• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlaar,
bende 4-5 gündür yoktum,biraz yoğundum biraz da dinlendim arada işe ara ara geldim ama yazamadım..umarım herkes iyidir,bebişlerimiz iyidir :16:

bugün 14 şubatmış,şimdi farkettim,ben kutlamıyorum ama
herkesin,tüm sevenlerin sevgi günü kutlu olsun :69:
aynı zamanda Kandiliniz de mubarek olsun..

biraz gezineyim geleyim,gerçi ne kadar yetişirim bilemiyorum ama kaçırdığım şeyler için şimdiden özür:17:

günaydın kızlar anammm derin mevzulara girilmiş kaynanalar çekiştirilmiş.boşverin kızlar ya herkesin aile düzeni kayınvalidesi farklı tabi hiçbiri kendi annemiz gibi olmaz ama eşlerimizn hatrı var ortada bu hamiş halinizle strese girmeyin herşeyi oluruna bırakın bizim onlara onlarında bize ihtiyaçları var kendinizi üzmeyin bu son ayların tadını çıkarun halinize şükredin boşverin polemiklere girmeyin....

polemiğe girmek için yazmadım canım sadece dertleşmeye ihtiyacım vardı rahasız ettim heralde

kaynanalara laf yok kızlar valla benimki üç gündür oyle ilgilendi ki hakkını ödeyemen allah razı olsun kendisinden başımdan eksik etmesin

Eğer kayınvalden bakmasaydıda kaynanalara laf yok dermiydin yada seni çıldırtacak üzecek şeyler yapsaydı?ben kaynanam kötü demiyorum o da bakar iş yapırmaz ama insanın kalbi kırılınca başka şeylere gözü görmüyor artık iyi hasletlerini, bana diyorki uykuları kaçıyormuş ay babanesi yesin miş onu bunu diyen insan torununa hiçbirey almazmı örmezmi daralıyormuş örgü yaparken....benim annemde romatizmalı kadının her yeri ağıyor ama örüyor yinede üstelik annmin aldıklarını yaptıklarnı görmüş ne güzel şeyler yapmış diyor ama kendsinden ses yok sen ne yapardın?

Günaydınnnn canımmm;
Dünkü konularda haklısın canım,Allah yardımcın olsun hakikaten,insanlarla uğraşmak anlaşmak ve onların düşüncesizce hareketlerine zorunlu olarak katlanabilmek zor.Hepimiz farklı toprakların insanlarıyla evlendik,dolayısıyla aileleriyle de evlendik,iyisi çıkıyor kötüsü çıkıyor,Rabbim bu sıkıntılı dönemi bize sıkıntısız geçirttirmeyi nasip etsin.

canım çok sağol anladığın için beni zaten yalnızım kimse anlamıyor eleştiri gelincede çok üzülüyorum gerçekten beni anlayan insanlar olur diye yazıyorum buraya bir çözüm mü olacak bu hayır sorunumu çözemiycek ama dertleşicek birilerinin olması çok güzel Allah razı olsun.

günaydın annelerrr hayırlı kandiller hepinizeee

güzel anneler günaydınnn :92:
iyi haftalar, Hayırlı Kandiller...

günaydın kızlaar,
bende 4-5 gündür yoktum,biraz yoğundum biraz da dinlendim arada işe ara ara geldim ama yazamadım..umarım herkes iyidir,bebişlerimiz iyidir :16:

bugün 14 şubatmış,şimdi farkettim,ben kutlamıyorum ama
herkesin,tüm sevenlerin sevgi günü kutlu olsun :69:
aynı zamanda Kandiliniz de mubarek olsun..

biraz gezineyim geleyim,gerçi ne kadar yetişirim bilemiyorum ama kaçırdığım şeyler için şimdiden özür:17:

