- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.721
afiyet olsun canımmmişte günün en güzel zamanlarından biri;
Öğle yemeğiiii
bir yandan çok acım, bir yandan midem yanıyooo... Ama yine de yiyicem :125:
yemek yiyip geliyoruz kızlar
benimkide bişey demedi ilişki için haftaya gidince söler herhaldekızlar benim doktor hala ilişkiye yasak getirmedi hiç bişey demiyo hatta ben mi sorsam ne yapsam büyükler aman devam edin doğumu kolaylaştırıyor diyor daha da kontrole 2 hafta var
ay az kaldı be tatlımmm bebişin döndü belki ondan sancı yapıyo bol bol dinlen doğumlar yaklaşıyor artıkcanım daha önceki kontrolum 15gün önceydi ozaman bukadar sancım yoktu şimdilerde çok sıklaştı artık perşembe günü gittiğimde doktora sorucam büyük bir ihtimalle nstye başlancam sancı varsa orda çıkıyo zaten şu anda ultrasona göre36.haftamdayım fazla bişiy kalmadı doğuma belkide ondandır bu ara ara sancılar.
ay keşke benim koca okusa belki azcık derdimi anlar
şu kocalarını toplayında benimkine eğitim versin az ne varrrr
Kız valla adamların kulakları çınnnn çınnnn çınlıyordur
kızlar benim doktor hala ilişkiye yasak getirmedi hiç bişey demiyo hatta ben mi sorsam ne yapsam büyükler aman devam edin doğumu kolaylaştırıyor diyor daha da kontrole 2 hafta var
benimki merakindan catir catir catlamis.ziyaretci olarak okuycam diyip duruyodu.ama suan uyuyo gunahini almiyim.
işte günün en güzel zamanlarından biri;
Öğle yemeğiiii
bir yandan çok acım, bir yandan midem yanıyooo... Ama yine de yiyicem :125:
yemek yiyip geliyoruz kızlar
afiyet olsun canımmm
benimkide bişey demedi ilişki için haftaya gidince söler herhalde
ay az kaldı be tatlımmm bebişin döndü belki ondan sancı yapıyo bol bol dinlen doğumlar yaklaşıyor artık
benimki merakindan catir catir catlamis.ziyaretci olarak okuycam diyip duruyodu.ama suan uyuyo gunahini almiyim.
benim koca dr.felan dinlemiyo bu konuda tam gaz devam maca.bendede tik yok anacim.ne soguk kariyim ya.napiyim vermezsemde adamin cenesi durmuyoki.elim mahkum.
yoooooookkkk hakkını yemiym bir bacı gardaş gibiyiz evde aylardır doğru düzgün tık yok adamda istemiyo zati bende rahatım böleee arada ben diyom yapalım diye istemiyo korkuyomuş bide bacı gardaş arasında böle konular geçmezmiş
esime bakan cokta adam bana bakmaktan donup kimseye bakmiyor.valla bende kiskandigimi belli etmiyorum.hele bi gozu kaysin oyarim valla onu.
canım ben 31+2 iken gittiğimde sordum. doğumdan 4 hafta önce bırakın dediyani sezeryan falan olursa 35. haftada falan bırakmak lazım ama şöyle dedi. bunun hakkında kesin kanıtlanmış bişey yok. bu konuda son güne kadar bile olabilir diyenlerin yanı sıra son 3 ay hiç yapılmamalı diyenlerde var. tedbirli olmak lazım dedi. ama benm bi arkadaşın doktoruda ilk ve son 3 ay yasaklamıştı ve doğumdan sonra 40 gün kocası doktoru düşman gibi görüyordu
ohooo biz o işi unutalı 3ay oldu sizde devammıyok canım biliyosundur benim bebeğin eşi aşağıda olduğu için yasak koyuldu normalde olsa heralde devam etmekte bi sakınca olmazdı.
kaçmayın biyere bende yemek yiyip geleyim kızım acıktı
benimkide soruyo bu kadar konuşacak ne buluyonuz diye ama açıp bakmaz yani mail face şifrelerimi bilir bi gün açıp bakmış adam değildir onlarada ama ben onunkileri kurcalarım böle didik didik
Aman uyusun....benimkiyle de az önce aradı konuştuk derse giriyor...yani o 5 ziyaretçinin içinde bizimkiler yok....kızlarrrr herkes yoklama yapsın kocişler nerede diye
yoooooookkkk hakkını yemiym bir bacı gardaş gibiyiz evde aylardır doğru düzgün tık yok adamda istemiyo zati bende rahatım böleee arada ben diyom yapalım diye istemiyo korkuyomuş bide bacı gardaş arasında böle konular geçmezmiş
ya bizim doktor da birşey demedi ama benimki çok korkuyor bebeğe birşey olur diye o yüzden kardeş kardeş yatmayı tercih ediyoruz...
maşallah o zaman ya çok seksisin yada çok güzel,sırlarını bizede ver şu tekniğinde bizde emin olalım kendimizden
ayyy didem sen adamı öldürürsün,azıcık seksi gözük gözüne belki bacılıkta terfi edersin,yarın bigün bu çocuğuna hala dedirttirmeye kalkar söylemedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?