- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.561
canim simdi geldim daha doktordan.sadece sohbet edip yolladi.yarin usg de randevumuz var.oglumu o zaman gorecegim allah kismet ederse.buun kalp sesini dinledi.nabiz atisi normal dedi.karnimi olctu .bebek hareketlerini sordu.bende gece daha cok oynuyo dedim.eskiden kuvvetli tekme atiyodu.simdi ise sadece ordan burdan elini yada ayagini cikariyo dedim.bu arada doktorumdan bibis ogrendim.mesela bebek gun icinde hareket etti.ikinci hareketi ile birinci hareketi arasinda 2 saat fark olursa mutlaka doktorumu arayip haber vermem gerekiyomus.bu cok onemliymis.10 harekete kadar bu 2 saati takip edecekmisim.ben 20 nisanda dogum yapicaktim son adet tarihime gore doktorum 13 nisanda dogum karari aldi simdilik.ama yarinki usg randevumda bebegin gelisimine gore dahada erken dogum yapabilirmisim.ayrica bugun dogum yapacagim hastaneye yonlendirdi bizi.esimle gittik.hastaneyi gezdik.dogum yapacagim odayi gordum.hemsireyle tanistim.hemsirem cok ilgiliydi.kendisi ilk dogumunu almanyada yapmis hemsiremin.benimde bir yabanci olmamadan dolayi tedirginligimi hissetti sanirim.baya bana moral verdi.odamiz felan gayet guzeldi.yaninda esya getirmene gerek yok dedi.sadece hastaneden cikarken bebek ve kendin icin kiyafet getir dedi.simdilik bu kadar.bakalim yarinki usg de neler olacak dogum tarihim dahada one cekilebilirmis.insallah oglumun kilosu normaldir.bu konuda biraz tedirginligim var.insallah hersey yolundadir.
Haydi kızlar gittikçe yaklaşıyoruz.Bizde bu hafta hastaneyi gezmeye gideceğiz..Pazartesi de doktora gideceğiz..Benim çok ağrılarım var bakalım inşallah 38 haftayı görürüz bebişle..
günaydın kızlar nasılsınız bakalımbız cok sukur ıyılesme yolunda ılerlıyoruz
sen iyisim valla:)) ben 36 yi bitirip 37 ye girdigimi görsem baska daha ne isteyim..
cevahir alışveriş merkezinde saat 11-12 gibi o civarda buluşma ayarlıyoruz kızlar.... en yakın tarih inş... imkanı olan arkadaşlarım faceden iletiyi beğenirse gelirseniz..kalabalık olursak...hani bebişler gelmeden..az muhappet edelim anacım....
o dediğini nasıl yapcaz?
günaydın kızlar özel istek üzrine kaldırdım avatarımı bişide koymadım yeniden canınız falan çekmesin gene
biraz canım sıkıldı acıkcası neyse
canım işte o yuzden kaldırdım ben de hamileliğin ilk 3 ayında karpuza aşermiştim sürekli yemiştim ondan koydum benim aşermelerim bitti sizinde bitti sandıydım onan koydum ne biliyim canınızın çektiğini :97:
:79::80::81: Günaydın güzel annecikler
Bugün kontrolümüz var oğluşumla. Bakalım doktor teyzemiz ne diyecek
günaydın kızlaar,:92:
bugün evdeyiz,gitmedik işe hava yağmurlu evde keyif yapacağız...
kontrollerden dönen arkadaşlar,gözünüz aydın,artık sıklaşıyor kontrollerimiz
çok şükür bir problemimiz yok,böyle gider inş.
Günaydın tatlım. Bizde evdeyiz oğluşumla bugün. Öğleden sonra kontrolümüz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?