2011 Nisan Anneleri

Ay evet kızlar ekleyelim birbirimizi... Duygu ben seni ekliyorum o zaman... Beni eklerseniz de Yasemin Akikol olarak ekleyin arkadşlar...

duygu gelin ve damat resimli birisi var o senmisin.[/QUOTE]

ya kızlar ya benim bir face im yok biliyor musunuz işerinden zaten engelli evde de eşim istemiyor ne gerek varmış....sinir yaaa

Hosbulduk arkadaslar. Cok tesekkür ederim bu sicak karsilama icin!

benim bir kizim olacak insallah. Dogumu 25 nisan dedi doktor. Normal dogum istiyorum insallah ve artik gercekten sabirsizlaniyorum.

kusura bakmayin arkadaslar geldi hemen kacti gibi olmasin ama benim mesai bitte, eve gidiyorum. aksam firsat bulursam gelirim, olmazsa haftasonu burdayim.

Sueylül beni tanistirdigin icin cooooook tesekkür ederim.

Bye!

Offffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa kızlar gene sabahı ettım.benım koca benı bosaıycak yakında.hamılelıgımden pek ustume gelmıyo.dogumdan sonra cenesı acılır.saat sabahın 8.30 u oldu.puffffffffffff.:2::2::2:

canim herkes sana biseyler yazdi ama sen yok oldun birden.bir onceki sayfada kaldi yazilanlar.

Kusura bakma canim, ayni zaman calisiyorum aninda yazamiyorum. Ama zaten simdi cikmam lazim, aksam en gec hafta sonu girerim buraya. Cok tesekkür ederim beni tanistdirdign icin.

[
ya kızlar ya benim bir face im yok biliyor musunuz işerinden zaten engelli evde de eşim istemiyor ne gerek varmış....sinir yaaa

cnm benimde facem yok.eşimde senin eşinle aynı düşüncede bende çok önemsemiyorum zaten.msn kullanıyorum.sizleride msnden eklemek isterim ama özelden mi yazmamız gerekiyo adresleri burdan yasak sanırım.

[

cnm benimde facem yok.eşimde senin eşinle aynı düşüncede bende çok önemsemiyorum zaten.msn kullanıyorum.sizleride msnden eklemek isterim ama özelden mi yazmamız gerekiyo adresleri burdan yasak sanırım.

evet tatlım özelden yazalım...ayyy benim eşim gibi bir tane daha olmaz sanıyordum demek varmış...ben de önemsemiyorum bitanem olmazsa olmasın ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…