2011 Nisan Anneleri

işte günün en güzel zamanlarından biri;
Öğle yemeğiiii
bir yandan çok acım, bir yandan midem yanıyooo... Ama yine de yiyicem :125:
yemek yiyip geliyoruz kızlar
afiyet olsun canımmm
kızlar benim doktor hala ilişkiye yasak getirmedi hiç bişey demiyo hatta ben mi sorsam ne yapsam büyükler aman devam edin doğumu kolaylaştırıyor diyor daha da kontrole 2 hafta var
benimkide bişey demedi ilişki için haftaya gidince söler herhalde
ay az kaldı be tatlımmm bebişin döndü belki ondan sancı yapıyo bol bol dinlen doğumlar yaklaşıyor artık

kızlar benim doktor hala ilişkiye yasak getirmedi hiç bişey demiyo hatta ben mi sorsam ne yapsam büyükler aman devam edin doğumu kolaylaştırıyor diyor daha da kontrole 2 hafta var

canım ben 31+2 iken gittiğimde sordum. doğumdan 4 hafta önce bırakın dediyani sezeryan falan olursa 35. haftada falan bırakmak lazım ama şöyle dedi. bunun hakkında kesin kanıtlanmış bişey yok. bu konuda son güne kadar bile olabilir diyenlerin yanı sıra son 3 ay hiç yapılmamalı diyenlerde var. tedbirli olmak lazım dedi. ama benm bi arkadaşın doktoruda ilk ve son 3 ay yasaklamıştı ve doğumdan sonra 40 günkocası doktoru düşman gibi görüyordu

benimki merakindan catir catir catlamis.ziyaretci olarak okuycam diyip duruyodu.ama suan uyuyo gunahini almiyim.

benimkide soruyo bu kadar konuşacak ne buluyonuz diye ama açıp bakmaz yani mail face şifrelerimi bilir bi gün açıp bakmış adam değildir onlarada ama ben onunkileri kurcalarım böle didik didik

afiyet olsun canımmm

benimkide bişey demedi ilişki için haftaya gidince söler herhalde

ay az kaldı be tatlımmm bebişin döndü belki ondan sancı yapıyo bol bol dinlen doğumlar yaklaşıyor artık

benim koca dr.felan dinlemiyo bu konuda tam gaz devam maca.bendede tik yok anacim.ne soguk kariyim ya.napiyim vermezsemde adamin cenesi durmuyoki.elim mahkum.

benim koca dr.felan dinlemiyo bu konuda tam gaz devam maca.bendede tik yok anacim.ne soguk kariyim ya.napiyim vermezsemde adamin cenesi durmuyoki.elim mahkum.

yoooooookkkk hakkını yemiym bir bacı gardaş gibiyiz evde aylardır doğru düzgün tık yok adamda istemiyo zati bende rahatım böleee arada ben diyom yapalım diye istemiyo korkuyomuş bide bacı gardaş arasında böle konular geçmezmiş

ya bizim doktor da birşey demedi ama benimki çok korkuyor bebeğe birşey olur diye o yüzden kardeş kardeş yatmayı tercih ediyoruz...

ohooo biz o işi unutalı 3ay oldu sizde devammıyok canım biliyosundur benim bebeğin eşi aşağıda olduğu için yasak koyuldu normalde olsa heralde devam etmekte bi sakınca olmazdı.

sizler unutalı 3 ay olmuş biz hamileliğin başında bıraktık o işleri

benimkide soruyo bu kadar konuşacak ne buluyonuz diye ama açıp bakmaz yani mail face şifrelerimi bilir bi gün açıp bakmış adam değildir onlarada ama ben onunkileri kurcalarım böle didik didik

Aman uyusun....benimkiyle de az önce aradı konuştuk derse giriyor...yani o 5 ziyaretçinin içinde bizimkiler yok....kızlarrrr herkes yoklama yapsın kocişler nerede diye

benim kocanin girmedigi delik yok.herbi sifremi bilir .ne var ne yok diyede bakar.bende ellemiyorum .demekki ole mutlu oluyor.yakinda bayan olarak burda bizle sohbet ederse hic sasirmam hani.birde gebeyim der ustune bizler gibi.

ayyy didem sen adamı öldürürsün,azıcık seksi gözük gözüne belki bacılıkta terfi edersin,yarın bigün bu çocuğuna hala dedirttirmeye kalkar söylemedi deme

Afiyet olsun kızlar bizde gidelim yemeğimizi yiyelim artık,ara öğünleri atlamayın,cevizinizi kayısınızı mutlaka yiyin akıllı olsun yavrularımız.

ayyy didem sen adamı öldürürsün,azıcık seksi gözük gözüne belki bacılıkta terfi edersin,yarın bigün bu çocuğuna hala dedirttirmeye kalkar söylemedi deme

kız allahaşkına seksilik halimiz mi var???göbek ben büyüğüm diyor popo yok canım ben daha büyüğüm diyor yarışa girmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…