- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.621
Amaaannn Allah korusun...benim eşim kaynanadan beterdir evde herşeye karışır şöyle yapma yok bulaşıkları makinaya böyle dizme falan....valla doktorlara da karışır orada bebeği öyle tutma dur dikkat et falan diye aman aman kesinlikle istemem yani...zaten girse herhalde doktorlar 5dk.geçmeden dışarı çıkarırlar onu
bende istyrm eşimn grmesi,ni o da grmek istyr daha hastaneyle konşmadım kmi hastane almyr
günaydın tatlımmm
seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım sürekli suratım asık geziyorum kocamda çok şikayetçi bundan allah sonumuzu hayretsin
Ohhh valla herkesin böyle babası olsun
benimkine söyledim gir diye hayatta dayanamam ben ağlarım dedi.ilkinde ıkınma esnasında çok bağırmıştım eşim fenalaşmış bişey mi oluyor diye..aslında bütünü gücünü sarfettiğin için bağırma isteği oluyorkızlar eşinizin doğuma grmesi konusunda ne düşünyrsnz
aman hayatım kendini toparlamaya çalıs ben de senin gibi depresyona girmiş gibiydim bu süre zarfında bebeğim çok az kilo almıs hemen aklımı başıma topladım onun hiç bir günahı yok benim yüzümden üzülüyor dedim sanırım bazılarımız hamileliğin duygusallığını daha zor kaldırıyor ..buradan güçlü arkadaşları tebrik ediyorum
günaydın kızlar..ben bu topiğe yazmıyorum,genelde okuyorum yazarsam takip etmeye yetişemem diye korkuyorum..
bu günlerde kendimi çok garip hissediyorum sizlerde de varmı bu his merak ettim..
zaman yaklaştıkça aksilik çıkarsa diye korkular sardı,biraz ağırlaşmaya başladım,bu durum sıkıntı olarak geri dönüyor bana
çevremde çok insan yok açıkçası,çok az kişiyle görüşüyorum..
sanırım bulunduğum yerden çok sıkıldım,bu yıl mucize olsada tayinimiz çıksa demeye başladım
hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden,ev temziliği,yemek zorunluluktan yapıyorum hiç bişey gelmiyor içimden
birde küçük kızım var 2 ye girecek.
onu banyo yaptırmak,resim yapmak,oyun oynamak herşey sıkıcı geliyor..sinirlerim bozuk bu günlerde..bişey döktüğünde avazım çıktığı kadar bağırdığım oluyor ki bu hiç yapmadığım bişey...sadece uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak....
enerjim kalmamış gibi hissediyorum neşem hiç yok
sonra diyorum karnındaki sağlıklı,çocuğunda sağlıklı,eşinle mutlusun şükret diyorum..
ben lohusa depresyonuna bayağı bir erken girdim belli.
bende dyrum hurrem gbi arka arkaya doğrsam mı ki neSağolsun eşimin elinden herşey geliyor...şu aralar biraz naz yapıyım da hamileliğin tadını çıkarayım diyorum....dün akşam yemeğimizi o yaptı sabah da kahvaltımızı hazırladı...ne güzel böyle hamileliği biraz daha uzatsam mı ne??
benimkine söyledim gir diye hayatta dayanamam ben ağlarım dedi.ilkinde ıkınma esnasında çok bağırmıştım eşim fenalaşmış bişey mi oluyor diye..aslında bütünü gücünü sarfettiğin için bağırma isteği oluyordoğumhaneden çıktığını görünce dünyalar benim oldu diyor..
dediğim gibi benim bu psikolojide olmamın en büyük sebebi yanlızlık..bol arkadaşlı bir yerde olsam yada ailemin aynında bu kadar kötü hissetmeyecektim ekndimi
aynen..akşamları bakıyor suratıma noldu noldu söylesene diyor..ne anlatayım ne olduğunu bende bilmiyorum diyorum.
ya herşeyi büyütür oldum kendi içimde.ya öyle olursa ya böyle olursa diye diye paranoyak oldum iyice..aslında aksine hiç düşünmem çok rahat bir insanımdır.
geçen gece de şuna taktım.
ya sezeryan olursam..bu sefer spor yapamam..zaten zor kilo veren biriyim ya emzirme döneminde iştahım çöok açılırsa kilovereyim derken alırsam falan böyle bir sürü saçma sapan düşünceler..
eşim sordu ısrar etti neyin var deyince bende anlattım..
bak dedi sana söz veriyorum doğumdan sonra ne zaman istersen seninle yürüyüşe gelcem dedi.istemezsem burun kıvırırsam bu konuşmayı hatırlat bana söz vermiştin de dedi.
şok oldum.çünkü eşim 3.5 yıllık evliliğimizde bir kere benle yürüyüşe çıkmamış benimle egzersiz yapmamıştır..gamsız birirdir.koşu bandında yürü mekik çek diye 100 kere söylerim yapmaz..
demek adamıda üzdüm dedim ama işe yaradı baksana
saol canım..evet ailemden çok uzağım ne yazıkkibazen çok kanıma dokunuyor bu durum..diyorum şöyle 4 saat lik bi yol olsaydı bari ve tayinimiz çıkınca dahada uzağa gideceğiz.%90 ihtimal doğuya çıkacak daha doğu görevi yapmadık.
bide geçen gün komşumla aramda bir konuşma geçti çok üzüldüm ona çok taktım kafayı o günden beri daha düşünceli,daha kötüyüm.
ohcanima deysşn bir de şunu eklemek istiyorum annem le aram da 3 km var o kadar yakın olduğumz halde evlendiğimden beri evime en fazla 4 kez gelmiştir evleneli 2 yıl oldu hamileliğim umrunda değil keşke benim kide senin ki gibi uzak olsaydı da bari uzak oturuyoruz diye kendimi avutsaydım yakın olup ilgi görmemek daha zor ..
