- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.641
günaydın tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
şekerleri ekledinmi bakım onlarada
yaaa...gerçekten şaşırdım..genelde kız anneleri çok düşkün oluyorlar.hamileiğinide yakından takip ederler..biz hergün msn den görüşüyoruz allahtan o var diyorum.ama yanımda olsa herşey daha başka olurdu.hergün görmeme gerek yok,haftada 1-2 kez görmek yeter bana..Allah eksikliklerini göstermesin.
yok o kadar ağlamaklı bir durumum yok şükür..beni dışardan gören herkes ne kadar güzel bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyor ama ben içimde yaşıyorum.çok bağırmamaya gayret ediyorum..ama bazen bi arkamı dönüyorum evin içine etmiş..zaten eğilmek kalkmak problem oldu.o zamn naptın yeter artık diye bağırdığım oluyor.Canım benim arkadaşımda ikinci bebeğine hamileyken senin durumundaydı,oğluna karşı çok agresifti ve bundan dolayı çok üzülüyordu,psikolojisi tamamen bozulmuştu,herşey fazla geliyordu ona göre.Bizde elimizden geleni yapıyorduk ama konuşmayı dahi istemiyordu ve sürekli ağlıyordu.Çok şükür doğumdan sonra çok iyi oldu ve oğlunu kreşe verdi çok rahatladı.Ben aynı durumda değilim belki ilk bebek olduğu içindir ama inşallah düzelecek çok az kaldı şurda biraz daha sabır ve anlayış.Eşininde tabii bu dönemde destek olması önemli
valla benimki olmaz diyor başka bişey demiyorbende dyrum hurrem gbi arka arkaya doğrsam mı ki ne
ay bnde eşim uzulr beni o halde gornce dyrdum da dsarda dokuz doğuracagna içerde benmle doğur dedim en sonnda
ay temzilik olayı tam bir kabusa dönüştü bende..başkasının yaptığınıda beğenmiyorum.ama rutin temzilik içinde sürekli birini alamam kendim yapıyorum..ama çatı kemiklerim ve kalçamın sol tarafı fena ağrıyoronları takıntı etmiyorum bu ara eşime sadece tamam biliyorum çok çirkin oldum diyip duruyorum adam ne çirkini keşke hep hamile olsan diyo çok yakıştı diyo ama nafile sonraaa yatakodamı fena takıntı yaptım gece uykuları m kaçıyo düşün yatağı şuraya çeksek gardrobu buraya çeksek diye sürekli hesap yapıyorum temizlik olayıda ayrı bi takıntı aman yaaa biz problemliyiz valla
ya o ilk geldiğimde ilgilendi bayağı benimle..yabancıyım diye heryere götürmek istedi sağolsun ama benim kız o zaman 7 aylık falandı..emekliyor sıralıyordu ve dağıtmaya başladı.bir kaç kez gittikten sonra vazgeçtim çünkü gittiğim yer yabancı çocuk peşinde gezmekten utanıyordum..bunu kendisinede söyledim.ne var canım çocuk falan dedi ama ben rahatsızlığımı dile getirdim..baktım elini ayağını kesti benden.ben sık sık kapısına gidip hal hatır sordum işin yoksa gel dedim yok çok yoğunum falan bir sürü şey dedi bende gitmedim bir daha..bide beni daha önce yerimizdeki kişyle çok karşılaştırdı.Ailesi yakınında olup da ilgilenmeyenler de var canım yaa boşver hem öyle herkesin söylediği şeylere de kafanı takma inan herkes herşeyi söyler...
eklemiş eklemiş hepsi de çok güzel
Kızlar bebek şekerini netten siparişini verebileceğimiz bir site biliyor musunuz???Güvenilir olan, sizin aldıklarınız??
benimki girecek şimdiden konuştu doktorla normal olursa ben giricem diye ben istemiyodum ama oda yanında oluym elini tutuym diyo bakmam oraya sadece yüzüne bakarım diyo
şekerler şu temizlik olayına doğuma kaç hafta kala başlamayı düşünüyorsunuz ..
tatlım 2 haftasonra bi alıcam kadın bide nisanın 10 u gibi alırım annemde burda olacak zaten derler toplarız hergün ortalığı normal doğum olcağı için (inşallah) her an hazır durmamız lazımşekerler şu temizlik olayına doğuma kaç hafta kala başlamayı düşünüyorsunuz ..
Kız baksın ne var,bişi olmaz.Benim kocam girmeyecek büyük ihtimalle korkudan düşer bayılır
canım,senin için daha zor tabi şuanda,küçük kızın var hamilesin ve son ayların sıkıntısı içindesin..
