2011 Nisan Anneleri

izmirde havalar çok güzel gidiyor gerçekten de...bizim de geçen yıllara göre elektrik faturamız baya düştü

kızlar dün yazdım bugünde yazayım görmeyenler için annelikakademisi sitesinde ücretsiz kitap veriliyor sadece kargo parası nı biz veriyoruz ben bebeğim kitabını istedim sizde bir bakın isterseniz canlarım

saol canım bilgilerndirdiğin için..bende bebeğim kitabını istedim..
bakalım nasıl bir kitap,ben çok meraklıyım birde böyle kitaplara..

KIZLAR,BEN SIVI DETERJAN OLSUN İSTEDİM KALINTI OLMAz diye ama dalini beğenmedim kokusunu,lavanta kaokusunu severim normalde ama hamilelikte tiksinti geldi,hacı şakiri almadım artık dalan roxy i alırım bidahakine onu dneyelim başka detrejan yokmu?yumuşatıcı kullanabiliyoruz dimi?odamı bwebğe özel olcak interney-tte dalinin vardı?

ayyyy çok heyecanlandım cnmmm...hadi hayırlısı bakalım...ilk bebişimizin geliş tarihi belli oldu yani...çok sevindim

sueylul
Canikim
KEJA
rosaperle
aysu87
pofpof
happydays
tiancu+
esteem
tuykuziz
jojop
mavili34
HANZADEEM
mefunihi
KATARA_ANG
ysmnakikol
kizlar ortalikta gezerken 32.haftalik bir gebe buldum.hemen aldim buraya getirdim.oda nisan annesi olacakmis.buraya uye olunmadan gelinmiyo saniyomus.

canım yanına atletini falan al terleyince yataktan kalkmadan değiştir....hadi inşallah iyi olursun

çok saol cnm ama bu yangınlıkla battaniye ve yorgan altında durmak ne mümkün.yarım saat zor dayandım hemen banyoya koştum duş aldım.inşallah iyi gelir.

Allah şifa versin canım dikkat et kendine

çok saol cnm.

bana bi öksürük şurubu bi antibiotik bide boğaz fısfısı vermişti doktor kendi kadın doğum doktorunlada konuş dedi onada sordum kullanabilirsin dedi.antibiotiğim bugün bitiyo şuruptanda az kaldı yarın gidicem gene.eşim sürekli söyleniyo neden geçmedi diye.bakalım ne dicek doktor bey.

cnm ben yumoş baby aldım yumuşatıcı olarak ama bingonun bebek için olanı daha güzel kokuyomuş.ben görmedim arkadaşım söyledi bi dahakine ondan alıcam.yanlız ben çift durulama yaptırıyorum kalıntı olmasın diye.

hoşgeldinizzzz

ha kız valla haklısın:82:

mail adresinden se facebook tan ekleyelim birbirimizi,bi şekilde haberimiz olmuş olur ordan beni eklemek isteyen DUYGU YILMAZ SEVİM rumuzunuzu da yazarsanız sevinirim [/QUOTE]

Ay evet kızlar ekleyelim birbirimizi... Duygu ben seni ekliyorum o zaman... Beni eklerseniz de Yasemin Akikol olarak ekleyin arkadşlar...

iyi yapmışsın cnm.

hosbulduk, tesekkür ederim. Evet, bir nisan annesi olmak süper bisey. Ben bitanemi hep nisan sakkam benim diye seviyorum.

hoşgeldin cnm aramıza.
sağlıkla gelir meleğin inşallah.

çok iyi yapmışsın tatlım...dur bir hoşgeldin diyim

mail adresinden se facebook tan ekleyelim birbirimizi,bi şekilde haberimiz olmuş olur ordan beni eklemek isteyen DUYGU YILMAZ SEVİM rumuzunuzu da yazarsanız sevinirim

Ay evet kızlar ekleyelim birbirimizi... Duygu ben seni ekliyorum o zaman... Beni eklerseniz de Yasemin Akikol olarak ekleyin arkadşlar... [/QUOTE]

duygu gelin ve damat resimli birisi var o senmisin.

Ay evet kızlar ekleyelim birbirimizi... Duygu ben seni ekliyorum o zaman... Beni eklerseniz de Yasemin Akikol olarak ekleyin arkadşlar...

duygu gelin ve damat resimli birisi var o senmisin.[/QUOTE]

kizlar face eklemeye calisiyorum.resimleriniz nasil sizin orda.biriniz gelin resmi var.digerinde karda cekilmis bi resim yanlarinizda esiniz var demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…