2011 Nisan Anneleri

hoşgeldiniz tatlımmmmçok geçmiş olsun bitanem ben de bir ara öksürüyordum dr.bol bol ılık su iç dedi içtim ve geçti...inşallah seninde bir an önce geçer
hoşbulduk cnm
çok saol ılık su bal ve limon içiyorum bende burdan öğrendim başladım inşallah işe yarar.

Allah bağışlasın... Sarılık için benim bir arkadaşın annesi 1 çay kaşığı şekerli su vermiş bebeğe... ve hiç sarılık olmamış... Bende öyle yapmayı düşünüyorum... Genelde dr.lar anne sütü haricinde birşey verilmemli diyor ama 2 arkadaşım var bu şekilde yapan ve bebkleri çok sağlıklı .. Sarılık da olmamışlar...

ee napalım bu kadar zahmetinde bir iyi tarafı olsun üşümüyoruz ohh
ben de adamı hasta ettim hep bu kış kombiyi kapatıyorum gece kalkıp

her kış hamile mi kalsak ne???dün akşam bebek karnımda tepinirken eşime diyorum ki ,ayyy bu tekmeleri de çok özlücem ya diyorum o da üzülme canım bir daha yaparız boş bırakmayız karnını diyor

canim saol.darisi bizim basimiza .ins.sahlikli bi sekilde dogururuz artik.sekerli su konusunu bende biliyorum.doktorlar hic onermiyor ama.bende hemsire oldugum icin birs bilgim var.bebegin karacigerine yukleniliyo.sadece bir damla anne sutunden sonra su verilir oda pamukcuk olmasin diye.bebegin agiz icinde sut birikintisi kalmasin diye.sekerli su konsunda karar veremedim.

kızlar ben iyice örtünüp terliyim bi ıhlamur felanda içtim oda iyice terletir beni iyi gelir belki doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum artık yaaa...

benim ki de yangındır o yüzden sorun olmuyor. bazen ben üşüyorum o üşümüyorgece hep üstünü örtüyorum üşümesin diye ama ateşli benim koca

kızlar dün yazdım bugünde yazayım görmeyenler için annelikakademisi sitesinde ücretsiz kitap veriliyor sadece kargo parası nı biz veriyoruz ben bebeğim kitabını istedim sizde bir bakın isterseniz canlarım

bende tansaştan aldım,migrosta matik yoktu..diğerlerine de bakmadım..
ama dediğin gibiyse carrefourdaki iyiymiş..

oohh siziin ev iyi o zman bizim evde kapalı olan bir oda var oraya gidince ohh diyorum bende

bizde doğalgaz yok belki ondan o kadar çok yanmıyorum. klimayla ısınıyoruz biz. ona bile tahammül edemiyorum çoğunlukla kapalı. belki izmirin hava koşullarıda etkili olabilir. kociş diyoki bu sene klima da açmıyoruz elektrik tasarrufu yaptık

kızlar ben iyice örtünüp terliyim bi ıhlamur felanda içtim oda iyice terletir beni iyi gelir belki doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum artık yaaa...

ay cnm hala geciremedin dimi...geçmişolsun..ben de demin tanıdık bi kulak buruncuyu aradım gelsem kullanabileceğim bi ilaç var mı öksürük için diye.yokmuş.buhar tedavisi tavsiye etti.sana da söyleyim dedim.bizde buhar mak.var soğuk su buharına yüzümü tutcam.çaydanlıkla da yapılabilir.geçmişolsun...

Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
Tavsiyeler içinde teşekkürler

Bende 3 tane penye battaniye 1 polar battaniye var birde örgü battaniye hediye gelecek yeter diye düşünüyorum 4-5 günde bir makine açarım

kızlar dün yazdım bugünde yazayım görmeyenler için annelikakademisi sitesinde ücretsiz kitap veriliyor sadece kargo parası nı biz veriyoruz ben bebeğim kitabını istedim sizde bir bakın isterseniz canlarım

Canım bende 15 şubatta istedim 10 gün içinde gelirmiş, bende bebeğim kitabını istedim

bende tansaştan aldım,migrosta matik yoktu..diğerlerine de bakmadım..
ama dediğin gibiyse carrefourdaki iyiymiş..

carrefourdaki en az 1,5 kilo diye hatırlıyorum, bende pazartesi alıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…