2011 Nisan Anneleri

mesa tatlım ewt haklsısın ne yasarsak yasalım toparlanmak zorndayız bebekler herseymzden etklenyr iş şimdide btmyr ki dogdktan sonrda ufak bi uuzntu bile sutun az gelmesne sebep olablyr onlar için gozlermzi kapatacagz artık bazıu şeylere

bende istyrm eşimn grmesi,ni o da grmek istyr daha hastaneyle konşmadım kmi hastane almyr

konuşun bakalım ne diycekler bizim hastane alıyo ama doktorumuz almıyodu doktoruda benim koca ikna etti dur bakalım son anda fikri değişmezse

günaydın tatlımmm
seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım sürekli suratım asık geziyorum kocamda çok şikayetçi bundan allah sonumuzu hayretsin

aynen..akşamları bakıyor suratıma noldu noldu söylesene diyor..ne anlatayım ne olduğunu bende bilmiyorum diyorum.
ya herşeyi büyütür oldum kendi içimde.ya öyle olursa ya böyle olursa diye diye paranoyak oldum iyice..aslında aksine hiç düşünmem çok rahat bir insanımdır.
geçen gece de şuna taktım.
ya sezeryan olursam..bu sefer spor yapamam..zaten zor kilo veren biriyim ya emzirme döneminde iştahım çöok açılırsa kilovereyim derken alırsam falan böyle bir sürü saçma sapan düşünceler..
eşim sordu ısrar etti neyin var deyince bende anlattım..
bak dedi sana söz veriyorum doğumdan sonra ne zaman istersen seninle yürüyüşe gelcem dedi.istemezsem burun kıvırırsam bu konuşmayı hatırlat bana söz vermiştin de dedi.
şok oldum.çünkü eşim 3.5 yıllık evliliğimizde bir kere benle yürüyüşe çıkmamış benimle egzersiz yapmamıştır..gamsız birirdir.koşu bandında yürü mekik çek diye 100 kere söylerim yapmaz..
demek adamıda üzdüm dedim ama işe yaradı baksana

Ohhh valla herkesin böyle babası olsun

Sağolsun eşimin elinden herşey geliyor...şu aralar biraz naz yapıyım da hamileliğin tadını çıkarayım diyorum....dün akşam yemeğimizi o yaptı sabah da kahvaltımızı hazırladı...ne güzel böyle hamileliği biraz daha uzatsam mı ne??

kızlar eşinizin doğuma grmesi konusunda ne düşünyrsnz
benimkine söyledim gir diye hayatta dayanamam ben ağlarım dedi.ilkinde ıkınma esnasında çok bağırmıştım eşim fenalaşmış bişey mi oluyor diye..aslında bütünü gücünü sarfettiğin için bağırma isteği oluyordoğumhaneden çıktığını görünce dünyalar benim oldu diyor..

dediğim gibi benim bu psikolojide olmamın en büyük sebebi yanlızlık..bol arkadaşlı bir yerde olsam yada ailemin aynında bu kadar kötü hissetmeyecektim ekndimi

ohcanima deysşn bir de şunu eklemek istiyorum annem le aram da 3 km var o kadar yakın olduğumz halde evlendiğimden beri evime en fazla 4 kez gelmiştir evleneli 2 yıl oldu hamileliğim umrunda değil keşke benim kide senin ki gibi uzak olsaydı da bari uzak oturuyoruz diye kendimi avutsaydım yakın olup ilgi görmemek daha zor ..

Günaydın Kızlar....

Kızımın Kıyafetlerinin bir kısmını yükledim... Bir de bebek şekerlerini çektim hemen sabah işe gelmeden... Kalanlarıda yavaş yavaş çekip yüklerim tekrardan...

Canım benim arkadaşımda ikinci bebeğine hamileyken senin durumundaydı,oğluna karşı çok agresifti ve bundan dolayı çok üzülüyordu,psikolojisi tamamen bozulmuştu,herşey fazla geliyordu ona göre.Bizde elimizden geleni yapıyorduk ama konuşmayı dahi istemiyordu ve sürekli ağlıyordu.Çok şükür doğumdan sonra çok iyi oldu ve oğlunu kreşe verdi çok rahatladı.Ben aynı durumda değilim belki ilk bebek olduğu içindir ama inşallah düzelecek çok az kaldı şurda biraz daha sabır ve anlayış.Eşininde tabii bu dönemde destek olması önemli

bende dyrum hurrem gbi arka arkaya doğrsam mı ki ne

ay bnde eşim uzulr beni o halde gornce dyrdum da dsarda dokuz doğuracagna içerde benmle doğur dedim en sonnda

onları takıntı etmiyorum bu ara eşime sadece tamam biliyorum çok çirkin oldum diyip duruyorum adam ne çirkini keşke hep hamile olsan diyo çok yakıştı diyo ama nafile sonraaa yatakodamı fena takıntı yaptım gece uykuları m kaçıyo düşün yatağı şuraya çeksek gardrobu buraya çeksek diye sürekli hesap yapıyorum temizlik olayıda ayrı bi takıntı aman yaaa biz problemliyiz valla