birde üstüne yalnızlık duygusu eklenince böyle hissetmen normal..ama bence bunun üzerine çok düşünme,aksine bu durumdan kurtulmak için kendini zorla gerekirse..çünkü kalıcı zararları olabilir sonradan,mesela kendini vakit ayır,kitap oku,kuaföre git dışarı çık yürü..hiç olmadı beğendiğin bir şarkıyla dans et,ama kendini iyi hissetmeye çalış sürekli..bu durum hem kızına da geçer,bebeğine de..ve sonradan daha çok üzülürsün
kaç defa kitap okumaya başladım bilsen.ama küçük hanım istemiyor..onunla oynayacağım,kendime vakit ayırmayacağım.o küçükken çok kitap okudum,dikiş biliyorum biraz.kendime bir sürü şey diktim..ama bu yıl ne kitap okutuyor ne başka bişey..kurban bayramından beri elimde bir şal süründü resmen..çekiştiriyor istemiyor.3 hafta önce yeni bitti galiba aylar sonunda.tek yapabildiğimiz ahva güzel olunca parka gitmek
bir dahaki kontrolümde anlatacağım dr a uygun görürse yollasın..belki geçer o zamana kadarcanım seninki depresyon belirtisi doktra gidemezmisin destek alman iyi olur aslında
[/B]
bende ailemden uzaktayım,biri bişi olduğunda 'geçecek' dio,bazen bu söz küfür gibi gelio ama GE-ÇE-CEKsakin olmaya çalış,kızınında bebişininde senin güçlü olmana ihtiyacı var,allah kolaylığını verir inşallah
benimkilerde gidiyorlar ilk kafileyle..ama onların dönüşü doğumdan bayağı önce olacak bir aksilik olmadığı sürece..zaten umreden döner buraya gelir annem inşallah..planlar öyleve haberin yoktur diye yazıyorum benim doğum zamanımda umreye gidiyor bence yat kalk haline sükret en azından annenin onemsediğini biliyorsun ve seni sevdiğini
Benim eşim de ben giremem diyordu, onu da kan tutuyor, ama doktorumuz tam tersine ille eşimin girmesini istiyor çok hevesli nedense :) Ben de ikna ettim, başımda durursun bakmazsın hem kameraya çekersin dedim.Tabi o şaşkınlıkla kamerayı elinden düşürüp bayılmazsa :) Bir de doğum fotografçımız girecek, kendisi kardeşim olurYani baya bir cümbür cemaat olacak bizim ameliyathane :)
saolun kızlar anlatmak iyi geldi valla..açıldım birazcık.bu arada kızım tepemde.birazcık bilgisayar başında durdum ya.hemen ilgi sevgi gösterileri..sandalyenin arkasına çıktı omzumda..bir o yanağımdan öpüyor bi bu yanağımdan..onu bırak benle ilgilen demek yani..böyle yapıncada kıyamıyorum işte.küçük falanlar ama çok fena işlerini biliyorlar
yok o kadar ağlamaklı bir durumum yok şükür..beni dışardan gören herkes ne kadar güzel bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyor ama ben içimde yaşıyorum.çok bağırmamaya gayret ediyorum..ama bazen bi arkamı dönüyorum evin içine etmiş..zaten eğilmek kalkmak problem oldu.o zamn naptın yeter artık diye bağırdığım oluyor.
eşimde dedi boşver evi birbirine katsın ben gelince temizlerim döktüğü yerleri dedi.
hem kendini hem çocuğu üzme dedi.
dün bütün tuzları dökmüş,fırın kapağının üstüne çıkıp tezgaha ulaşmış..soğusun diye koyduğum dolmalrı yicem derdine yerlere dökmüş
eşime dedim al bu süpürge,buda halı yıkama makinası,hadi bakalım temizleaynen çayımı aldım elime oturdum böyle o yıkadı halıyı falan.saolsun yardımcıdır.
valla benimki olmaz diyor başka bişey demiyor
ay temzilik olayı tam bir kabusa dönüştü bende..başkasının yaptığınıda beğenmiyorum.ama rutin temzilik içinde sürekli birini alamam kendim yapıyorum..ama çatı kemiklerim ve kalçamın sol tarafı fena ağrıyor
ya o ilk geldiğimde ilgilendi bayağı benimle..yabancıyım diye heryere götürmek istedi sağolsun ama benim kız o zaman 7 aylık falandı..emekliyor sıralıyordu ve dağıtmaya başladı.bir kaç kez gittikten sonra vazgeçtim çünkü gittiğim yer yabancı çocuk peşinde gezmekten utanıyordum..bunu kendisinede söyledim.ne var canım çocuk falan dedi ama ben rahatsızlığımı dile getirdim..baktım elini ayağını kesti benden.ben sık sık kapısına gidip hal hatır sordum işin yoksa gel dedim yok çok yoğunum falan bir sürü şey dedi bende gitmedim bir daha..bide beni daha önce yerimizdeki kişyle çok karşılaştırdı.
x sürekli gelirdi bana,
x nereye çağırsam çocuğunu alır gelirdi
x ben yemek yaparken mutfağımda otururdu hiç sıkılmazdı
ama ben öyle değilimki..o kadar rahat biri değilim.eşi var evde.ikiside öğretmenler.kadın yemek yaparken neden mutfağına gireyim ben hemde eşide var.
geçen gün gittim yine kapısına napıyorsun dedi.napayım hep evdyeim dedim.inşallah bu yaza tayin çıkarda gideriz çok bunaldım dedim
olsun arkadaşlarınız var dedi(eşimin iş arkadaşları ve eşleri.haftada 1görüşüyoruz anca)
onlarlada çok görüşmüyoruzki dedim.siz kendinizi çok geri çektiniz dedi.eşimin mesleğinden dolayı çekmişiz güya.böbürlenmişiz manasına getirdi.ne alakası var dedim.oda hiç memnun değil bu durumdan ama mecbur bırakılıyor dedim.ne mecburiyeti var dedi.üsteledi falan.seni o kadar çağırdım gelmedin.demekki görüşmek sitemiyorsun dedim kendime dedi.
ben sana bunun açıklamasını yaptım hemde çok açık net bir şekilde çocuk yüzünden çekindiğimi söyledim dedim.ben onu benimle görüşmemek için bahane uydurduğunu düşündüm dedi..bahane yapsam defalarca kapına gelip gel ay içelim,balkonda oturalım kahve içelim demezdim..üstüste kaç defa geldim ben napıyım daha dedim.
yerimden çıkanla çok karşılaştırıyor beni işte bende bundan hoşlanmıyorum..o heryere götürecek bende gidicemtanımadığım yerlere..neyse işte böyle bir konuşma geçti çok bunaldım sıkıldım artık..
yakın olduğum 2 arkadaşımız var..onlarında bu yaz tayini çıkıyor.yalnız kalıcam..bizimde çıksın diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?