- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #41.741
gülşen gülçin face hesabım[/QUOTE]tatlım yokmu face hesabın ekleyelim senide
kızlarrrrr biz geldikkk
artık bana hastalık hastası mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama göğsümü çok üşütmüşüm göğsüm ve sırtım çok ağrıyor bir de reflüyle karıştı harhalde çok hastayım dün gece çok az uyumuşum bir de iştahım kapandı yine ya nasıl bu bebek kilo alacak ben bir şey yiyemiyorum ki az önce biraz kendimi zorladım ve çorba içtim deliricem artık dua adiyorum hep iyi olayım diye bide kusma geri döndü
allahım şu 7 hafta da hayırlısı ile bir geçse artık günleri sayar oldum ağlayıp ağlayıp duruyorum allahım hayırlısı ile şu günlere bir gelebilsek kucağımız bebeklerimizi bir alabilsek....
kızlaar ben sadece yasemin ve yeşimi ekleyebildim..
Diğerlerinizinkini mi kaçırdım mı been :26:
gülşen gülçin face hesabım[/QUOTE]tatlım yokmu face hesabın ekleyelim senide
30 lira cnmtatlım ne kadar
kızlarrrrr biz geldikkk
artık bana hastalık hastası mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama göğsümü çok üşütmüşüm göğsüm ve sırtım çok ağrıyor bir de reflüyle karıştı harhalde çok hastayım dün gece çok az uyumuşum bir de iştahım kapandı yine ya nasıl bu bebek kilo alacak ben bir şey yiyemiyorum ki az önce biraz kendimi zorladım ve çorba içtim deliricem artık dua adiyorum hep iyi olayım diye bide kusma geri döndü
allahım şu 7 hafta da hayırlısı ile bir geçse artık günleri sayar oldum ağlayıp ağlayıp duruyorum allahım hayırlısı ile şu günlere bir gelebilsek kucağımız bebeklerimizi bir alabilsek....
ya bilmiyorum artık askerler gibi şafak sayıyorum inşallah kızım bari almıştır biraz artık psikolojim bozuldu dün gece bir ara dalmışım doktorumu görüyorum yok senin ki sezeryan olmayacak diyor normal olacak diyor ben de normal olacaksa daha zaman var demektatlımmmm niye öyle diyosun hastalık hastası oldum filan diye
ağlayıp üzülmede tekrar açılır iştahın rahatın olmayınca iştah da gidiyo bende bi kaç gündür iştahsızım bebişin beslenir merak etme
ya bilmiyorum artık askerler gibi şafak sayıyorum inşallah kızım bari almıştır biraz artık psikolojim bozuldu dün gece bir ara dalmışım doktorumu görüyorum yok senin ki sezeryan olmayacak diyor normal olacak diyor ben de normal olacaksa daha zaman var demek ki diyorum yani düşün sezeryanı daha önce alıyorlar ya bir an önce alınmasını istiyorum rüyalarıma giriyor artıktatlımmmm niye öyle diyosun hastalık hastası oldum filan diye
ağlayıp üzülmede tekrar açılır iştahın rahatın olmayınca iştah da gidiyo bende bi kaç gündür iştahsızım bebişin beslenir merak etme
Merhaba anneler
yarın kısmet olursa Mahmutpaşa' ya gideceğim bebek şekeri , gecelik , çamaşır v.s i.çin . Fikir adres verebileceğiniz yerler var mı ? Geceliklerinizi Hürriyet çarşısından mı aldınız . halledeyim yarın hayırlısıyla :80:
Aşk olsun... msnden eklesene beni... orda grup kuralım "KK" diye...
msn hiç açmıyordum..Şu an güncelliyorum..Seni ekleyeceğim..Kabul edersin canım..
gülşen gülçin face hesabım
30 lira cnm
tatlım geçmiş olsun reflü derdi bende de.. hiçbişey yemek istemiyorum onun yüzünden yediğime pişman oluyorum ama var tek çaresi sakız onu keşfettim
ama doğum sonrası daha zormuş bu günlerini ararsın belki de o yüzden rahat olmaya çalış ağlama
Hadi hayırlısı canım... Bizde yarın şekerlerimizi almaya gideceğiz... geçen hafta sipariş vermiştik...
Merhaba anneler
yarın kısmet olursa Mahmutpaşa' ya gideceğim bebek şekeri , gecelik , çamaşır v.s i.çin . Fikir adres verebileceğiniz yerler var mı ? Geceliklerinizi Hürriyet çarşısından mı aldınız . halledeyim yarın hayırlısıyla :80:
deneyim cnm bende şekerli mi damla sakızlı mı çiğniyosun
doğum gelsin de inşallah hamileliğimin herhalde hiç bir dönemimi özlemiycem bebeğimin hareketleri dışında çünkü hamilelğimin başından beri hastalıklarla mücadele ediyorum yine de buna şükür elim ayağım tutuyor allahtan gelene katlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?