- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.381
kızlar merhaba..umarım hepiniz iyisinizdir..
ben de biraz önce doktordan geldim..moralim çok bozuk..bebeğin gelişimi gayet iyi dedi..bebeğim 1650 olmuş..benim karnımdaki su biraz fazlaydı ve erken doğum riski olabilir demişti doktorum..o yüzden 2 haftada bir gidiyorum..şimdi ise bu su seviyesi normale dönmüş..ama daha kötüsü olmuş şimdi de ya duyunca çok üzüldüm..bebeğin kafasında su miktarı 11 çıktı yani tam sınırda..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..çok korkuyorum ya bu su artar da bebeğimi kaybedersem..nolur cevaplarınızı bekliyorum..
kızlar benimde sol kaburgam ağrımaya başladı görüşürüz çıkıyorum iyi günler
hoşgeldin tatlım bebişinin de gelişimine maşallah kocaman olmuşkızlar merhaba..umarım hepiniz iyisinizdir..
ben de biraz önce doktordan geldim..moralim çok bozuk..bebeğin gelişimi gayet iyi dedi..bebeğim 1650 olmuş..benim karnımdaki su biraz fazlaydı ve erken doğum riski olabilir demişti doktorum..o yüzden 2 haftada bir gidiyorum..şimdi ise bu su seviyesi normale dönmüş..ama daha kötüsü olmuş şimdi de ya duyunca çok üzüldüm..bebeğin kafasında su miktarı 11 çıktı yani tam sınırda..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..çok korkuyorum ya bu su artar da bebeğimi kaybedersem..nolur cevaplarınızı bekliyorum..
kızlar çok sağolun ama çok korkuyorum..beyninde su toplanmış yani su miktarı artmış dedi doktor..sonra da sınır 11 ve bu sınırda..artmasından endişe etti..istersen ankaraya göndereyim dedi..ama benim kocam inatçıdır gitmez..zaten yol boyunca söylendi durdu..bu doktorlar moralimizi bozuyor diye..nolur dua edin kızlar.
sıkma canını hemen tatlım dua et benim eşimde bişey olunca bizim dra sinir oluyor.bazende haklılar insanı yok yere telaslandırabiliyorlar..
maşallah cnm bebişine...snada aferim... bebişini büyütmüsün hep... ne güzel 2 kilo olmuş.. gelişimi nasıl tam haftasındamı..öndemi?Kızlar biz geldik kontrolden. Oğluşum 2 kilo olmuşBende 800 gr almışım. Daha doğrusu hepsini oğluşum almış. En son 1200 gramdı çünkü. En az kilo aldığım ay çok mutlu oldum. Aslında 1 haftadır feci hastaydım ondan almadım biliyorum. Bebişim beslenmişmidir diye endişe ediyordum çok şükür almış bebişim. Merak edenler için söyleyeyim çalışabilir raporu için sadece 2 resim aldı doktorum. Cuma günüde gidip raporu alıcam. Kolaymış hiç uğraşmadık. Şimdilik bizden haberler bu kadar.
oh güle güle kullan cnm...ne güzel onla bebişinin resmini bol bol çekersin... hayra geçmiş hediyesi..Kızlar ben kocişten hamilelik hediyesi olarak fotoğraf makinası istemiştim oda paraya kıymış çok güzel fotoğraf makinası almıştı bana,ablamın eline veririm çeksin dursun bide hastane fotoğrafçısına o kadar para vermemem,benim ablamda güzel foto çeker
güle güle kullanın cnm..çok hoşmuş... ana kucağı aldığım için ev tipi almayı düşünmüyorum ama gerçekten çok kullanışlı bişey...Canım ben aldım oyun halısı. Normal fiyatı 149.90 dı. Ben unnadodo kampanya vardı 89.90 a aldım. Kampanya var diye kaçırmayayım dedim. Yoksa doğumdan sonrada alınabilir. Bizim oyun halımız bu
cnm alllahtan hayırlısı moralini bozma...sonuçta sezaryan olucan... sağlıkla gelsinde bebişin gerisi mühim değil...tabi 34. haftada belli olucak ama..ben bile kesin normal die bakmıyorum zaman ne gösterir bize bilemeyiz..arkadaşlar herkese selamlar..bn ara ara yazsamda genelde sizlerin yazılarınızı vakit buldukça takip ediyorum..dün doktora gitim herşey yolunda görünüyor dedi şükürler olsun ama son anda plasentanın serviksi yani rahim ağzını kapatmış olduğunu gördü..31. haftamdayım şuan..ve 34. haftaya kadar yukarı kalkmasını beklicez dedi..34.haftada vajinal muayene yapıcak..yukarı kalkmamışsa sezeryan yapıcaz dedi..bu durumu yaşayan varmı aranızda acaba arkadaşlar..yardımmmmm
selam kızlar nasılsınız bakalım bende bugun öyle bir ağırlık varki kafamı zor kaldırıyorum sabah hastanye gittim 10yaşındaki oğlum için kan tahlili falan verdi doktor tam oğlumun kanını aldı hemşireler koridora çıktığımız gibi benim oğlan hoop yerde bayıldı ay baya bir korktum aslında biliyorum huyunu 2defa daha böyle olmuştu ama genede telaş yaptım neyseki yatırdılar ayaklar falan havaya kaldırıldı su falan derken kendine geldi yavrum şimdi iyi şükür.
kızlar çok sağolun ama çok korkuyorum..beyninde su toplanmış yani su miktarı artmış dedi doktor..sonra da sınır 11 ve bu sınırda..artmasından endişe etti..istersen ankaraya göndereyim dedi..ama benim kocam inatçıdır gitmez..zaten yol boyunca söylendi durdu..bu doktorlar moralimizi bozuyor diye..nolur dua edin kızlar.
Kızlar karınızın durumu nasıl benimki çok sert sanki
cnm yatınca yumuşuyo harici sert..malum bebekler büyüdü...bide artık gerilmeye başlıyo..Kızlar karınızın durumu nasıl benimki çok sert sanki
esracım çok sağol..2li testim iyiydi de 3 lü test kötü çıkmıştı..ama amniyosentez yaptırmadım..ama bu durum gerçekten şu anda çok sinirlerimi bozdu..21 inde gel dedi..nasıl zaman geçecek..
başka bir doktora daha gittiniz mi cnm iyice emin olsak
ne zamandır karnımdaki su miktarının fazla olması canımı sıkıyordu..ya erken olursa doğum neyaparım diyordum..şimdi de bu çıktı ya..bebeğim şu anda kıpır kıpır karnımda..onu kaybetmekten çok korkuyorum..bundan önceki bebeğimi de 9 haftalıkken kaybetmiştim..kalbi durmuştu..nekadar çok ağlamıştım..kürtajla almışlardı onu benden..sonra 1 yıl bebeğim olmadı..artık aşılamaya karar vermiştikki bu bebeğimiz sürpriz yaptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?