- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.661
Sağolsun eşimin elinden herşey geliyor...şu aralar biraz naz yapıyım da hamileliğin tadını çıkarayım diyorum....dün akşam yemeğimizi o yaptı sabah da kahvaltımızı hazırladı...ne güzel böyle hamileliği biraz daha uzatsam mı ne??
Günaydın Kızlar....
Kızımın Kıyafetlerinin bir kısmını yükledim... Bir de bebek şekerlerini çektim hemen sabah işe gelmeden... Kalanlarıda yavaş yavaş çekip yüklerim tekrardan...
Ben benim şu bebe şekerlerini almasaydım... gittigidiyordan alcaktım... hemde şu modeli alcaktım...
AYDEDELİ MAGNETLİ BEBEK ŞEKERİ 50AD GittiGidiyor.com'da #35601496
Ayyy kız banada diyorlar gece yarısı canın birşeyler istesin naz yap falan diyorlar ama ben kocama kıyamıyorum,hamilelikten öncede gece yarısıda olsa aşkım şu lazım desem yada canım şunu istedi gidip yiyelim desem itirazsız hemen kalkar yerinden.Böyle adama yapılmaz diye yapamıyorum.Ama kahvaltı hazırlamıyo,ilk evlendiğimizde hazırladı 2-3 kere o kadar
Walla doğuma az bişey kala bi temizletirim evi komple diyorum... Bide herhalde 30. gününde mevlüdümüzü yaparız... Mevlütten hemen sonra tekrar temizletmem laızm... mevlütten öncede bir temizleriz... Temizle temizle bitmicek anlayacağın şu 2 ay...
ay anacımmmm benimkide ilk hamilelik aylarımda 1 pazar kahvaltı hazırlamıştı sadece oda şu şekilde sabah kalkamam diye sabaha kadar oturmuş 7 de artık dayanamamış kahvaltıyı hazırlamış beni uyandırdı pazar pazar o saatte bana kahvaltı yaptırıp yattı yani hiç hazırlamasa daha iyiydi
ayy benim üst komşumda benı benden önceki kiracıyla kıyaslayıp duruyoben hamileyken tasındım buraya cok bulantım vardı ve hersey kokuyodu,o yüzden birinin evine gitmekten nefret ettim,ama benden önceki hep ondaymış,işin garip tarafı ben apartmanda kimseye gitmedim ama gelen kendi eşleri işten gelene kadar saatlerce oturuyodu,kuscam kusamıyorum,yatcam yatamıyorum,ben oruç tutmuyorum onlar oruclu açım yemek yiyemiyorum,ay bide gelip bütün odalarımı gezip dolaplarımı açıp duruyolardı,sinirrrrr oluyodummmm onlardab küçük olduğum için beni yönetmeye çalıştılarda olmadı ama bende o yüzden hiçbirine yüz vermemeye başladım,merhaba merhaba o kadar,şimdi hiçbiri gelemiyo evime,eşim her ne kadar bu hareketimi onaylamasada umrumda değil kimse gelip bana ve evime müdahele edemez,hele kendime halim yokken kimseyle uğraşamam ne düşünürlerse düşünsünler valla
ay anacımmmm benimkide ilk hamilelik aylarımda 1 pazar kahvaltı hazırlamıştı sadece oda şu şekilde sabah kalkamam diye sabaha kadar oturmuş 7 de artık dayanamamış kahvaltıyı hazırlamış beni uyandırdı pazar pazar o saatte bana kahvaltı yaptırıp yattı yani hiç hazırlamasa daha iyiydi
ayy benim üst komşumda benı benden önceki kiracıyla kıyaslayıp duruyoben hamileyken tasındım buraya cok bulantım vardı ve hersey kokuyodu,o yüzden birinin evine gitmekten nefret ettim,ama benden önceki hep ondaymış,işin garip tarafı ben apartmanda kimseye gitmedim ama gelen kendi eşleri işten gelene kadar saatlerce oturuyodu,kuscam kusamıyorum,yatcam yatamıyorum,ben oruç tutmuyorum onlar oruclu açım yemek yiyemiyorum,ay bide gelip bütün odalarımı gezip dolaplarımı açıp duruyolardı,sinirrrrr oluyodummmm onlardab küçük olduğum için beni yönetmeye çalıştılarda olmadı ama bende o yüzden hiçbirine yüz vermemeye başladım,merhaba merhaba o kadar,şimdi hiçbiri gelemiyo evime,eşim her ne kadar bu hareketimi onaylamasada umrumda değil kimse gelip bana ve evime müdahele edemez,hele kendime halim yokken kimseyle uğraşamam ne düşünürlerse düşünsünler valla
tabiii canımmm tabiiii artık kahvaltı filan istem,yorum kendinin olsun yaniadam acıkmış,hazırlayayım bari karıcığımda yesin demiş,sonrada uykusu gelmişşşşşş.ne istiyosun adamdan
ayy benim üst komşumda benı benden önceki kiracıyla kıyaslayıp duruyoBen hamileyken tasındım buraya cok bulantım vardı ve hersey kokuyodu,o yüzden birinin evine gitmekten nefret ettim,ama benden önceki hep ondaymış,işin garip tarafı ben apartmanda kimseye gitmedim ama gelen kendi eşleri işten gelene kadar saatlerce oturuyodu,kuscam kusamıyorum,yatcam yatamıyorum,ben oruç tutmuyorum onlar oruclu açım yemek yiyemiyorum,ay bide gelip bütün odalarımı gezip dolaplarımı açıp duruyolardı,sinirrrrr oluyodummmm Onlardab küçük olduğum için beni yönetmeye çalıştılarda olmadı ama Bende o yüzden hiçbirine yüz vermemeye başladım,merhaba merhaba o kadar,şimdi hiçbiri gelemiyo evime,eşim her ne kadar bu hareketimi onaylamasada umrumda değil kimse gelip bana ve evime müdahele edemez,hele kendime halim yokken kimseyle uğraşamam ne düşünürlerse düşünsünler valla
Ayyy kız banada diyorlar gece yarısı canın birşeyler istesin naz yap falan diyorlar ama ben kocama kıyamıyorum,hamilelikten öncede gece yarısıda olsa aşkım şu lazım desem yada canım şunu istedi gidip yiyelim desem itirazsız hemen kalkar yerinden.Böyle adama yapılmaz diye yapamıyorum.Ama kahvaltı hazırlamıyo,ilk evlendiğimizde hazırladı 2-3 kere o kadar
ayyy canım sende kaynanayla bi uğraş komşularla bir uğraş,ne zor işin var senin böyle:18:
Benimki sever yemek yapmayı ..kız valla bir yemek yapar parmaklarını yersin....benim diyen ev hanımına taş çıkartır....eeee ben de babası oğlun senin yemeğini yemek istiyor hadi şunu yap diyorum o da kırmıyor sağolsun
Benimki sever yemek yapmayı ..kız valla bir yemek yapar parmaklarını yersin....benim diyen ev hanımına taş çıkartır....eeee ben de babası oğlun senin yemeğini yemek istiyor hadi şunu yap diyorum o da kırmıyor sağolsun
benim koca bu konudada çok cahil yumurta kıramaz ve beni deli eder hiç bi işe yaramadığı yetmiyomuş gibi bide bana iş çıkartır bazen boğazına yapışasım gelir bide inattır yap dersen yapmaz illa nazlıycan aşkım şunu yaparmısın bunu yaparmısın diye
çekiyorum anacım her yere dolu bana deli yağar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?