• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ohh beee sayfalar ilerlemiş,canım sıkıldı valla kızlar nerelerdesiniz yaaa :2: eşim nöbetçi bugün kızımla bütün gün doğum hikayeleri okudum durdum,kızımda bi hareketli ki maşşallah bi yerleşemedi yerine,heralde kendimi yalnız hissetmiyim diye orama burama vurup duruyo sıpa :nazar: sizin bebişler ne alemde,kızımın arkadaşları iyidir inşallah,çok öptük sizleri :54::54::54:

ohh beee sayfalar ilerlemiş,canım sıkıldı valla kızlar nerelerdesiniz yaaa :2: eşim nöbetçi bugün kızımla bütün gün doğum hikayeleri okudum durdum,kızımda bi hareketli ki maşşallah bi yerleşemedi yerine,heralde kendimi yalnız hissetmiyim diye orama burama vurup duruyo sıpa :nazar: sizin bebişler ne alemde,kızımın arkadaşları iyidir inşallah,çok öptük sizleri :54::54::54:

benim kızım da durmuyo sabahtan beri kıpır kıpır maaşallah, karnımda şekiller çiziyo yaramaz incirim :21:

Hepinize iyi akşamlar,ben çıkıyorum..Kendinize ve beişlerinize dikkat edin..:71:

iyi geceler canım saol, sen de dikkat et bebişine ve kendine :3:

ben de cnm yaa 2 saattir cicilere bakıyorum doğum hikayelerine bakıyorum.okudukça tedirgin oluyorum ben nası yapıcam diyyee...:52:kafam karıştı gene sezaryen normal hangisi olcak diye...:44:Allahım inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder

ben de cnm yaa 2 saattir cicilere bakıyorum doğum hikayelerine bakıyorum.okudukça tedirgin oluyorum ben nası yapıcam diyyee...:52:kafam karıştı gene sezaryen normal hangisi olcak diye...:44:Allahım inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder

amin canım inşallah :18: benim bu persembe çocuk cerrahı karar vericek doğum şeklime,valla ne yalan söyliyim inşallah sezryan der diye dua ediyorum :1:

amin canım inşallah :18: benim bu persembe çocuk cerrahı karar vericek doğum şeklime,valla ne yalan söyliyim inşallah sezryan der diye dua ediyorum :1:

ben de bazen sezaryen oluversem diyorum...sonra normal olsun en güzeli yapabilirsin diyorum.sonuçta sezaryen bi kenarda duruyoo.ama gene de göze alamıyorum.hayırlısı valla..

kızlarrrr merhaba nasılsınz..

ya kızlar ben size bişi sorucam ben şimdi kaç aylık hamile oluyorum kayınvaidem bugn tutturmuş dolu dolu 6 bucuk 7 . aydasın diye.. kaç aylık hamileyim ben şimdi

ben de bazen sezaryen oluversem diyorum...sonra normal olsun en güzeli yapabilirsin diyorum.sonuçta sezaryen bi kenarda duruyoo.ama gene de göze alamıyorum.hayırlısı valla..

normal en güzeli ama insanın kendını hazır hissetmesiyle alakalı ve ben kendımı hazır hıssetmıyorum,yıkarım ortalıgı heralde :1: kendımı sartlandırmakta ıstemıyorum,çünkü ablamda sezaryan olcaktı ama bebek doğum kanalına girince mecburen normal oldu ve ıyıkı normal doğum yapmısım dıye sevındı :1: dogumdan cok korkan ablam bıle normal dıye sevındıyse bızım hıc korkmamamız lazım :1:

ya kızlar ben size bişi sorucam ben şimdi kaç aylık hamile oluyorum kayınvaidem bugn tutturmuş dolu dolu 6 bucuk 7 . aydasın diye.. kaç aylık hamileyim ben şimdi

