2011 Nisan Anneleri

ve haberin yoktur diye yazıyorum benim doğum zamanımda umreye gidiyor bence yat kalk haline sükret en azından annenin onemsediğini biliyorsun ve seni sevdiğini

yok o kadar ağlamaklı bir durumum yok şükür..beni dışardan gören herkes ne kadar güzel bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyor ama ben içimde yaşıyorum.çok bağırmamaya gayret ediyorum..ama bazen bi arkamı dönüyorum evin içine etmiş..zaten eğilmek kalkmak problem oldu.o zamn naptın yeter artık diye bağırdığım oluyor.
eşimde dedi boşver evi birbirine katsın ben gelince temizlerim döktüğü yerleri dedi.
hem kendini hem çocuğu üzme dedi.
dün bütün tuzları dökmüş,fırın kapağının üstüne çıkıp tezgaha ulaşmış..soğusun diye koyduğum dolmalrı yicem derdine yerlere dökmüş
eşime dedim al bu süpürge,buda halı yıkama makinası,hadi bakalım temizleaynen çayımı aldım elime oturdum böyle o yıkadı halıyı falan.saolsun yardımcıdır.

bende dyrum hurrem gbi arka arkaya doğrsam mı ki ne

ay bnde eşim uzulr beni o halde gornce dyrdum da dsarda dokuz doğuracagna içerde benmle doğur dedim en sonnda
valla benimki olmaz diyor başka bişey demiyor
ay temzilik olayı tam bir kabusa dönüştü bende..başkasının yaptığınıda beğenmiyorum.ama rutin temzilik içinde sürekli birini alamam kendim yapıyorum..ama çatı kemiklerim ve kalçamın sol tarafı fena ağrıyor
Ailesi yakınında olup da ilgilenmeyenler de var canım yaa boşver hem öyle herkesin söylediği şeylere de kafanı takma inan herkes herşeyi söyler...
ya o ilk geldiğimde ilgilendi bayağı benimle..yabancıyım diye heryere götürmek istedi sağolsun ama benim kız o zaman 7 aylık falandı..emekliyor sıralıyordu ve dağıtmaya başladı.bir kaç kez gittikten sonra vazgeçtim çünkü gittiğim yer yabancı çocuk peşinde gezmekten utanıyordum..bunu kendisinede söyledim.ne var canım çocuk falan dedi ama ben rahatsızlığımı dile getirdim..baktım elini ayağını kesti benden.ben sık sık kapısına gidip hal hatır sordum işin yoksa gel dedim yok çok yoğunum falan bir sürü şey dedi bende gitmedim bir daha..bide beni daha önce yerimizdeki kişyle çok karşılaştırdı.
x sürekli gelirdi bana,
x nereye çağırsam çocuğunu alır gelirdi
x ben yemek yaparken mutfağımda otururdu hiç sıkılmazdı
ama ben öyle değilimki..o kadar rahat biri değilim.eşi var evde.ikiside öğretmenler.kadın yemek yaparken neden mutfağına gireyim ben hemde eşide var.
geçen gün gittim yine kapısına napıyorsun dedi.napayım hep evdyeim dedim.inşallah bu yaza tayin çıkarda gideriz çok bunaldım dedim
olsun arkadaşlarınız var dedi(eşimin iş arkadaşları ve eşleri.haftada 1görüşüyoruz anca)
onlarlada çok görüşmüyoruzki dedim.siz kendinizi çok geri çektiniz dedi.eşimin mesleğinden dolayı çekmişiz güya.böbürlenmişiz manasına getirdi.ne alakası var dedim.oda hiç memnun değil bu durumdan ama mecbur bırakılıyor dedim.ne mecburiyeti var dedi.üsteledi falan.seni o kadar çağırdım gelmedin.demekki görüşmek sitemiyorsun dedim kendime dedi.
ben sana bunun açıklamasını yaptım hemde çok açık net bir şekilde çocuk yüzünden çekindiğimi söyledim dedim.ben onu benimle görüşmemek için bahane uydurduğunu düşündüm dedi..bahane yapsam defalarca kapına gelip gel ay içelim,balkonda oturalım kahve içelim demezdim..üstüste kaç defa geldim ben napıyım daha dedim.
yerimden çıkanla çok karşılaştırıyor beni işte bende bundan hoşlanmıyorum..o heryere götürecek bende gidicemtanımadığım yerlere..neyse işte böyle bir konuşma geçti çok bunaldım sıkıldım artık..
yakın olduğum 2 arkadaşımız var..onlarında bu yaz tayini çıkıyor.yalnız kalıcam..bizimde çıksın diye dua ediyorum

benimki girecek şimdiden konuştu doktorla normal olursa ben giricem diye ben istemiyodum ama oda yanında oluym elini tutuym diyo bakmam oraya sadece yüzüne bakarım diyo

