2011 Nisan Anneleri

face grubu kaynatıyor kızlar ... topiğe gelin dedim ama sanırım face yi daha cok seviyorlar facesi olmayanlar için üzgünüm ben topikteki tadı face de bulamadım

benim face yok gitmayin yaaa yalnız kalırım ben burada sonra

yaa benimde face im yok gitmeyin yaa burda kaynatalım işte:84:

merhaba kızlar sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama benim bir sorunum var. dün doktora gittim. benim bebeğin böbreklerinde biraz açıklık vardı ama dr önemli değil zamanla geçebilir fazla önemsenecek bişey değil demişti. dün gittiğimde bu açıklık çok büyümüş böbrekleri suyla dolmuş. hidronefroz diye söyledi. bir kaç yere tel açtı. burada doğuramazsın dedi. üniversite hastanesine yönlendirdi. orada tanıdığı doktorların ismini verdi. sanırım artık nisan annesi olamıycam çünkü bebeği erken alırlarmış büyük ihtimalle. doğar doğmaz müdahale edecekler. moralim çok bozuk inşallah yavrum düzelir diye dua ediyorum nolur sizde benim için dua edin.

bende yeni yemek yedim geldim kızlar karnımızı doyurduk kızımla.artık rahatça çalışabiliriz.çalişan arkadaşlar 37. haftaya kadar devam edecek olanlarınız varmı içinizde?

merhaba canım...moral bozmak ne demek burada herşeyimizi paylaşıyoruz...sıkıntılar paylaşrak azalırmış...canım çok üzüldüm ama Allah büyük sen kendini üzmemeye çalış..ne olduğu biliniyor doktorlarımız çok iyiler...dermansız çaresiz bir dert değil allaha şükür...dularımız seninle tatlım herşey çok güzel olack inşallah sğlıkla bebeğini kucağına alacaksın

bende yeni yemek yedim geldim kızlar karnımızı doyurduk kızımla.artık rahatça çalışabiliriz.çalişan arkadaşlar 37. haftaya kadar devam edecek olanlarınız varmı içinizde?

ben canım...çalışabilir raporumu geçen hafta çarşamba aldım ve 37.haftaya kadar bir aksilik olmazsa inşallah çalışcam

geçmiş olsun canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin biliyorum yapmak zor ama ne olur moralini yüksek tutmaya çalış bebişini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…