Günaydın anneler,yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz biz yaptırmayı düşünüyoruz daha sağlıklıymış hemen iyileşiyormuş acısı daha az oluyormuş
günaydın kızlar..ben bu topiğe yazmıyorum,genelde okuyorum yazarsam takip etmeye yetişemem diye korkuyorum..
bu günlerde kendimi çok garip hissediyorum sizlerde de varmı bu his merak ettim..
zaman yaklaştıkça aksilik çıkarsa diye korkular sardı,biraz ağırlaşmaya başladım,bu durum sıkıntı olarak geri dönüyor bana
sanırım bulunduğum yerden çok sıkıldım,bu yıl mucize olsada tayinimiz çıksa demeye başladım
hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden,ev temziliği,yemek zorunluluktan yapıyorum hiç bişey gelmiyor içimden
onu banyo yaptırmak,resim yapmak,oyun oynamak herşey sıkıcı geliyor..sinirlerim bozuk bu günlerde..bişey döktüğünde avazım çıktığı kadar bağırdığım oluyor ki bu hiç yapmadığım bişey...sadece uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak....
sonra diyorum karnındaki sağlıklı,çocuğunda sağlıklı,eşinle mutlusun şükret diyorum..
bu olanlara çok üzülmüştüm ..sonra bir aksam ağrım var diye hastaneye gittik ben dr normal hamilelikte olur der diye beklerken sancıların başlamıs bu gece burada kalıp takip edilmen lazım dedi .. nts de sancım çıkmıstı hemen kasılmaları onlemek için hap ve ciğer geliştirici iğne yaptılar offf oyle korktum ki yatakta titriyordum.. serum falan derken ikinci nts normal cıktı ertesi gün de taburcu oldum..daha once hiç hastanede kalmamıstım o yüzden bu kadar koktum..allaha şükür kafa olarak rahatlayınca hepsi geçti bu arada ilk defa serum yedim ne güzel şeymiş oyle:2:
kızlar eşinizin doğuma grmesi konusunda ne düşünyrsnz
Günaydın Kızlar....
Kızımın Kıyafetlerinin bir kısmını yükledim... Bir de bebek şekerlerini çektim hemen sabah işe gelmeden... Kalanlarıda yavaş yavaş çekip yüklerim tekrardan...
Ayy benim eşimi kan tutuyor.Valla doğum anında bi de onla uğraşmasın doktorlar.O yüzden anneme söyledim ben de.Canım annem olur girerim kızım dedi.İnş çok kolay olur doğumumuz kızlar
Günaydın Kızlar....
Kızımın Kıyafetlerinin bir kısmını yükledim... Bir de bebek şekerlerini çektim hemen sabah işe gelmeden... Kalanlarıda yavaş yavaş çekip yüklerim tekrardan...
Canım ya ben de düşünüyorum...eşime bir iki defa söyledim bakalım araştıralım faln dedi ama daha net birşey konuşmadık....hastanede yapılması çok iyiymiş daha göbeği düşmeden iyileşiyormuş...hem sonra bitik olma tehlikesi falan varmış bizim bir arkadaşın çocuğu 3 yaşında bitik olmuş alelacele sünnet ettirdiler yani bence de en sağlıklısı hemen hastanede sünnet ettirmek
bu olanlara çok üzülmüştüm ..sonra bir aksam ağrım var diye hastaneye gittik ben dr normal hamilelikte olur der diye beklerken sancıların başlamıs bu gece burada kalıp takip edilmen lazım dedi .. nts de sancım çıkmıstı hemen kasılmaları onlemek için hap ve ciğer geliştirici iğne yaptılar offf oyle korktum ki yatakta titriyordum.. serum falan derken ikinci nts normal cıktı ertesi gün de taburcu oldum..daha once hiç hastanede kalmamıstım o yüzden bu kadar koktum..allaha şükür kafa olarak rahatlayınca hepsi geçti bu arada ilk defa serum yedim ne güzel şeymiş oyle:2:
ya canım bende kayınvalidemle kanlı bıçaklıyım,şimdi doğum için bursaya gittiğimde anneme yakın olabilmek için ondada kalıcam,annemin hep bi sözü vardır 'he de geç kızım boşveerrrrr 'bu olanlara çok üzülmüştüm ..sonra bir aksam ağrım var diye hastaneye gittik ben dr normal hamilelikte olur der diye beklerken sancıların başlamıs bu gece burada kalıp takip edilmen lazım dedi .. nts de sancım çıkmıstı hemen kasılmaları onlemek için hap ve ciğer geliştirici iğne yaptılar offf oyle korktum ki yatakta titriyordum.. serum falan derken ikinci nts normal cıktı ertesi gün de taburcu oldum..daha once hiç hastanede kalmamıstım o yüzden bu kadar koktum..allaha şükür kafa olarak rahatlayınca hepsi geçti bu arada ilk defa serum yedim ne güzel şeymiş oyle:2:
bende ailemden uzaktayım,biri bişi olduğunda 'geçecek' dio,bazen bu söz küfür gibi gelio ama GE-ÇE-CEKgünaydın kızlar..ben bu topiğe yazmıyorum,genelde okuyorum yazarsam takip etmeye yetişemem diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?