- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.621
hoşbulduk cnmhoşgeldiniz tatlımmmmçok geçmiş olsun bitanem ben de bir ara öksürüyordum dr.bol bol ılık su iç dedi içtim ve geçti...inşallah seninde bir an önce geçer
kizlar benimde kizkardesim 10 ocakta dogum yapti.ilk defa teyze oldum ama maalesef goremedim yegenimi.kiz oldu ismi gulce.neyse kardesimin dediklerini aktarayim size.catisi dar oldugu icin sezeryanla dogum yapti.bol bol penye battaniye al dedi cok kullaniliyomus ve yetistiremiyomus kendisi.hegun bitanei mutlaka kirleniyo dedi.zibin hic alma dedi.hic kullnisli deilmis.citcitli badyler isini gorur dedi.gobek dusmedende kullanilioymus yani badyler.alt ust takim,tuluma gore daha pratik kullaniliyomus.birde en onemlisi anne sutu.kardesimin sutu gec gelmis.bebek memeyi almis ama sut yetrli olmadigi icin doymamis.surekli uyudugundan bebek kardesimde doydu keyfi yerinde zannetmis.mama takviyesi yapmamais.sarilik olmus.bebek beslenmedigi zamanlarda ilk gunler sarilik oluyor aklinizda bulunsun.simdi yegenim daha iyi.sariligi gecmis.
Ayyy benimkide son ayar kombiyi açıyo üzerine bide ufoyu açıyo donuyormuş,bende yandıkça kapı cam açıyorum,kombiyi kıstığımda da cimri diyo
ee napalım bu kadar zahmetinde bir iyi tarafı olsun üşümüyoruz ohh
ben de adamı hasta ettim hep bu kış kombiyi kapatıyorum gece kalkıp
eşin uyuduktan sonra kıs canım ben öyle yapıyorum
Allah bağışlasın... Sarılık için benim bir arkadaşın annesi 1 çay kaşığı şekerli su vermiş bebeğe... ve hiç sarılık olmamış... Bende öyle yapmayı düşünüyorum... Genelde dr.lar anne sütü haricinde birşey verilmemli diyor ama 2 arkadaşım var bu şekilde yapan ve bebkleri çok sağlıklı .. Sarılık da olmamışlar...
gece değil sadece canım benim vc nöbeti sıpa ayaklarıyla teptikce kasıklarımı ben vcdeyim
bende hiç üstümü örtmüyorum gece kombiyi kapatıyorum yoksa catlıyorum bu kıs kocacım cok grip oldu o yüzden kıyamam ama ben catlıyorum cok sıcak oluyor
benim ki de yangındır o yüzden sorun olmuyor. bazen ben üşüyorum o üşümüyorgece hep üstünü örtüyorum üşümesin diye ama ateşli benim koca
kızlar ben iyice örtünüp terliyim bi ıhlamur felanda içtim oda iyice terletir beni iyi gelir belki doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum artık yaaa...
ayyyyyyy o atesli konularina hic girme canim.benimki bu aralar sinir tepesinde geziyor.atesinden.
kızlar ben iyice örtünüp terliyim bi ıhlamur felanda içtim oda iyice terletir beni iyi gelir belki doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum artık yaaa...
benim ki de yangındır o yüzden sorun olmuyor. bazen ben üşüyorum o üşümüyorgece hep üstünü örtüyorum üşümesin diye ama ateşli benim koca
ayyyyyyy o atesli konularina hic girme canim.benimki bu aralar sinir tepesinde geziyor.atesinden.
anammm seninkini hatırlıyorumm daha öncede söylemiştin.daha doğumdan sonra da en az 40 gün var. seninki sinirden volkanik yanardağ olur o zamana
Yavaş yavaş halledersin inşallahBende prima yenidoğan alıcam sonrasında canbebeye geçebilirim hemen hemen aynıymış
bende önümüzdeki hafta kzımın kıyafetlerinin yıkayıp ütüliycem..
Sabunumuzu almadım ama hacışakir granül matik alıcam şok marketlerinde 1 kiloluk 9.90 TL
carrefourda 1,5 yada 2 kiloluk paketlerde tam hatırlayamadım 14.95 TL idi..
oohh siziin ev iyi o zman bizim evde kapalı olan bir oda var oraya gidince ohh diyorum bende
kizlar benimde kizkardesim 10 ocakta dogum yapti.ilk defa teyze oldum ama maalesef goremedim yegenimi.kiz oldu ismi gulce.neyse kardesimin dediklerini aktarayim size.catisi dar oldugu icin sezeryanla dogum yapti.bol bol penye battaniye al dedi cok kullaniliyomus ve yetistiremiyomus kendisi.hegun bitanei mutlaka kirleniyo dedi.zibin hic alma dedi.hic kullnisli deilmis.citcitli badyler isini gorur dedi.gobek dusmedende kullanilioymus yani badyler.alt ust takim,tuluma gore daha pratik kullaniliyomus.birde en onemlisi anne sutu.kardesimin sutu gec gelmis.bebek memeyi almis ama sut yetrli olmadigi icin doymamis.surekli uyudugundan bebek kardesimde doydu keyfi yerinde zannetmis.mama takviyesi yapmamais.sarilik olmus.bebek beslenmedigi zamanlarda ilk gunler sarilik oluyor aklinizda bulunsun.simdi yegenim daha iyi.sariligi gecmis.
kızlar dün yazdım bugünde yazayım görmeyenler için annelikakademisi sitesinde ücretsiz kitap veriliyor sadece kargo parası nı biz veriyoruz ben bebeğim kitabını istedim sizde bir bakın isterseniz canlarım
bende tansaştan aldım,migrosta matik yoktu..diğerlerine de bakmadım..
ama dediğin gibiyse carrefourdaki iyiymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?