2011 Nisan Anneleri

Haydi kızlar gittikçe yaklaşıyoruz. Bizde bu hafta hastaneyi gezmeye gideceğiz..Pazartesi de doktora gideceğiz..Benim çok ağrılarım var bakalım inşallah 38 haftayı görürüz bebişle..

Günaydın esracığımmmm ,tabiii sen gece kuşu olduğun için ne zaman görürsün mesajı bilmemtarihini ayarlayın,uyarsa geliriz,zaten gelsem göbüşlerinizden tanırım heralde sadece kimsenin yüzünü resmini gördüğümüz yok

günaydın kızlar özel istek üzrine kaldırdım avatarımı bişide koymadım yeniden canınız falan çekmesin gene
biraz canım sıkıldı acıkcası neyse

Son düzenleme:
günaydın kızlar özel istek üzrine kaldırdım avatarımı bişide koymadım yeniden canınız falan çekmesin gene
biraz canım sıkıldı acıkcası neyse

Canım benimm senin avatarın yüzünden canım istemiş meğerse annemler bi hamile için karpuz getirmişlerdi deli gibi yedim geçen güncanın sıkılmasın ama gerçekten çok güzel duruyordu

canım işte o yuzden kaldırdım ben de hamileliğin ilk 3 ayında karpuza aşermiştim sürekli yemiştim ondan koydum benim aşermelerim bitti sizinde bitti sandıydım onan koydum ne biliyim canınızın çektiğini :97:

valla şuanda canımızın çekmesi için ismini duymamız bile yetiyo galibaayyy çok mu açgözlü olduk ne ,ne görsek küçük çocuklar gibi ucundan yiyoruz.

günaydın kızlaar,:92:
bugün evdeyiz,gitmedik işe hava yağmurlu evde keyif yapacağız...

kontrollerden dönen arkadaşlar,gözünüz aydın,artık sıklaşıyor kontrollerimiz
çok şükür bir problemimiz yok,böyle gider inş.

bende yine perşembe günü nst ye gireceğim asıl dr kotrolum 10 martta her nst çıkışı dr a gösteriyoruz o gidebilirsiniz derse gidiyoruz

Günaydın tatlım. Bizde evdeyiz oğluşumla bugün. Öğleden sonra kontrolümüz var.

Günaydın tatlım. Bizde evdeyiz oğluşumla bugün. Öğleden sonra kontrolümüz var.

oo ne güzel canım hayırlı haberlerle dön inş..bizimde bu hafta,perş.yada cuma gideriz herhalde..
yoga dersinin gününe denk gelmesi lazım,bayadır gitmiyorum..bende çok merak ediyorum oğluşumu
halbuki 2 hafta oldu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…