- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.941
ee bu amerikalılar içinde bi arkadaş bulamadınmı kendine cnm...maşallah huylarıda pek güzelmiş alsınlar tabi....
cnm burda yine uyguna veriyo kimi yerde 180 bile diyo kafayı yemiş millet..ben 80 e aldım elden...normalde 65 tl ye bile veren var ama kargo dahil yine aynı fiyata geliyo bizde elden alıp ürüne bakıp temizmi die almayı uygun gördük...bi link verdim bak... Oda çok temizmiş ve o modelde süper cnm..çok tatlı.. Bu rünü çok arkadaşım kullandığı için tercih ettim.. Titreşimi var çocuğun gazını çıkarıyomuş getiren adam baya işe yaradı dedi..
sen burda diyene kadar hiç 2. El düşünmemiştim.eşim ne der bilmem hiç konuşmadık.ama şanslısın sen canım en azından elden alma şansınız var,görüp bakabiliyosun.gerçi burda ankarada da vardır mutlaka satan.araştırmak lazım.
neyse kızlar ben çıkıyorum.iyi geceler hepinize...
ANA KUCAĞIMIZ....GERÇEKTEN TERTEMİZ VALLAHİ...
Neyse kızlar ben çıkıyorum.İyi geceler hepinize...
İiy günlerde kullan Esracım... Çok tatlı... Nurture your child better bu siteye nasıl giriyoruz?
Sağol araştırmacı hatun..Arkadaşlar birde bu ay şeklinde emzirme yastığı var ya ondan aldım..Şu an ben kullanıyorum..Onunla rahat uyuyorum..Otururken hep sırtımda..Tavsiye ediyorum alın pişman olmayacaksınız :)
iyi geceler..
gene neler kaynatıyorsunuz..
iyi geceler cnm...ben kaynatmıyorum... akıllı duruyoruz bugünlerdeev tipi ana kucağı aldımda 2. el temiz geldi..evimizde ordan az konuştuk o kdar...sen naptın
evet canım ya gördüm..çok güzelmiş..güle güle kullan..hiç 2.el gibi değil yani..benim de vardı kıza yengem vermişti bayada kullanışlıydı..sağolsun benim kocam depoda kırmış atmış..tekrar alacaz bizde..
1 saat önce duş aldım..arkasından pasta yaptım birtaz ayakta kaldım karnımda acayip bi ağrı var..yarın da doktora gidecem inşallah erken doğum falan olmaz..
o nasıldı ya... büyük biraz onlardanmı...beline sarılıyo falan... onu evde diken hatunlar varmefruşata gidenler
cnm o acayip ağrıdan bendede vardı yeni geçti diye bilirim... çok yorulduğunda..duştan sonra... ayakta durduğunda... kasıklarında akıntın olucakmış gibi..idrar yollarını üşütmüş bigi garip bişey oluyo..sızlıyomu ne... normal yani.. takip ettim bu durumlarda oluyo bende...ALLAH KORUSUN..nie erken doğum olucakmış ki.. az sabret ltfenunutma sen nisan annesisin.. topikleride karıştırma
Evet dediğin gibii bele sarılandan...Ben şimdiden kullanmaya başladım...
hatta eşim dalga geçiyo..seni kadınlar kulübündeki arkadaşlarına şikayet edicem..bu polyanna değil çok karamsar..asla polyannacılık oynayamıyo..o rumuz sana yakışmıyo değiştir diyo..
eşim de artık sızlanmalrımdan bıktı..
cnm o dediklerinde normal dimi..doktorun sorun yok dedi..öyleyse aklına olumsuz şeyler getirme..amaaaaaao sinir streste nerden çıktı bak o olumsuz etkiler... güne güzel başla umutla başla.aç pencereni.. çek oksijeni onun için 1 şükret... sonra gördüğün güneş için..bazen bolluk içinde olduğumuzda...esasında sorunumuz olmadığında.. nedense biz kendimize rahat vermiyoruz... dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları ama bir kötüsü gelince.. sıkıntısı çekip iyleşince yaralar... yeni doğan güne şükrediyoruz..bi başka bakıyoruz hayata...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?