline sarılıyo falan... onu evde diken hatunlar var mefruşata gidenler

iyi geceler cnm...ben kaynatmıyorum... akıllı duruyoruz bugünlerde ev tipi ana kucağı aldımda 2. el temiz geldi..evimizde ordan az konuştuk o kdar...sen naptın

evet canım ya gördüm..çok güzelmiş..güle güle kullan..hiç 2.el gibi değil yani..benim de vardı kıza yengem vermişti bayada kullanışlıydı..sağolsun benim kocam depoda kırmış atmış..tekrar alacaz bizde..
1 saat önce duş aldım..arkasından pasta yaptım birtaz ayakta kaldım karnımda acayip bi ağrı var..yarın da doktora gidecem inşallah erken doğum falan olmaz..

cnm o acayip ağrıdan bendede vardı yeni geçti diye bilirim... çok yorulduğunda..duştan sonra... ayakta durduğunda... kasıklarında akıntın olucakmış gibi..idrar yollarını üşütmüş bigi garip bişey oluyo..sızlıyomu ne... normal yani.. takip ettim bu durumlarda oluyo bende...ALLAH KORUSUN..nie erken doğum olucakmış ki.. az sabret ltfen unutma sen nisan annesisin.. topikleride karıştırma

doktora sormuştum bu ağrıyı ayakta duramuyorum fazla yürüyemiyorum karnıma ağrı giriyor diye o da suyun fazla olduğu için karnın kasılma gerilme yapabilir ondandır demişti..bir de hemen başım dönüyo ayakta kalınca..geçenlerde bi mağazada alışveriş yaparken resmen gidiyodum artık..nasıl bi terleme baş dönmesi kulak çınlaması göz kararması eşimden zor tutundum..beni hemen oturttular bi 5-10 dakika sonra kendime geldim..hayırlısıylan tabiki zamanında doğursak şu bebişleri:)
bir de çok stresliyim herşeye sinir oluyorum güne sinirle başlıyorum..bu da etki ediyo anlamadımki..

hatta eşim dalga geçiyo..seni kadınlar kulübündeki arkadaşlarına şikayet edicem..bu polyanna değil çok karamsar..asla polyannacılık oynayamıyo..o rumuz sana yakışmıyo değiştir diyo..

eşim de artık sızlanmalrımdan bıktı..

cnm o dediklerinde normal dimi..doktorun sorun yok dedi..öyleyse aklına olumsuz şeyler getirme..amaaaaaa o sinir streste nerden çıktı bak o olumsuz etkiler... güne güzel başla umutla başla.aç pencereni.. çek oksijeni onun için 1 şükret... sonra gördüğün güneş için..bazen bolluk içinde olduğumuzda...esasında sorunumuz olmadığında.. nedense biz kendimize rahat vermiyoruz... dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları ama bir kötüsü gelince.. sıkıntısı çekip iyleşince yaralar... yeni doğan güne şükrediyoruz..bi başka bakıyoruz hayata...

haklısın canım da yapamıyorum işte..herşeyi kafaya takıyorum çok çabuk kızıyorum..bir de yanımdaki komşuyla kavgalıyız..geçenlerde yazdım ya çok asabım bozuk diye..polislik olduk mahalleye rezil olduk ya..üstelik ben bu eve bu mahalleye daha yeni geldim..geçen sene nisanda aldık evi tamir ettirdik temmuzda taşındık..düşün yani..yanımızda çok pis bi komşuya denk geldik..bunun da biraz etkisi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…