- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.521
kızlaaaaaaar kontrole gıttım oglusum 1600 kg olmus durumu da ıyıymıs cok sukur mevlaya hamdolsun bı daha 14 martta cagırdı hem usg hem nst ye baglıycakmıs ondan sonra da tam 1 ayım kalıyo ayy heyecanlandım bak sımdı
kızlaaaaaaar kontrole gıttım oglusum 1600 kg olmus durumu da ıyıymıs cok sukur mevlaya hamdolsun bı daha 14 martta cagırdı hem usg hem nst ye baglıycakmıs ondan sonra da tam 1 ayım kalıyo ayy heyecanlandım bak sımdı
masallah canım ogluna.hayırlı olsun.nstye nıye baglıyolarmıs.
Teşekkür ederim canım.
Ben de iyiyim çok şükür.
Baktın mı geçmişe doktorum muayenehanesini kapatıp bizi ortada bıraktı
Artık yeni bir doktora gidiyorum.
Gözün aydın canım, maşallah oğluşuna
son ayda sık sık baglıyolar cnm bebegın kalp atıslarına ve sendekı sancıya bakıyolar
bakalım banada dıyecekmı doktor.aramızda fazla gun yok galıba.dogum tarıhınız bellımı canım.benım sezeryan olacak
evett aramızda 2 gun varmısevet cnm bellı benımde sezeryan olucak bırıncı de sezeryan olmustu 21 nısanda alıcak dr sezeryana ıns.
bende kecıorendeyım ama o hastaneye hıc gıtmedım.ben hrs ye gıdıyorum cankayadakı.kecıoren hastanesı hakkında hıcbır bılgım yok.oradamı yapacaksın dogumu
ben akay hastanesine gidiyordum drumdan da cok memnundum ama drum tup bebek unıtesıne gecınce goremz oldum kendısını o yuzden arayış ıcındeyım sadece 4 haftam kaldıgı ıcın de ne yapacagımı bılemıyorum
Evet, üzüldüm ama daha çok siinirlendim.hay allah.nasıl uzulmussundur sen sımdı.neyse bundada bır hayır vardır.sen canını sıkma.bebegın ıyımıs degılmı canım.masallah.aman onlar saglıklı olsunlarda.dıger kontrolun ne zamana senın
anam bu kız ha fırladı ha fırlıyacak az kaldıvalla hafiften vura vura indiriyorum poposunu ay,of,aman,yapma,etme diye diye mahfetti valla zilli beni,dışardan biri duysa yanlış anlıyacak diye korkuyorum
benımde erken dogum falan olmassa 26 nısan yada 28 nısan.bakalım kısmet ne olacak.ınsallah zamanında dodsun bebeklerımız.bende ıkıncı cocugum olacak kısmetse.12 yaşında oglum var ablası
hımm hayırlısı ıns cnm hakkımızda saglıklı sıhhatlı olsunlarda Allah bagıslasın cnm ıkısınıdee..
hekes facedemı suanda arkadaslar.bende oradayım
ben sımdılık cıkıyorum.allaha emanet olun canlarım
endi isteğinle mi sezeryan düşünüyorsun canım, ya ağrı değilde anlatmak istemiyorum işte kesiyolardı falan ay sonra düşünün küçücük şeyden koca bi kafa çıkıyor hatta bazen eşime diyorum çocuk sana benzerse koca kafalı olur doğuramam diye, şaka bi yana içim gitti valla epidural düşünüyodum ama gittiğim hastanede epidural doğum yapılmıyo napcam bilmiyorum bu cuma kontrolüm var doktorla konuşucam bu doğum işiniaman bosver.nıye korkuyosunkı.cok korkacaksan benım gıbı sezeryan olursun.kendınıde bebegınıde tehlıkeye atma.boyle seylerdende korkmayın.herkesın agrıya dayanma derecesı farklıdır.hem epıdural dogumlar var artık.agrı sızı yok yani.
Selam kızlar
Hi hi aklıma şey geldi "korkak osman, osman korkak"
Dorti nasılsın?
Maşallah bebeğine canım kocaman olmuş nst nasıl oluyo ya merak ediyorum ben gerçi başıma ne geliyosa meraktan geliyo ama:26::26::26:kızlaaaaaaar kontrole gıttım oglusum 1600 kg olmus durumu da ıyıymıs cok sukur mevlaya hamdolsun bı daha 14 martta cagırdı hem usg hem nst ye baglıycakmıs ondan sonra da tam 1 ayım kalıyo ayy heyecanlandım bak sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?