2011 Nisan Anneleri

bebeğin kafasındaki su miktarı hakkında hiçbirşey duymadım canım ben?
insallah birsey cıkmaz sıkma canını cok fazla cok mümün değil biliyorum ama bebişinide huzursuz etme canım..

kızlar benimde sol kaburgam ağrımaya başladı görüşürüz çıkıyorum iyi günler

Ah canım o kaburga ağrısı bendede var. Hemde çok ağrıyor. Hareket etmekte zorlanıyorum. Dokktoruma sordum bugün rahim baskı yapıyor dedi. Öksürmeye hatta derin nefes almaya bile korkuyorum. Böyle devam ederse işim çok zor.

hoşgeldin tatlım bebişinin de gelişimine maşallah kocaman olmuş
ama sen şimdiden canını bu kadar sıkıp bebişinide üzme bol bol dua et inşallah bi sorun çıkmaz rahat olmaya çalış canım

kızlar çok sağolun ama çok korkuyorum..beyninde su toplanmış yani su miktarı artmış dedi doktor..sonra da sınır 11 ve bu sınırda..artmasından endişe etti..istersen ankaraya göndereyim dedi..ama benim kocam inatçıdır gitmez..zaten yol boyunca söylendi durdu..bu doktorlar moralimizi bozuyor diye..nolur dua edin kızlar.

sıkma canını hemen tatlım dua et benim eşimde bişey olunca bizim dra sinir oluyor.bazende haklılar insanı yok yere telaslandırabiliyorlar..

polyannacım

öncelikle çok geçmiş olsun ama ben de bebeğin kafasındaki sıvı diye birşey duymadım hiç. doktorum bana bu konudan bahsetmedi maalesef.

sıkma canını hemen tatlım dua et benim eşimde bişey olunca bizim dra sinir oluyor.bazende haklılar insanı yok yere telaslandırabiliyorlar..

ne zamandır karnımdaki su miktarının fazla olması canımı sıkıyordu..ya erken olursa doğum neyaparım diyordum..şimdi de bu çıktı ya..bebeğim şu anda kıpır kıpır karnımda..onu kaybetmekten çok korkuyorum..bundan önceki bebeğimi de 9 haftalıkken kaybetmiştim..kalbi durmuştu..nekadar çok ağlamıştım..kürtajla almışlardı onu benden..sonra 1 yıl bebeğim olmadı..artık aşılamaya karar vermiştikki bu bebeğimiz sürpriz yaptı..

maşallah cnm bebişine...snada aferim... bebişini büyütmüsün hep... ne güzel 2 kilo olmuş.. gelişimi nasıl tam haftasındamı..öndemi?
oh güle güle kullan cnm...ne güzel onla bebişinin resmini bol bol çekersin... hayra geçmiş hediyesi..
Canım ben aldım oyun halısı. Normal fiyatı 149.90 dı. Ben unnadodo kampanya vardı 89.90 a aldım. Kampanya var diye kaçırmayayım dedim. Yoksa doğumdan sonrada alınabilir. Bizim oyun halımız bu

güle güle kullanın cnm..çok hoşmuş... ana kucağı aldığım için ev tipi almayı düşünmüyorum ama gerçekten çok kullanışlı bişey...
cnm alllahtan hayırlısı moralini bozma...sonuçta sezaryan olucan... sağlıkla gelsinde bebişin gerisi mühim değil...tabi 34. haftada belli olucak ama..ben bile kesin normal die bakmıyorum zaman ne gösterir bize bilemeyiz..

cnm benim maşallah bebişinin gelişimine... ya sınır demiş.. riskli bi durum yok yani.. büyüdükçe o oranda azalıcak belki..boşuna strese grip kendini ve bebişini üzme..dua et..rabbim bebişine sağlık versin..elimizden hiç bişey gelmez doktorların bile bi yere kadar..RABBİN İZİN VERMEZSE... ONUN İÇİN kendini fazla sıkma cnm... güzel haber alıcaksın.. amniyosentezi düşün.. 2 li testinde risk çıkmıştıda sonra temiz çıktı ya... onun gibi olur inş cnm..

Ay canım çok geçmiş olsun oğlun korkutmuş seni

Canım hiç bozma moralini. Daha önce duymuştum böyle birşey. Kendiliğinden azalıyor toplanan su miktarı. İyi düşünelim iyi olsun tatlım. Allaha emanet miniklerimiz.

başka bir doktora daha gittiniz mi cnm iyice emin olsak

esracım çok sağol..2li testim iyiydi de 3 lü test kötü çıkmıştı..ama amniyosentez yaptırmadım..ama bu durum gerçekten şu anda çok sinirlerimi bozdu..21 inde gel dedi..nasıl zaman geçecek..

Canım güvendiğin başka bir doktor varsa bide ona gidin derim.Sonuçta doktordan doktora fark var.Bizim bi arkadaşa kendi doktoru keseden ayrıldı,2 gün sonra gelin bakalım keseden kopmuşsa alırız demiş.Benim doktoruma yönlendirdik kadın o kadar güzel motive etmişki,ok sağlıklı bebek hiçbirşeyi yok kesenin biraz dışında ama bu normal bir durum keseye girer demiş,sadece yat ve dinlen demiş tekrar gel bir hafta sonra demiş.Şimdi 5 aylık hamile.Doktorlardan insanı telaşlandırıyor.

Kızlar karınızın durumu nasıl benimki çok sert sanki
cnm yatınca yumuşuyo harici sert..malum bebekler büyüdü...bide artık gerilmeye başlıyo..
esracım çok sağol..2li testim iyiydi de 3 lü test kötü çıkmıştı..ama amniyosentez yaptırmadım..ama bu durum gerçekten şu anda çok sinirlerimi bozdu..21 inde gel dedi..nasıl zaman geçecek..

geçer allahın izniyle cnm... içini bi ferahlat cnm... olmadı bi doktora daha git..onunlada bi konuş... kesin şekilde olumsuz şeyler düşünme cnm..

canım benim elinde değil biliyorum ama lütfen kötüyü düşünme. herzaman iyi şıkkı düşün ve bol bol dua et. bazen doktorların abarttığı da oluyor. bizde de gerilik çıkmıştı doktor öbür aya ilerlerse toplayamayız vs. bi sürü şey söyledi. hep iyi düşünüp onu çekmek lazım. Ben öyle yaptım çok şükür gerilik falan kalmadı. İnanıyorum ki Allah meleklerimizi koruyor

mesa mervegumus esteem esrayagmur polyanna+ BALKUPUM armak leegorkemm ayca22 ..ERVA.. eska brcncvk86
selammmm kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş. bii göz gezdircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…