• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

1.skorpion
2. Kemay
3. ..erva..
4. Sultan32
5. Mormaske
6. Dscopur
7. Bayans
8. Rana62
9. Gulenhepgul
10. Funmak
11. Zehra1025
12. Welcqme
13. Canikim
14. Sarissa
15. Ilekin
16. Gediman
17. Umudunukaybetme41
18. Keja
19. Aysu87
20. Ayca22
21. Mavili34
22. Esteem
23. Murun84
maşallah topik coşmuş..herkeze merhaba:71:
slm tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn :71: :71:

canım benim,,inşallah hiçbir sorun olmaz da bıdıklarımızı doya doya emziririr:nazar:ben kızımda hiç sorun yaşamamıştım inşallah oğlumda da yaşamam...hiçbirimiz yaşamayalım tabiki sorun:40:

inşallah canım ilk defa doğum yapacak arkadaşlara bilgi amaçlı yazdım yani böyle şeylerde olabilir hazırlıklı olmak lazım diye..... bir kişiye bile faydamız olsa yeter demi....

1.skorpion
2. kemay
3. ..ERVA..
4. sultan32
5. mormaske
6. dscopur
7. bayans
8. rana62
9. gulenhepgul
10. funmak
11. zehra1025
12. WELCQME
13. Canikim
14. Sarissa
15. ilekin
16. gediman
17. umudunukaybetme41
18. KEJA
19. aysu87
20. ayca22
21. mavili34
22. esteem
23. murun84
Maşallah topik coşmuş..Herkeze merhaba:71:
sana da merhaba cnm hoşgeldin sen de

1.skorpion
2. kemay
3. ..ERVA..
4. sultan32
5. mormaske
6. dscopur
7. bayans
8. rana62
9. gulenhepgul
10. funmak
11. zehra1025
12. WELCQME
13. Canikim
14. Sarissa
15. ilekin
16. gediman
17. umudunukaybetme41
18. KEJA
19. aysu87
20. ayca22
21. mavili34
22. esteem
23. murun84
Maşallah topik coşmuş..Herkeze merhaba:71:

hoşgeldin şekerim:16::16::16::16:

inşallah canım ilk defa doğum yapacak arkadaşlara bilgi amaçlı yazdım yani böyle şeylerde olabilir hazırlıklı olmak lazım diye..... bir kişiye bile faydamız olsa yeter demi....

tabi canım haklısın fayda faydadır...ya ben dorti yi çok merak ettim tansiyonum yükseldi hastaneye gitcem faln demişti sabah..bir daha da görünmedi inşallah iyidir

canim gecende yazmistim sana ama okumadin sanirim yatilmamasi gereken bir pozisyonda yatiyosun yan yatmalisin özelliklede sol yanina ki bebegine kan akisi saglanabilsin.yan yattiginda tepiklemesi normal bu onun rahatsiz oldugu anlamina gelmiyor ki.yinede sen bilirsin ama google dan hamilleikte yatis pozisyonlari diye aratik oku istersen..

canım evet haklısın biliyorum da sola yatmam gerektiğini ama tekrar döndüğünden beri ve
kafası bu tarafa geçtiğinden beri rahat edemiyorum oda öyle yapınca tekrar dönüyorum..
ama dün gece inat ettim yatmaya çalıştım belki de o vesileyle dönmüş olabilir tekrar diyorum..
bir de bu kordon meselesi canımı sıkıyor da biraz oyuzden..
biliyorum normal birşey dr.sa her 3 hamileden 1nde görülebilen birşey diyor ama çok dikkat etmek gerekiyor..

merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez

Şekerim hoşgeldim merak etme biz 31-2 haftadayız bebişin kilosu 1700 gr.Seninki gayet normal bu durumda.

