- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.421
allah korusun canım sakın aklına kotu seyle getırme.bana neler dedıler bır bılsen aglarsın.sakın kotu dusunme ne olur.rabbım korur meleklerımızı.ben hala rıskteyım ama rabbıme sıgındım.ınsallah sag salım alacagız bebeklerımızız kucagımıza
işten geldim canımm yaa artık dayanamıyorum çok zorlanıyorum:26: iple çekiyorum 28 şubatı ayy dün yemek yedim işten gelince uyudum 1de uyandım accıktığımı hissettim ama kalkmıyorumda bizim bebiş nasıl tepiyor garibim kalkmadım sabahta vijdan azabı çektimSağol cnm ben iyiyim paşada çok iyisiz nasılsınız bakalım nerelerdeydiniz?
işten geldim canımm yaa artık dayanamıyorum çok zorlanıyorum:26: iple çekiyorum 28 şubatı ayy dün yemek yedim işten gelince uyudum 1de uyandım accıktığımı hissettim ama kalkmıyorumda bizim bebiş nasıl tepiyor garibim kalkmadım sabahta vijdan azabı çektim
kızlar biz çıkıyoruz, iyi bakın kendinize ve bebişlere:79:
kızlar çok sağolun ama çok korkuyorum..beyninde su toplanmış yani su miktarı artmış dedi doktor..sonra da sınır 11 ve bu sınırda..artmasından endişe etti..istersen ankaraya göndereyim dedi..ama benim kocam inatçıdır gitmez..zaten yol boyunca söylendi durdu..bu doktorlar moralimizi bozuyor diye..nolur dua edin kızlar.
var cnm 3 ablam var kayınvalidem üzerime titiriyo ama annem ilk defa yanlızca benimnle ilgilenecekti üstelik daha önce gitti annanem dizlerinden yeni ameliyat oldu onunla ilgilenmek için gidiyor. dayımın eşi gidecekti onunda cocugu hastalanıyor dayım izin vermemiş teyzem de gidiyor o da uyanık annem gibi bakıcı varken ne diye kendini yorsun 10 15 kişi toplanıp gidiyorlar herkes odalarda 2 kişi kalacakmıs teyzem de eşini yanlız bırakmak istemiyormus o yüzden annem e soylemişler iste ben teyzem ve dayımda o rahatlıgı gördükce kahroluyorum
kızlar çok sağolun ama çok korkuyorum..beyninde su toplanmış yani su miktarı artmış dedi doktor..sonra da sınır 11 ve bu sınırda..artmasından endişe etti..istersen ankaraya göndereyim dedi..ama benim kocam inatçıdır gitmez..zaten yol boyunca söylendi durdu..bu doktorlar moralimizi bozuyor diye..nolur dua edin kızlar.
işten geldim canımm yaa artık dayanamıyorum çok zorlanıyorum:26: iple çekiyorum 28 şubatı ayy dün yemek yedim işten gelince uyudum 1de uyandım accıktığımı hissettim ama kalkmıyorumda bizim bebiş nasıl tepiyor garibim kalkmadım sabahta vijdan azabı çektim
arkadaşlar herkese selamlar..bn ara ara yazsamda genelde sizlerin yazılarınızı vakit buldukça takip ediyorum..dün doktora gitim herşey yolunda görünüyor dedi şükürler olsun ama son anda plasentanın serviksi yani rahim ağzını kapatmış olduğunu gördü..31. haftamdayım şuan..ve 34. haftaya kadar yukarı kalkmasını beklicez dedi..34.haftada vajinal muayene yapıcak..yukarı kalkmamışsa sezeryan yapıcaz dedi..bu durumu yaşayan varmı aranızda acaba arkadaşlar..yardımmmmm
Ayyy sanki bebeği gerçekten aç bırakmış anneler gibi gördüm senide,çok kızdım sanabi daha yapma kalk bişiler ye garibimi tepindirme.
Ayy ben martın 15ine kadar çalışıcam galiba canım.Şafak uzun benim yaniii
calısan hamıleler gercekten zor oluyodur.allah yardımcınız olsun canım
canım bakıyorumda sizler genede çok şanslısınız ben sizler gibi değilim ben annemi 16 sene önce kaybettim kardeşimide geçen sene kaybettim ya ben ne yapayım kimsem yok ailem yok, allahtan eşimin ailesi üstüme titrer doğumda kayınvalidem yanımda yanımda olacak inş, kendimizi allaha emanet ediyorum.
aynen bende iple çekiyorum 32. haftayı o zamanki durumuma görede bakıcam çalışıp çalışamayacağımıbugünde hastayım soğuk algınlığım var ama bir taraftanda karnımda ince bir ağrı var sanki bağırsakların bozulurda ağrı yapar ya aynen o şekilde tedirginde oldum kendimi dinliyorum sürekli hayırlısı bakalım:26:
slm cnm...bi izne çık hayırlısıylada aramıza dön....mesa mervegumus esteem esrayagmur polyanna+ BALKUPUM armak leegorkemm ayca22 ..ERVA.. eska brcncvk86
selammmm kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş. bii göz gezdircem
Selam kızlar...Nasılsınız...
Ayyy bugün selam verip çıkmak zorunda kaldım...Kardeşim geldi ve dışarı çıktık...Şimdi annemdeyim sonra eve götürecekler...O nedenle fazla duramayacağım...
Bugün hoşuma giden bişey oldu kızlar...Neredeyse 1,5 hafta önce bebişim yukarı çıkıp toplanmasıyla sancım olmuştu...Eşimde evde yoktu...Annemde işten izin alamamıştı...Telefon numarasını verdim ve sağlık ocağını aramasını söylemiştim...Ebem her duruma karşı numarasını vermişti...Annem arayıp durumu anlatmıştı ve normal demişti...Sonra geçti...Bugün beni arıyor nasıl oldun varmı hala ağrıların diye...Merak etmiş...Vallah çok hoşuma gitti...İlgili bir ebemiz var...
benım hastanemın anlasmalı fotografcısı var.kısmet olursa onu ıstıyecegım ama fıyatını sormadım.cok pahalıysa zor tabı.ama orada cok guzel örnek albumle koymuslar.ınsan heveslenıyo ıste.gozumuz doymuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?