2011 Nisan Anneleri

kızlarrrrr biz geldikkk
artık bana hastalık hastası mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama göğsümü çok üşütmüşüm göğsüm ve sırtım çok ağrıyor bir de reflüyle karıştı harhalde çok hastayım dün gece çok az uyumuşum bir de iştahım kapandı yine ya nasıl bu bebek kilo alacak ben bir şey yiyemiyorum ki az önce biraz kendimi zorladım ve çorba içtim deliricem artık dua adiyorum hep iyi olayım diye bide kusma geri döndü
allahım şu 7 hafta da hayırlısı ile bir geçse artık günleri sayar oldum ağlayıp ağlayıp duruyorum allahım hayırlısı ile şu günlere bir gelebilsek kucağımız bebeklerimizi bir alabilsek....

tatlımmmm niye öyle diyosun hastalık hastası oldum filan diye
ağlayıp üzülmede tekrar açılır iştahın rahatın olmayınca iştah da gidiyo bende bi kaç gündür iştahsızım bebişin beslenir merak etme

kızlar neden face de birbirinizi eklemeye çalışıyorsunuz ben anlamadım ama yinede bende eklenmek isterim ipek-soner demircan benim hesap adım:26:

Son düzenleme:
tatlım ne kadar
30 lira cnm

tatlım geçmiş olsun reflü derdi bende de.. hiçbişey yemek istemiyorum onun yüzünden yediğime pişman oluyorum ama var tek çaresi sakız onu keşfettim
ama doğum sonrası daha zormuş bu günlerini ararsın belki de o yüzden rahat olmaya çalış ağlama

Merhaba anneler

yarın kısmet olursa Mahmutpaşa' ya gideceğim bebek şekeri , gecelik , çamaşır v.s i.çin . Fikir adres verebileceğiniz yerler var mı ? Geceliklerinizi Hürriyet çarşısından mı aldınız . halledeyim yarın hayırlısıyla :80:

ya bilmiyorum artık askerler gibi şafak sayıyorum inşallah kızım bari almıştır biraz artık psikolojim bozuldu dün gece bir ara dalmışım doktorumu görüyorum yok senin ki sezeryan olmayacak diyor normal olacak diyor ben de normal olacaksa daha zaman var demek ki diyorum yani düşün sezeryanı daha önce alıyorlar ya bir an önce alınmasını istiyorum rüyalarıma giriyor artık

ya bilmiyorum artık askerler gibi şafak sayıyorum inşallah kızım bari almıştır biraz artık psikolojim bozuldu dün gece bir ara dalmışım doktorumu görüyorum yok senin ki sezeryan olmayacak diyor normal olacak diyor ben de normal olacaksa daha zaman var demek ki diyorum yani düşün sezeryanı daha önce alıyorlar ya bir an önce alınmasını istiyorum rüyalarıma giriyor artık

Hadi hayırlısı canım... Bizde yarın şekerlerimizi almaya gideceğiz... geçen hafta sipariş vermiştik...

deneyim cnm bende şekerli mi damla sakızlı mı çiğniyosun
doğum gelsin de inşallah hamileliğimin herhalde hiç bir dönemimi özlemiycem bebeğimin hareketleri dışında çünkü hamilelğimin başından beri hastalıklarla mücadele ediyorum yine de buna şükür elim ayağım tutuyor allahtan gelene katlanıcaz

ayy kızlarrr geçmişe baktımdaa
demekki herkez aynı dertten muzdaripp
bizdede kombi olayı var
ben kısıyorm eşim açıyorr.
klimayı çalıştırıyorr falan
ben yanıyorum cidden.

gecee üstümü açıyorumm snrada sırtlarım ağrıyor.
onun tarafınıda açıyormuşum her sabah ufak çaplı bi tartışmamız oluyor bu yuzdenn:)

cnm ben daha bir şey almadım ama havuzlu handa bebek şekeri filan var birde teyzem mısır çarşısının üst tarafında var diyor şeker kapı süsü filan hürriyet çarşısı neresi bende çünkü gecelik filan almam lazım artık ne zaman gidebilirsem

Aynı bende öyleyim canım..Hatta erken doğum olmaması için ilaç kullanıyorum..Bazen bebeğime bir şey olmayacağını bilsem ilacı bile atmayacağım..Ama daha erken az kaldı sabır edeceğiz..:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…