Kız baksın ne var,bişi olmaz.Benim kocam girmeyecek büyük ihtimalle korkudan düşer bayılır

kızlar ancak yetişebiliyorum hızınıza

doğumdan konuşulmuş. benim eşim çok istiyordu ama hastanemiz kabul etmiyo maalesef

ohcanımadeysin

cnm hepimiz gel gitler duygu değişiklikleri yaşıyoruz. yalnız değilsin. tabi haklı olarak korkularımız, endişelerimiz, sevincimiz, telaşımız her duygu iç içe geçmiş durumda. üzülme tatlım geçici. hepimiz bu gibi durumların üstesinden gelebilecek kadar güçlü kadınlarız

mesacım canım çok haklısın üzülmekte elbette.Kim olsa takar ve üzülürdü.Ama ne yazıkki bunu değiştiremezsin, annenin yapısı da böyle demekki.Sen artık lütfen kendinden ve bebeğinden başka bişey düşünme.Ben de herşeyi kafama çok takan biriyim, ben de çok dert ederdim ama elden ne gelir.Canım benim üzme kendini nolurrr....

ohcanimadeysin canım bence normal bu yaşadıkların.Arkadaşlar zaten gerekeni söylemişler.Çok haklısın ama bunu geçici bir durum olduğunu düşün ve rahatlamaya çalış.Az kaldı, ne güzel bir kızın varmış,ikincisi de geliyor.Senin yerinde olmak isteyen nice insan var.Güzel hayaller kur...Üzme o tatlı canını....

şekerler şu temizlik olayına doğuma kaç hafta kala başlamayı düşünüyorsunuz ..

Walla doğuma az bişey kala bi temizletirim evi komple diyorum... Bide herhalde 30. gününde mevlüdümüzü yaparız... Mevlütten hemen sonra tekrar temizletmem laızm... mevlütten öncede bir temizleriz... Temizle temizle bitmicek anlayacağın şu 2 ay...

şekerler şu temizlik olayına doğuma kaç hafta kala başlamayı düşünüyorsunuz ..
tatlım 2 haftasonra bi alıcam kadın bide nisanın 10 u gibi alırım annemde burda olacak zaten derler toplarız hergün ortalığı normal doğum olcağı için (inşallah) her an hazır durmamız lazım
Kız baksın ne var,bişi olmaz.Benim kocam girmeyecek büyük ihtimalle korkudan düşer bayılır

anacım bekmıycamış öyle diyo benimi rahatlatmaya çalışıyo napıyo bilmiyom ki bakmıycam diyerek

canım seninki depresyon belirtisi doktra gidemezmisin destek alman iyi olur aslında

[/B]
bir dahaki kontrolümde anlatacağım dr a uygun görürse yollasın..belki geçer o zamana kadar

aslında geçiyor gerçekten..lohusalıkta böyle olmuştum bi..ilk hamileliğimde böyle hissetmedim..o zaman yanlızda değildim arkadaşım vardı yakın.şimdi sanki herşey üst üste geldi.
bol bol dua ediyor bişeyler okuyorum bu aralar sıkıntım geçsin diye

ve haberin yoktur diye yazıyorum benim doğum zamanımda umreye gidiyor bence yat kalk haline sükret en azından annenin onemsediğini biliyorsun ve seni sevdiğini
benimkilerde gidiyorlar ilk kafileyle..ama onların dönüşü doğumdan bayağı önce olacak bir aksilik olmadığı sürece..zaten umreden döner buraya gelir annem inşallah..planlar öyle

Benim eşim de ben giremem diyordu, onu da kan tutuyor, ama doktorumuz tam tersine ille eşimin girmesini istiyor çok hevesli nedense :) Ben de ikna ettim, başımda durursun bakmazsın hem kameraya çekersin dedim.Tabi o şaşkınlıkla kamerayı elinden düşürüp bayılmazsa :) Bir de doğum fotografçımız girecek, kendisi kardeşim olur Yani baya bir cümbür cemaat olacak bizim ameliyathane :)

oldukça kalabalık bi doğum yapcan şekercimmmm

saolun kızlar anlatmak iyi geldi valla..açıldım birazcık.bu arada kızım tepemde.birazcık bilgisayar başında durdum ya.hemen ilgi sevgi gösterileri..sandalyenin arkasına çıktı omzumda..bir o yanağımdan öpüyor bi bu yanağımdan..onu bırak benle ilgilen demek yani..böyle yapıncada kıyamıyorum işte.küçük falanlar ama çok fena işlerini biliyorlar

ne güzelllll ay bizim kızlar oğlanlarda yapcakmı acep böle anne benimle ilgilen diye. hadi kalk sende azcıkta kızınla ilgilen tatlım bak bilgisayarı kıskanıyo

öyle karşılaştırma yapan,kendi yanında çanta gibi birini taşımak isteyen kişileri hiç sevmem..inşallah istediğin gibi tayinin çıkar canım

benimkilerde gidiyorlar ilk kafileyle..ama onların dönüşü doğumdan bayağı önce olacak bir aksilik olmadığı sürece..zaten umreden döner buraya gelir annem inşallah..planlar öyle[/QUOTE]

hadi bakalımşimdiden Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…