2011 Nisan Anneleri

kızlarrr facebook çılgınlığı tam gaz devam hee bişi sorcam benim kızın adı ecrin olcak ama ben bu kızı hep pakize diye seviyorum,hatta çoğu zaman pakiş diye sizde var mı böyle bi durum,benım bıldıgım nomal insanlar bebeğim,meleğim falan diye sever,bu konuda yalnız mıyım ??? siz nasıl seviyosunuz bebişi

selam kızlar biz geldik gene.
kaynanam gelmişti bi yarım saat oturdu gitti.
bu arada anne bebek fuarına giden varmı aranızda?biz yarın gidicez inşallah fiyatlar felan nasıl?bebek arabası ve dolabı ordan almayı düşünüyorum.

QUOTE=aysu87;17729920]selam kızlar biz geldik gene.
kaynanam gelmişti bi yarım saat oturdu gitti.
bu arada anne bebek fuarına giden varmı aranızda?biz yarın gidicez inşallah fiyatlar felan nasıl?bebek arabası ve dolabı ordan almayı düşünüyorum.[/QUOTE]

selam canım..msnde ekledim seni ama görmedin sanırım..
bende kapattım zaten ama..

kızlaar bizde uzun bir aradan sonra akşam tiyatroya gidiyoruz..
bir ark.da oynuyor zaten,şimdi çıkıyorum..herkese iyi akşamlar:92:

aynı bende öyleyim canım..hatta erken doğum olmaması için ilaç kullanıyorum..bazen bebeğime bir şey olmayacağını bilsem ilacı bile atmayacağım..ama daha erken az kaldı sabır edeceğiz..:2:

şekerim kullandığın ilaç çarpıntı yapmıyor mu

kızlaar bizde uzun bir aradan sonra akşam tiyatroya gidiyoruz..
Bir ark.da oynuyor zaten,şimdi çıkıyorum..herkese iyi akşamlar:92:

ne güzel şekerim çok severim tiyatro yu biz de yarın gidiyoruz kalabalık bir grup 12 tane bilet aldım insallah oyun güzeldir bir arkadasımın eşi zorla geliyor beğenir de ona mahçup cıkmam :2::2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…