• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

burda haftalarin kacinci aya denk geldigi yaziyo..:21:

1. Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

biii yemek yemeye gittik yine kaynatmışsınız yaaa:27::27::27::27:

iyiyim canım saol :21:
zaten bu işverenler hep aynı, illa etinden sütünden yününden faydalanacak çalışanlarının 3 kuruş ödüyorum diye.. neyse Allah sağlık, sabır ve kuvvet versin canım..

amin canımm Allah insaf versin onlarada:47:

Allah sizin gibi çalışan annelere bize oranla 3-4 kat güç kuvvet versin..:50:
çok sağoll bitanem gerçekten zor insanlarla uğraşmak:53:

bayans yazdıklarını okuyunca geçmişten haberdar oluyorum ben çok bakamıyorum :54::54::54:
oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun annesi sağlıcakla birömür geçirsin ailesiyle:31:

kızlar çalışanlara sorucam şimdi 32.haftada izne çıkıyoruz ya benm c.tesi 32 dolcak ama c.tesi rapor yazılmadığı için hastanede ben cuma gitcem bi problem olmaz dimi?

canım bişi olmaz hatta benim doktorum bizim işler yoğun diye 3 gün önce yazıcak raporuuu senin 1 gün farketmez

selam millet bizde burdayiz:3::emir_bebek:

:54::54::54::54::54:

esracımmm doğumdaşım biz kaç aylık oluyoz ben 7 diyorum sorana ama:30:

merhaba kızlar bir kaç gündür yoktum.izmir'den annem geldi bebişin son alışverişlerini yaptık,pek bir eksiğimiz kalmadı gibi.çok yoruldum ama aldıklarımızın hepsi içime sindi.yarın okul başlıyor tatil bitti.size bişey soracağım benim akşamları ayaklarım uğuşuyor,karıncalanıyor,nereye koyacağımı şaşırıyorum .sizlerden böylesorun yaşayan var mı?

merhaba kızlar bir kaç gündür yoktum.izmir'den annem geldi bebişin son alışverişlerini yaptık,pek bir eksiğimiz kalmadı gibi.çok yoruldum ama aldıklarımızın hepsi içime sindi.yarın okul başlıyor tatil bitti.size bişey soracağım benim akşamları ayaklarım uğuşuyor,karıncalanıyor,nereye koyacağımı şaşırıyorum .sizlerden böylesorun yaşayan var mı?

ara ara oluyo bende cnm çok normal

selam ne güzel eksikleriniz bitmis..bendede oluyo canim kolum bacagim fark etmiyo bunlar hamileligin olumsuz getirileri:9:yanliz degilsin:3:

kızlar hepinize iii geceler biz kaçıyoruz alıştık ya erken yatmaya :27::27::27: bebişim gelince nasıl olcak çok merak ediyorum hepinizi :54: tatlı rüyalarrr

burda olan annişler slm benimde işlerim anca bitti anca gelebildim ama herkez çıkmış yarına misafirim var akşamdan yapıyım dedim hamur işlerini çok yoruldum ama

kolay gelsin cnm... Bende 7 den sonra kapatıcam dedim bu işleri işte bol bol tembellik yaparım dedim ama halin varken yapıyorum hep... Hem iyidir hareket zararı olmaz... Ama tabi fzlada abartmmak lazım..

kolay gelsin cnm... Bende 7 den sonra kapatıcam dedim bu işleri işte bol bol tembellik yaparım dedim ama halin varken yapıyorum hep... Hem iyidir hareket zararı olmaz... Ama tabi fzlada abartmmak lazım..

ben normaldede iş yapmıyorum zaten yapmadığım için yoruldum herade annem falan yapıyo benim her işimi başta düşük riskim vardı o zaman bi yattım hala kalkamadım :) bi yemeklerimi yapıyorum ben

Back
X