Günaydın hoşgeldiniz

Eflalim tatlım seni kırmak istemedim ben de annemden destek görmüyorum 3 gündür hastaydım kayınvalidem başımdan ayrılmadı belkide ortada kalmadım diye sevindiğim için bu cümleyi kurdum ,,bu arada aman kızlar stres yapmayın hiç birşeyi ben akıllandım ama biraz geç oldu :1:

polemiğe girmek için yazmadım canım sadece dertleşmeye ihtiyacım vardı rahasız ettim heralde

Eğer kayınvalden bakmasaydıda kaynanalara laf yok dermiydin yada seni çıldırtacak üzecek şeyler yapsaydı?ben kaynanam kötü demiyorum o da bakar iş yapırmaz ama insanın kalbi kırılınca başka şeylere gözü görmüyor artık iyi hasletlerini, bana diyorki uykuları kaçıyormuş ay babanesi yesin miş onu bunu diyen insan torununa hiçbirey almazmı örmezmi daralıyormuş örgü yaparken....benim annemde romatizmalı kadının her yeri ağıyor ama örüyor yinede üstelik annmin aldıklarını yaptıklarnı görmüş ne güzel şeyler yapmış diyor ama kendsinden ses yok sen ne yapardın?

canım çok sağol anladığın için beni zaten yalnızım kimse anlamıyor eleştiri gelincede çok üzülüyorum gerçekten beni anlayan insanlar olur diye yazıyorum buraya bir çözüm mü olacak bu hayır sorunumu çözemiycek ama dertleşicek birilerinin olması çok güzel Allah razı olsun.

ya canım ne oldu bu hamilelik seni çok etkiliyo sanırım ben sana bişey demedim ve rahatsızlıkta duymadım genel anlamda yazdım strese girmeyin üzmeyin kendinizi diye neden üstüne alındın anlmadım..:44:

Eflalim tatlım seni kırmak istemedim ben de annemden destek görmüyorum 3 gündür hastaydım kayınvalidem başımdan ayrılmadı belkide ortada kalmadım diye sevindiğim için bu cümleyi kurdum ,,bu arada aman kızlar stres yapmayın hiç birşeyi ben akıllandım ama biraz geç oldu :1:

ya canım ne oldu bu hamilelik seni çok etkiliyo sanırım ben sana bişey demedim ve rahatsızlıkta duymadım genel anlamda yazdım strese girmeyin üzmeyin kendinizi diye neden üstüne alındın anlmadım..:44:

Kızlar kimseyi kırmak istemem sadece anlaşılmak istedim yaşadığıms orunlar çok fazla ve paylaşıp beni gerçekten anlayacak kimse yok herkes takma diyor takma demek bir çözüm değil sorunuma çözüm sunan yok etrafımda yanlış anlamayın bu topğide germek istemiyorum kimse kırılmasın ben haddinden fazla hasasım ince düşünüyorum etrafımdakilerde kaba olunca.....

Kızlar çıkmam lazım ev işi beni bekliyor temizlik yapıyım azcık

herkese günaydınnnnnnnnnn 15 günlük bir tatilinm ardından sahalara geri dönüş yaptık nasılsınız kısslar bebişler nasılll:16::16::16:

kızlar benim 2 gündür ayaktayken çatı kısmım ağrıyor.. Yürürken & ayaktayken ağrı var, otururken yok.. :26: normal mi anlamadım yaa... Doktoru aradım çok ağrırsa minoset al dedi, benim doktor pek bir rahat :97: İnşallah önemli birşey yoktur..:44: sizde hiç böyle ağrılar başladı mı??

kızlar benim 2 gündür ayaktayken çatı kısmım ağrıyor.. Yürürken & ayaktayken ağrı var, otururken yok.. :26: normal mi anlamadım yaa... Doktoru aradım çok ağrırsa minoset al dedi, benim doktor pek bir rahat :97: İnşallah önemli birşey yoktur..:44: sizde hiç böyle ağrılar başladı mı??

Normal canım merak etme.
Bende de oluyor.

Back
X