- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.541
endi isteğinle mi sezeryan düşünüyorsun canım, ya ağrı değilde anlatmak istemiyorum işte kesiyolardı falan ay sonra düşünün küçücük şeyden koca bi kafa çıkıyor hatta bazen eşime diyorum çocuk sana benzerse koca kafalı olur doğuramam diye, şaka bi yana içim gitti valla epidural düşünüyodum ama gittiğim hastanede epidural doğum yapılmıyo napcam bilmiyorum bu cuma kontrolüm var doktorla konuşucam bu doğum işiniaman bosver.nıye korkuyosunkı.cok korkacaksan benım gıbı sezeryan olursun.kendınıde bebegınıde tehlıkeye atma.boyle seylerdende korkmayın.herkesın agrıya dayanma derecesı farklıdır.hem epıdural dogumlar var artık.agrı sızı yok yani.
Selam kızlar
Hi hi aklıma şey geldi "korkak osman, osman korkak"
Dorti nasılsın?
Maşallah bebeğine canım kocaman olmuş nst nasıl oluyo ya merak ediyorum ben gerçi başıma ne geliyosa meraktan geliyo ama:26::26::26:kızlaaaaaaar kontrole gıttım oglusum 1600 kg olmus durumu da ıyıymıs cok sukur mevlaya hamdolsun bı daha 14 martta cagırdı hem usg hem nst ye baglıycakmıs ondan sonra da tam 1 ayım kalıyo ayy heyecanlandım bak sımdı
:86:
endi isteğinle mi sezeryan düşünüyorsun canım, ya ağrı değilde anlatmak istemiyorum işte kesiyolardı falan ay sonra düşünün küçücük şeyden koca bi kafa çıkıyor hatta bazen eşime diyorum çocuk sana benzerse koca kafalı olur doğuramam diye, şaka bi yana içim gitti valla epidural düşünüyodum ama gittiğim hastanede epidural doğum yapılmıyo napcam bilmiyorum bu cuma kontrolüm var doktorla konuşucam bu doğum işini
Gül sen gülbenim izlediğim iizleseydin korkak sarissa , sarissa korkaaaak olurdun
Maşallah bebeğine canım kocaman olmuş nst nasıl oluyo ya merak ediyorum ben gerçi başıma ne geliyosa meraktan geliyo ama:26::26::26:
bebegın kalp atıslarına bakyoalr ve de sendekı sancıya bakıyolar ona gore her an doguma alabılıyolar ılk oglumda kordon dolanması olmustu sonra nstye bagladılar bebegın kalp atısları cok zayıflamıs gorduler hemmen sezeryana aldılar
Selam kızlar...Nasılsınız...
Bizde dün anneannemizdeydik...Eşyalarımızı oraya götürdük...Hastaneden sonra 10 gün kalacağız diye...Biz ana oğul devirdik kıçımızı yattık anneannesi 3 mü 4 makine falan cicilerini yıkadı oğlumun...Asarken hem söylendi hem sevdi cicilerini...Minik minik olduğundan as as bitmiyor diyor...
benıde alın face grubuna yaaaaaaaaa kıskanıyorum amaaaaaa:84:
kızlaaaaaaar kontrole gıttım oglusum 1600 kg olmus durumu da ıyıymıs cok sukur mevlaya hamdolsun bı daha 14 martta cagırdı hem usg hem nst ye baglıycakmıs ondan sonra da tam 1 ayım kalıyo ayy heyecanlandım bak sımdı
anam bu kız ha fırladı ha fırlıyacak az kaldıvalla hafiften vura vura indiriyorum poposunu ay,of,aman,yapma,etme diye diye mahfetti valla zilli beni,dışardan biri duysa yanlış anlıyacak diye korkuyorum
artık oturmakda yoruyo kısslar ben kaçayım ayaklarımı uzatıp dinleneyim biraz görüşürüz sonra
resim özelliklerinden jpeg seçebilirsin canım.
Anladım canım inşallah bi problem çıkmaz
selam herkese
geçmişi artık yakalayamaz oldum . şükür bizimde işlerimiz bitmek üzere . Odamızboyandı mobilyalarımız geldi .eşyalarımızı yıkadık ütüledik tabi teyzemiz sağolsun .hastane çantamızızn içine koyacaklarımızda bugün yıkadık yarın ütüleriz bi kaç parça eksik var içinde onlarıda bu haftasonu tamamlıycaz inşallah.
Yarın doktor kontrolümüz var 1 ay oldu sanırım bundan sonra daha sık çağıracak zaten 9 gün önden gidiyorduk sanırım 35. Haftamıza giriyoruz usg ye göre . Yarın çatı muayenesi yapıcak sanırım doktor daha önce yaptıran varmı bunu ben biraz korkuyorum((
sueylül gelmedimi hala bugün doktora gidicekti merak ettim ,birde polyanna da doktora gidicekti ikisinden de haber yok mu??gerci gecmise bakmadim yazdilarmi ki:44:
canim simdi geldim daha doktordan.sadece sohbet edip yolladi.yarin usg de randevumuz var.oglumu o zaman gorecegim allah kismet ederse.buun kalp sesini dinledi.nabiz atisi normal dedi.karnimi olctu .bebek hareketlerini sordu.bende gece daha cok oynuyo dedim.eskiden kuvvetli tekme atiyodu.simdi ise sadece ordan burdan elini yada ayagini cikariyo dedim.bu arada doktorumdan bibis ogrendim.mesela bebek gun icinde hareket etti.ikinci hareketi ile birinci hareketi arasinda 2 saat fark olursa mutlaka doktorumu arayip haber vermem gerekiyomus.bu cok onemliymis.10 harekete kadar bu 2 saati takip edecekmisim.ben 20 nisanda dogum yapicaktim son adet tarihime gore doktorum 13 nisanda dogum karari aldi simdilik.ama yarinki usg randevumda bebegin gelisimine gore dahada erken dogum yapabilirmisim.ayrica bugun dogum yapacagim hastaneye yonlendirdi bizi.esimle gittik.hastaneyi gezdik.dogum yapacagim odayi gordum.hemsireyle tanistim.hemsirem cok ilgiliydi.kendisi ilk dogumunu almanyada yapmis hemsiremin.benimde bir yabanci olmamadan dolayi tedirginligimi hissetti sanirim.baya bana moral verdi.odamiz felan gayet guzeldi.yaninda esya getirmene gerek yok dedi.sadece hastaneden cikarken bebek ve kendin icin kiyafet getir dedi.simdilik bu kadar.bakalim yarinki usg de neler olacak dogum tarihim dahada one cekilebilirmis.insallah oglumun kilosu normaldir.bu konuda biraz tedirginligim var.insallah hersey yolundadir.
insallah yarinda hersey yolunda gider canim güzel haberlerle dönersin..bende hic hareketlerini takip etmiyorum 2 ssatten fazla olursa ne oluyo ki acaba?benim bebekte ayni senin gibi ordan burdan sirtini,bacagini cikariyo bariz tekmede atiyo benim yaramaz:))
canim bende hic takip etmiyodum hareketlerini doktorum uyardi.30.haftadan sonra dikkat etmek gerekiyomus.mesela gun icinde bebegin 10 defa hareket ettigini dusunerek hesapliycakmisiz.bu 10 hareket aralarinda 2 saatlik gibi bir zaman dilimi olursa dr.aramamiznngerekiyomus.yani bebegin 1.hareketi ile 2.hareketi arasinda 2 saat gecmiycekmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?