- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.661
çok saol cnm ama bu yangınlıkla battaniye ve yorgan altında durmak ne mümkün.yarım saat zor dayandım hemen banyoya koştum duş aldım.inşallah iyi gelir.
canım seninle park yataklarımız aynıymış...ben pamidor bebe gaziemir den aldım 160 TL ye sen nerden aldın??
duygu gelin ve damat resimli birisi var o senmisin.
Ay evet kızlar ekleyelim birbirimizi... Duygu ben seni ekliyorum o zaman...Beni eklerseniz de Yasemin Akikol olarak ekleyin arkadşlar...
hosbulduk, tesekkür ederim. Evet, bir nisan annesi olmak süper bisey. Ben bitanemi hep nisan sakkam benim diye seviyorum.
canım seninle park yataklarımız aynıymış...ben pamidor bebe gaziemir den aldım 160 TL ye sen nerden aldın??
kizlar face eklemeye calisiyorum.resimleriniz nasil sizin orda.biriniz gelin resmi var.digerinde karda cekilmis bi resim yanlarinizda esiniz var demi.
Ay evet kızlar ekleyelim birbirimizi... Duygu ben seni ekliyorum o zaman...Beni eklerseniz de Yasemin Akikol olarak ekleyin arkadşlar...
cnm ben istanbulda eminönünden havuzlu handan aldım.
visco yatakla birlikte 180 e aldım cnm.
cnm ben istanbulda eminönünden havuzlu handan aldım.
visco yatakla birlikte 180 e aldım cnm.
canim herkes sana biseyler yazdi ama sen yok oldun birden.bir onceki sayfada kaldi yazilanlar.
ya kızlar ya benim bir face im yok biliyor musunuz işerinden zaten engelli evde de eşim istemiyor ne gerek varmış....sinir yaaa
saol canım bilgilerndirdiğin için..bende bebeğim kitabını istedim..
bakalım nasıl bir kitap,ben çok meraklıyım birde böyle kitaplara..
kizlar face eklemeye calisiyorum.resimleriniz nasil sizin orda.biriniz gelin resmi var.digerinde karda cekilmis bi resim yanlarinizda esiniz var demi.
evet canım ben de visco yatak aldım aynıymış fiyatı...Allah güle güle yatırmak nasip etsin inşallah
Dur ben burdaki resmin aynısını koyayım...
[
cnm benimde facem yok.eşimde senin eşinle aynı düşüncede bende çok önemsemiyorum zaten.msn kullanıyorum.sizleride msnden eklemek isterim ama özelden mi yazmamız gerekiyo adresleri burdan yasak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?