- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.641
bizde doğalgaz yok belki ondan o kadar çok yanmıyorum. klimayla ısınıyoruz biz. ona bile tahammül edemiyorum çoğunlukla kapalı. belki izmirin hava koşullarıda etkili olabilir. kociş diyoki bu sene klima da açmıyoruz elektrik tasarrufu yaptık
kızlar dün yazdım bugünde yazayım görmeyenler için annelikakademisi sitesinde ücretsiz kitap veriliyor sadece kargo parası nı biz veriyoruz ben bebeğim kitabını istedim sizde bir bakın isterseniz canlarım
kızlar dün yazdım bugünde yazayım görmeyenler için annelikakademisi sitesinde ücretsiz kitap veriliyor sadece kargo parası nı biz veriyoruz ben bebeğim kitabını istedim sizde bir bakın isterseniz canlarım
izmirde havalar çok güzel gidiyor gerçekten de...bizim de geçen yıllara göre elektrik faturamız baya düştü
bizim bu ay gelmedi henüz bende merak ediyorum ne kadar gelecek. izmirde 1 ay kış olmadı bu sene yada bana öyle geliyor
merhaba güzel anneler.
ben dün doktordaydım veeeeee sezaryen günümü verdi doktorum.
8 mart veya 10 mart dedi.sen seç dedi. bnde 8 mart olsun diyorum ama bakalım değişmezse.
bana dünya kadınlar gününde hediyem gelsnn:)
25 şubat ve 4 martta kontrole çağırdı. nst ye sokucakmış.
dün itibariyle 36+0 dım. 2900 kg. ve FL=71 idi. boyunu 7 ile çarpıpp buluyoduk diilmi. 49 cm mi ediyor acaba.
3500 ü geçer dedii bakalımmm nasıl doğcak:)
Su eylül! Geldim canim!
canım yanına atletini falan al terleyince yataktan kalkmadan değiştir....hadi inşallah iyi olursun
Allah şifa versin canım dikkat et kendine
ay cnm hala geciremedin dimi...geçmişolsun..ben de demin tanıdık bi kulak buruncuyu aradım gelsem kullanabileceğim bi ilaç var mı öksürük için diye.yokmuş.buhar tedavisi tavsiye etti.sana da söyleyim dedim.bizde buhar mak.var soğuk su buharına yüzümü tutcam.çaydanlıkla da yapılabilir.geçmişolsun...
KIZLAR,BEN SIVI DETERJAN OLSUN İSTEDİM KALINTI OLMAz diye ama dalini beğenmedim kokusunu,lavanta kaokusunu severim normalde ama hamilelikte tiksinti geldi,hacı şakiri almadım artık dalan roxy i alırım bidahakine onu dneyelim başka detrejan yokmu?yumuşatıcı kullanabiliyoruz dimi?odamı bwebğe özel olcak interney-tte dalinin vardı?
hosgeldin canim.senin yerin burasi bundan sonra.nisan annesi olacaksin sende.biliosun nisan annelri ayricaliklidir/
hoşgeldinizzzz
ha kız valla haklısın:82:
sueylul
Canikim
KEJA
rosaperle
aysu87
pofpof
happydays
tiancu+
esteem
tuykuziz
jojop
mavili34
HANZADEEM
mefunihi
KATARA_ANG
ysmnakikol
kizlar ortalikta gezerken 32.haftalik bir gebe buldum.hemen aldim buraya getirdim.oda nisan annesi olacakmis.buraya uye olunmadan gelinmiyo saniyomus.
hosbulduk, tesekkür ederim. Evet, bir nisan annesi olmak süper bisey. Ben bitanemi hep nisan sakkam benim diye seviyorum.
sueylul
Canikim
KEJA
rosaperle
aysu87
pofpof
happydays
tiancu+
esteem
tuykuziz
jojop
mavili34
HANZADEEM
mefunihi
KATARA_ANG
ysmnakikol
kizlar ortalikta gezerken 32.haftalik bir gebe buldum.hemen aldim buraya getirdim.oda nisan annesi olacakmis.buraya uye olunmadan gelinmiyo saniyomus.
mail adresinden se facebook tan ekleyelim birbirimizi,bi şekilde haberimiz olmuş olur ordanbeni eklemek isteyen DUYGU YILMAZ SEVİM rumuzunuzu da yazarsanız sevinirim
hosbulduk, tesekkür ederim. Evet, bir nisan annesi olmak süper bisey. Ben bitanemi hep nisan sakkam benim diye seviyorum.
Su eylül! Geldim canim!
Ay evet kızlar ekleyelim birbirimizi... Duygu ben seni ekliyorum o zaman...Beni eklerseniz de Yasemin Akikol olarak ekleyin arkadşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?