2011 Nisan Anneleri

canım çok teşekkür ederim..inşallah bebişlerimiz sağlıklı doğup gelirler..

kızlar eşim geldi..ben çıkıyorum..hepinize desteğiniz için teşekkür edrim..görüşürüz..

Sağol cnm ben iyiyim paşada çok iyi siz nasılsınız bakalım nerelerdeydiniz?
işten geldim canımm yaa artık dayanamıyorum çok zorlanıyorum:26: iple çekiyorum 28 şubatı ayy dün yemek yedim işten gelince uyudum 1de uyandım accıktığımı hissettim ama kalkmıyorumda bizim bebiş nasıl tepiyor garibim kalkmadım sabahta vijdan azabı çektim

calısan hamıleler gercekten zor oluyodur.allah yardımcınız olsun canım

Polyanna kötü düşünme iyi düşün iyi olsun..Su fazlaydı bak normale döndü..Bebeği kaybetmeye kadar gidecek bir sorun olsa iki hafta sonra gel demezdi doktorun..İçin rahat olmasını iztiyorsan başka bir doktora git..Ama doktorlarda her şeyi söylemek zorunda..Canını fazla sıkma,zaten çok sıkıntılı geçti şimdiye kadar...

canım bakıyorumda sizler genede çok şanslısınız ben sizler gibi değilim ben annemi 16 sene önce kaybettim kardeşimide geçen sene kaybettim ya ben ne yapayım kimsem yok ailem yok , allahtan eşimin ailesi üstüme titrer doğumda kayınvalidem yanımda yanımda olacak inş, kendimizi allaha emanet ediyorum.

canım benim iyi şeyler düşün üzme kendini dualarımız hep seninle ve bebeğinle

aynen bende iple çekiyorum 32. haftayı o zamanki durumuma görede bakıcam çalışıp çalışamayacağımı bugünde hastayım soğuk algınlığım var ama bir taraftanda karnımda ince bir ağrı var sanki bağırsakların bozulurda ağrı yapar ya aynen o şekilde tedirginde oldum kendimi dinliyorum sürekli hayırlısı bakalım:26:

Aynı durum bende var canım..Benim plesanta rahmin tam ucunda bir de oğlan döndü başıyla iteliyor..Ağır kaldırma ,hareketlerini yavaşlat..Yukarı çıkmazsa sezeryanla doğum canım..Canını sıkma birde ağrın olursa muhakkak doktorunu ara..Geçmiş olsun..

Ayyy sanki bebeği gerçekten aç bırakmış anneler gibi gördüm senide,çok kızdım sana bi daha yapma kalk bişiler ye garibimi tepindirme.
Ayy ben martın 15ine kadar çalışıcam galiba canım.Şafak uzun benim yaniii

Canım ben de ilk defa duydum böyle bir şeyi ama arkadaşların da dediği gibi başka bir doktora daha gitmekte fayda var bence.
Bazen gereksiz yere telaşlandırıyorlar insanı.
Dualarımız seninle.
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Tabii hepimiz için geçerli bu dua.
Aklına kötü şeyler getirme lütfen.
İyi düşünelim iyi olsun.

öylee deme yaa sabah nasıl yediim bii bilsen Allah yardımcın olsun canım ben dayanamıyorum valla ücretsiz izinde alıcam:26:

calısan hamıleler gercekten zor oluyodur.allah yardımcınız olsun canım

sağolll canım benimmm başlarda değildide artık ağırlaştı ya vücut uykusuzluk zorluyor

canım benim başın sağolsun çok şükür eşinin ailesi iyiymiş

dikkat et canım valla bende diyorum mart ayındada çalışsam diyorum sonra gözüm asla yemiyor iş yerimde eve uzak bakalım artık Allah hyard. olsun ılık duş al istersen ağrılara iii gelr

Selam kızlar...Nasılsınız...

Ayyy bugün selam verip çıkmak zorunda kaldım...Kardeşim geldi ve dışarı çıktık...Şimdi annemdeyim sonra eve götürecekler...O nedenle fazla duramayacağım...

Bugün hoşuma giden bişey oldu kızlar...Neredeyse 1,5 hafta önce bebişim yukarı çıkıp toplanmasıyla sancım olmuştu...Eşimde evde yoktu...Annemde işten izin alamamıştı...Telefon numarasını verdim ve sağlık ocağını aramasını söylemiştim...Ebem her duruma karşı numarasını vermişti...Annem arayıp durumu anlatmıştı ve normal demişti...Sonra geçti...Bugün beni arıyor nasıl oldun varmı hala ağrıların diye...Merak etmiş...Vallah çok hoşuma gitti...İlgili bir ebemiz var...

mesa mervegumus esteem esrayagmur polyanna+ BALKUPUM armak leegorkemm ayca22 ..ERVA.. eska brcncvk86
selammmm kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş. bii göz gezdircem
slm cnm...bi izne çık hayırlısıylada aramıza dön....

ne güzel... ilgi kesinlikle insanı motive ediyo...

pahalı dorticim kocaelinde 250 tl dışardan tutmaya kalkarsan benim doğum yapıcağım hastanede doğum paketine fotoğrafçıyıda koymuşlar ama oda kısmını çekiyo ameliyathane yok galiba mart 2 sinde gidicem işallah o zaman konuşıyım diyorum

kızlar hepinize selamlar; ben çok yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum :)
ne güzel nisa canım sen bu ay sonu izine ayrılıyomuşsun
ben martın 2. haftasının sonuna kadar dayanmaya çalışıcam iznimi yaza bağlamak için ama okulum evime çok uzak yolu nasıl halledicem bilmiyorum inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider de bi sorun olmadan hayırlısıyla atlatırız.
insan ağırlaşıyor gerçekten düne kadar hoplayıp zıplaya çıkıp iniyodum merdivenleri ama artık yürürken bile penguen oldum

slm kızlar dün nasıl sancılandım bilemezsiniz eyvah dedim geliyo benim kuzucuk, sırt üstü yattım 15 dk arayla 3 sefer sancım oldu 4. de olursa dr u arayım dedim çok şükür bir daha olmadı arada yaramazlık yapıyo benim oğlan. bugün sağlık ocağına gittim sorun olmazmış normalmiş. 15 dk nın altına düşerse hiç bekleme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…