- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.721
kızlarrrrrrrrrrrrr kimin soyadı yurt
bu arada ben geldim
benim face yok canım maalesef.
orayı da denedik eşimle ama beceremedik herhalde. tekrar bi deneyelim olmazsa.
kendiliğinden gelmedi yaa:84:ben de öyle sanıyordum olmadı evin aşağısında tanıdık var bilgisayarcı ona yükletirim artık. ay biraz daha foto ekleyemezsem çatlıcam 2-3 hafta oldu
benimmm:2:
Kızlar MSN de grup kuruyorum KK diye... Oraya eklicem hepinizi... tabi benim listemdekileri...
işe dalmışım:2:
ben bi not dosyasına yadım tek tek kim kimdir diye yoksa çoooook karışacak bu arada face ekledim tatlım senide bilindiği üzre didem karısı ben oluyom
ben bi not dosyasına yadım tek tek kim kimdir diye yoksa çoooook karışacak bu arada face ekledim tatlım senide bilindiği üzre didem karısı ben oluyom
Tamam cnm.. MSN de de varsın... Seni KK Grubuna ekledim.. onay bekliyor...
# Bammbik
# dscopur
# fguney
# gulru37
# ysmnakikol
# mesa+
# serena-
# mavili34
# tuykuziz
# KATARA_ANG
# kelebek01 merhabalar
Bende ekledim hatta kabul ettinbeni bir tek didem eklemiş ben ordan birkaç kişiye gönderdim istek
ekledim tatlımmmmmtamam cnm.. Msn de ekle beni hemen...... Seni kk grubuna ekleyeyimm..
benden al hayatım son eklediğim kişilerin hepsi bizim kızlar istersen nickleride gönderembeni bir tek didem eklemiş ben ordan birkaç kişiye gönderdim istek
tatlım yokmu face hesabın ekleyelim senidebende kıskandım valla..biz giremiyor muyuz face grubuna
Bende kıskandım valla..Biz giremiyor muyuz face grubuna
hatunlar migrosta çok güzel %100 pamuk bebek nevresim takımları var ama tek desen erkek mavi kız pembe. 2 yastık 1 çarşaf ve nevresim
ben uyku setinden hariç bir de mikrofiber yorgan ve yastık almıştım benim gibi yapanlar için çok ideal tam oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?