- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.741
bizde doktor dediği için devam, sonra jübile yaparız son 4 haftada
benim kocanin girmedigi delik yok.herbi sifremi bilir .ne var ne yok diyede bakar.bende ellemiyorum .demekki ole mutlu oluyor.yakinda bayan olarak burda bizle sohbet ederse hic sasirmam hani.birde gebeyim der ustune bizler gibi.
canim face te resmim var.sen gormedinmi.o kadarda guzel deilimdir aslinda.
kız hepimiz sorular sorar yakalarız biz onu....
senin koca ile benim koca bi site kursa.kizlarin kocasini kendilerine benzetse bizim nisan anneleri bizi topa tutar vala.
face grubu kaynatıyor kızlar ... topiğe gelin dedim ama sanırım face yi daha cok seviyorlar facesi olmayanlar için üzgünüm ben topikteki tadı face de bulamadım
benim face yok gitmayin yaaa yalnız kalırım ben burada sonra
bende face yok anacığım benimde kocam seninki gibi meraklı olduğu için kapattım komple.
Kızlar ben kacar burda saat sabah 6 olmus ya.2 saat sonra doktora gıtcez.bıras uzanayım barı.kocam genemı laklak ettın demesın haberı olamadn yatayım.optum hepınızı.
Yidim yidim şiştim geldim ne o millet face mı kaçmış
iyi uykular şekerim.....biz de seni öptükk
şekerler şu temizlik olayına doğuma kaç hafta kala başlamayı düşünüyorsunuz ..
iyi uykular tatlımmmmmmKızlar ben kacar burda saat sabah 6 olmus ya.2 saat sonra doktora gıtcez.bıras uzanayım barı.kocam genemı laklak ettın demesın haberı olamadn yatayım.optum hepınızı.
saol şekercimmm ya facedede 2 kişi muhabbet ediyo ordada kalabalık yok yaniAfiyet olsun şekerim....sorma ya face kaçmışlar...
tamam şekerimben gelene kadar su alttaki 5 ziyaretciyi defedin ama.sinirlerimi bozuyolr artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?