ayy beni gene çok fena öksürük tuttu.
neyse kızlar ben biraz uzanıyım. :9::9:
aman öksürüğe dikkat et tatlım bak yukarıda neler duyuyoruz..:3:
kızlar bir şey sorucam size bu geçmişleri okudum dün akşamda dikkatimi cekti bazı arkadaşlarımız yeni konu açmışlar bursada oturanlar yada istanbulda oturanlar vs. gibi neden bu konular kapatılıyor. biz arkadaş olduk burda konuşuyoruz sürekli kimin nerde oturduğunu yada kim kime daha yakın olduğunu bilmek istememiz normal değilmi. belki biz doğum yaptıktan sonra bebeklerimizle görüşücez arkadaşlığımız sürecek doğumgünleri yapıcaz bu konu kapatmaları bana göre saçma geliyor
scorpionda cevap vermiş ; bizlerin gruplaşmasını kategoriye göre ayrılmamamızı sağlamak içinmiş canım
benimde bi arkadaşım göğüsleri yara oldu diye emzirmeyi bıraktı bebişi baya bi araandı ama vermedi ilk başta sağıpta verdi sonra sütü bitti bizde yara olursa veremicezmi yaa ben acısaada veririm gibi geliyo sıkarım dişimi çünkü bebeklerimizi bizim sütümüze ihtiyaçları var
kişinin acıya dayanma gücüne göre verilebilir yada kesilebilir canım..bebeklerimizin 2 yaşına kadar bizim sütümüze ihtiyaçları var evet ama dediğim gibi bazı anneler göğüs ucu yarasına dayanamayıp istemeden de bırakabiliyorlar
evet canım yaa...ben 20 gün önce arabamla kaza yaptım 6 aylık hamile bir bayan çarptı benim arabaya...iki hamile bulduk birbirimizi yani...çok şükür bizlere birşey olmadı da arabalar servislere gitti falan sonra da eşim hasarlı arabadan nefret eder sattı arabayı yani 20 gündür işe sabah akşam yürüyerek gelip gidiyorum 10 dk.sürüyor ama yine de yoruyor beni....gerçe yürümek iyidir deniyor doğum için ama bilemem işte benim bacaklarım titriyor...yeni arabamız da sanırım yarın teslim edilecek dört gözle bekliyorum....yürümekten bıktım ama otobüse yada dolmuşa binme şansım da yok çok ters oluyor çünkü:59:
öncelikle çok geçmiş olsun..belki yürümeye alışmadığın için brz zor geliyordur ama yürümenin dediğin gibi doğuma çok yararı oluyormuş..olmadı tempoyu brz düşürsen nsl olur..ayrıca otobüs minibüsler çok sakat çok zıplata zıplata götürüyorlar..
Selam herkese.
Kızlar izne ayrılmak için 31+ günler yetiyor mu yoksa 32+lar mı olması gerekiyor?
Selam canım , doktorun insiyatifine kalmış canım.isterse verebiliyormuş ki ben vermeyen duymadım:52:

kızlaar benim dr.da son gittiğimde gögüs ucu kremine başla dedi..
ben lansinoh almıştım zaten,inş.başlıcam bu aralar..

aynı zamanda göğüs kalkanı da almanızı tavsiye ederim,yara olunca çok rahat oluyor
ben tavsiyeler üzerine aventinkini aldım..

Sağolun kızlar:54: Bu arada göğüsde yara olayını bende ilk oğlumda yaşadım..Resmen acıdan ağlıyordum..Ama benim göğüs ucum küçük..İnternette araştırdım buda sebep olabiliyormuş..Bende göğüs ucu çıkartıcı aldım..Süt sağan pompanın küçüğü,bir de krem aldım..Mart başında kreme başlayacağım..Önceden kullanmak daha yararlı oluyormuş..Karbonatıda şimdi sizden öğrendim..

kızlar benim mesai bitti koçiş geldi artık işi ona devredip eve çıkayım birazda ev işi yapayım hepinizi öpüyorum:16:

5 dk uzanayım dedim sayfa almış başını gitmiş vallah...Maşallah diyeyim nazar değmesin...Bende karnımda çatlak yok diye gezinip duruyordum...Hemde hiç bişey kullanmıyorum...Dün ayna karşısına bir geçtim vajinaya yakın olan yerde çatlama başlamış...Sağ tarafımda...Sanırım bebek hep sağda durduğundan çatlatmaya başlamış benim oğlan...Göğüslerimde çatlama yok ama...Bazen uçları kuru gibi oluyor okadar...Sizlerde durum ney...

öncelikle çok geçmiş olsun..belki yürümeye alışmadığın için brz zor geliyordur ama yürümenin dediğin gibi doğuma çok yararı oluyormuş..olmadı tempoyu brz düşürsen nsl olur..ayrıca otobüs minibüsler çok sakat çok zıplata zıplata götürüyorlar..

Sağol bitanem:71:evet bence de yürümeye alışmadığım içindir...neyse en geç 2 gün içerisinde kurtuluyorum yürümekten inşallah...

kızlaar benim dr.da son gittiğimde gögüs ucu kremine başla dedi..
Ben lansinoh almıştım zaten,inş.başlıcam bu aralar..

Aynı zamanda göğüs kalkanı da almanızı tavsiye ederim,yara olunca çok rahat oluyor
ben tavsiyeler üzerine aventinkini aldım..

lansinoh banada numune gelmişti onları sürüyorum haftalardır da bitmek üzere almam lazım ne kadara aldın sen canım
ay o göğüs kalkanından da arkadaşım hediye almış aventin ama standart boy almış sankim göğüs ucum doldurmadı içini paketi açtık bide denedik artık değişmezde

Back
X