32 çarp 7 ile :::224 224 topla 2 ile ..... 226 günlük hamişsin...böl bunuda 30 ile :::.7.5333 gibi bişey.... yani 7.5 aylıksın cnm

ya benımde kafam normal hamılelık süresi 40 hafta yaa,o zaman neden 9 ay 10 gün diye söylüyorum ki,40 hafta 10 yapmaz mı benmii yanılıyorum :1::1::1:

aynen bende o azim nerde ben anca oturur ağlarım.bende ilk kızımda bir odanın içinde kalmıştım annem gelmişti yazık babamı bırakıp kaynanam da var bide dev sobalı yatacak yer derdi var kaynanam oğluyla benm yatağımda yatmıştı hemde yanımızda ki bina da diğer oğluyla görümcem oturuyo altlı üstlü ama nerdee...şimdi yine bizde ama çocuğa bakıyo 5 aydır bizde kalıyo.bu hafta 32.haftamı doldurup çıkıcam izne inşalh.ah ahh...millet neler yaptırıyo biz ne eşlere ne kayınvalidelere laf söyleyemiyoz.

valla aynen cnm ya..

Kızlar dün akşam bi soru sormuştum ama gözden kaçtı herhalde.Bileniniz varsa cevaplayabilir mi??

Slm kızlar, nasılsınız biz bugün biraz alışveriş yaptık kızıma.Ama biberon alamadım.Nuk un cam biberonlarından alayım dedim ama kauçuk mu iyi yoksa silikon mu bilemedim.Bi de 250ml olanları mı yoksa 125ml olanlarını mı alacağız????

cnm silikon kauçuk hangisi iyi bilemiyorm ama 125 oalnını al bence,çünkü küçükken kendi tutabildiği zamanlarda rahat oluyor,büyüdüğündede 250 alırsın..

mrb kızlar annemdeyım bayadır gıremedım topıgede dun kontrolumuz vardı nst baglandım kan akımına ve kasılmalara baktı bır haftalık farkımız kapanmış çok şukur sorunumuz kalmadı:nazar: bırde hayırlısyla kucagımıza alırız ınşş.

gözün aydın cnm..

Canım mutlu yıllar oğluşuna.Sağlıklı, huzurlu nice güzel günler göstersin Allah inşallah.

çok sağol teyzesi :17: 2 yaşımıza girdik şaka maka ..

Ben de almadım daha cnm.

Ayy ne fena bu kaynanalar bee.Ben gelsin diyorum ama hiç de bilmiyorum belki ben de uyuz olcam kimbilir :9::9:

Kızlar çok sevinçliyim...Akşam eşim moralimi çok bozmuştu...Doğumdan sonra 10 gün falan annemde kalacaktım...Akşam hayır demişti sinir etmişti beni...Az önce iş yerinden aradı ne yapıyorum diye...Valizimi hazırlıyorum dedim...Annemde yıkayacağım bebişin eşyalarınıda...Doğumdan sonra annende kalabilirsin dedi kendini toparlayana kadar...Bende kalırım dedi...Çok sevindim...Doğuma yakında annenlerde kalırım dedim...Ozamanda annende kalırsın orda daha rahat edersin dedi...Dünyalar benim oldu...Taş mı düştü kafasına nedir...

kıızlaaar...özellikle tecrübeli annişleer...bişey sorcammm.şimdi ben tek park yatak alıcam.beşik almayı düşünmüyorum.mart annelerini geziyodum da aklıma takıldı.acaaba ilk aylarda beşik almak gerekir mi.yoksA park yatağın sallanması yeter mi:44:günlük oturma odamda yanımda sallamak için de ana kucağı kullanıyım diyorum.belki park yatak zor geçer kapılardan...ne diyosunuzzz??:emir_bebek:

kızlar çalışanlara sorucam şimdi 32.haftada izne çıkıyoruz ya benm c.tesi 32 dolcak ama c.tesi rapor yazılmadığı için hastanede ben cuma gitcem bi problem olmaz dimi?

Back
X