Ailesi yakınında olup da ilgilenmeyenler de var canım yaa boşver hem öyle herkesin söylediği şeylere de kafanı takma inan herkes herşeyi söyler...

yaaa...gerçekten şaşırdım..genelde kız anneleri çok düşkün oluyorlar.hamileiğinide yakından takip ederler..biz hergün msn den görüşüyoruz allahtan o var diyorum.ama yanımda olsa herşey daha başka olurdu.hergün görmeme gerek yok,haftada 1-2 kez görmek yeter bana..Allah eksikliklerini göstermesin.

Günaydın anneler,yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz biz yaptırmayı düşünüyoruz daha sağlıklıymış hemen iyileşiyormuş acısı daha az oluyormuş

bende düşünüyorum yaptırmayı,geçen gün psikolog arkadaşıma da sordum,çocuklar için daha iyi olduğunu söyledi..tabi babamız biraz erkeklik yapıyor,sonraya kalsın istiyor ama ikna edilebilir galiba..

canım,senin için daha zor tabi şuanda,küçük kızın var hamilesin ve son ayların sıkıntısı içindesin..
birde üstüne yalnızlık duygusu eklenince böyle hissetmen normal..ama bence bunun üzerine çok düşünme,aksine bu durumdan kurtulmak için kendini zorla gerekirse..çünkü kalıcı zararları olabilir sonradan,mesela kendini vakit ayır,kitap oku,kuaföre git dışarı çık yürü..hiç olmadı beğendiğin bir şarkıyla dans et,ama kendini iyi hissetmeye çalış sürekli..bu durum hem kızına da geçer,bebeğine de..ve sonradan daha çok üzülürsün

hmm ben kaçırmışım,bilmiyordum cnm,geçmiş olsun...neyseki ucuz atlatmışsın..
sen üzme artık kendini bak neler oluyor,aman dikkat bebişlerimiz daha küçük..

benim eşim girecek,normal doğum olursa,ama bazı hastaneler sanırım sezeryanda almıyorlar,steril ortam olması gerektiği için.bence girmeli,bu süreç birlikte başlayıp birlikte devam etmeli hep..

En iyisi bu bencede eşim hastanede çalışıyor görüşür doktorlarla bebeğim acı çekmesin hem 2-4 yaş arası iyi değilmiş sünnet ettirmek psikolojik açıdan

canım seninki depresyon belirtisi doktra gidemezmisin destek alman iyi olur aslında

ya bende çok takıyorum geçen haftadan beri kasılmalarım çok doktora gitmeye korkuyorum olumsuz bişey derse eşimde başımın etini yer beni bunalıma sokan o birde üste çıkar en son kontrolde suyun azalmış suyu çoğalt dedi iki haftadır ömrüüü yedi içmiyorsun ihmal ediyorsun diye halbuki elimde şişeyle geziyorum

benimkide istiyor ben istemiyorm girme nhiç iyi olamaz senin için dedim fırsat bu fırsat bağırırm sana dedim

ya canım bende kayınvalidemle kanlı bıçaklıyım,şimdi doğum için bursaya gittiğimde anneme yakın olabilmek için ondada kalıcam,annemin hep bi sözü vardır 'he de geç kızım boşveerrrrr ' bende öyle yapıyorum valla kimseyi takmıyorum,annem sen ne kadar stresli olrsan bebek te o kadar gazlı,sıkıntılı olur dedi,bende bayaaaaaa bi geniş insan oldum,tavsiye ederim acayip keyif almaya başladım hayattan sende he de geç boşverrrr bende ailemden uzaktayım,biri bişi olduğunda 'geçecek' dio,bazen bu söz küfür gibi gelio ama GE-ÇE-CEK sakin olmaya çalış,kızınında bebişininde senin güçlü olmana ihtiyacı var,allah kolaylığını verir inşallah

aman ben doğum için başka şehire gidiyorum,eşimin bırak doğuma girmesini,doğuma yetişsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…