2011 Nisan Anneleri

Ayyy kız banada diyorlar gece yarısı canın birşeyler istesin naz yap falan diyorlar ama ben kocama kıyamıyorum,hamilelikten öncede gece yarısıda olsa aşkım şu lazım desem yada canım şunu istedi gidip yiyelim desem itirazsız hemen kalkar yerinden.Böyle adama yapılmaz diye yapamıyorum.Ama kahvaltı hazırlamıyo,ilk evlendiğimizde hazırladı 2-3 kere o kadar

ay anacımmmm benimkide ilk hamilelik aylarımda 1 pazar kahvaltı hazırlamıştı sadece oda şu şekilde sabah kalkamam diye sabaha kadar oturmuş 7 de artık dayanamamış kahvaltıyı hazırlamış beni uyandırdı pazar pazar o saatte bana kahvaltı yaptırıp yattı yani hiç hazırlamasa daha iyiydi

evet canım bende öyle yapcam..mart'ın 20 si gibi temizlikçi alcam genel temizlik yaptırcam halıları yıkamaya vercem bir de mevlütten sonra genel temzilik yaptırcam inşallah

ayy benim üst komşumda benı benden önceki kiracıyla kıyaslayıp duruyo ben hamileyken tasındım buraya cok bulantım vardı ve hersey kokuyodu,o yüzden birinin evine gitmekten nefret ettim,ama benden önceki hep ondaymış,işin garip tarafı ben apartmanda kimseye gitmedim ama gelen kendi eşleri işten gelene kadar saatlerce oturuyodu,kuscam kusamıyorum,yatcam yatamıyorum,ben oruç tutmuyorum onlar oruclu açım yemek yiyemiyorum,ay bide gelip bütün odalarımı gezip dolaplarımı açıp duruyolardı,sinirrrrr oluyodummmm onlardab küçük olduğum için beni yönetmeye çalıştılarda olmadı ama bende o yüzden hiçbirine yüz vermemeye başladım,merhaba merhaba o kadar,şimdi hiçbiri gelemiyo evime,eşim her ne kadar bu hareketimi onaylamasada umrumda değil kimse gelip bana ve evime müdahele edemez,hele kendime halim yokken kimseyle uğraşamam ne düşünürlerse düşünsünler valla

valla ben de olsam aynı davranırdım...arada sınır olması lazım çok samimi olduğun arkadaşın olur o başka

Adam acıkmış,hazırlayayım bari karıcığımda yesin demiş,sonrada uykusu gelmişşşşşş.Ne istiyosun adamdan

ayyy canım sende kaynanayla bi uğraş komşularla bir uğraş,ne zor işin var senin böyle:18:

şu komşu muhabbetleri hiç bana göre değil valla ben olsam ilk günden kapıyı açmazdım

Benimki sever yemek yapmayı ..kız valla bir yemek yapar parmaklarını yersin....benim diyen ev hanımına taş çıkartır....eeee ben de babası oğlun senin yemeğini yemek istiyor hadi şunu yap diyorum o da kırmıyor sağolsun

benim koca bu konudada çok cahil yumurta kıramaz ve beni deli eder hiç bi işe yaramadığı yetmiyomuş gibi bide bana iş çıkartır bazen boğazına yapışasım gelir bide inattır yap dersen yapmaz illa nazlıycan aşkım şunu yaparmısın bunu yaparmısın diye

maşallah senin kocişine o zaman

Komşular da bi alem.Bizim apartman çok kalabalık.15 katlı, 60 daire var.Dolayısıyla kim kime kim duma yani.Yakında doğurucam,karşı komşumun benden haberi yok.İnsan bi birşeye ihtiyacın var mı der, hal hatır sorar.Annemlerin kimsemin burda olmadığını biliyor.Zaten evleneli 2,5 sene oldu,kimse daha kapımı çalmadı,hayırlı olsuna gelmediler.Neymiş ben çalışıyomuşum.İyi de 3,5 da evde oluyorum.Yani aşırı yapışkan komşuların dışında böyle ilgisizler de var.İnsan yine de bi sıkıntısında kapısını çalacağı birini arıyor.Öyle ya bunun hastalığı var başka şeyleri var.Amaan ne halleri varsa görsünler.

Şu topikte senin haricinde bu kadar kocişinin dedikodusunu yapan varmı ilahi didem adam okusa boşar direk seni ne kirli çamaşırlarımı ortaya döküyon diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…