• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm ben ütü masasını oturduğum koltuğa kadar indiriyorum... çok şükür olmuyo bel ağrım..sen ayaktamı yaptın..

yok esracım ben de aynı senin gibi indirdim ütü masasını oturarak yaptım ama ne bileyim belim çok ağrıdı ve de oğlum sıkışmaya hiç gelmiyor sürekli kaburgalarımı tekmeledi...ama amacına ulaşamadı yani kıramadı kemiklerimi:52:

evet canım maalesef yokum ben orda. galiba muhabbet koyuymuş ama biliyosun hesabım yok:19:

ayy canım ya sen ne zaman gitcen bi daha kontrole

niye gıcık oldun bana yaaa:84:arkadaşım resimde öyle çıkıyor normalde daha farklıı

muhabbet cok koyu gelmedi bana gerci ben sohbetle degil daha cok paylasımlarla ilgileniyrum ondan sanırım:1:
dr 1 ay sonra gel dedi ama cok uzun geldi bana??:26:
sırt agrılarımı söyledm bu arada gecmezse mağnezyum al ama cok tavsiye etmiyorum dedi bizde kaldık böyle agrı sancı:18:

evet canım maalesef yokum ben orda. galiba muhabbet koyuymuş ama biliyosun hesabım yok:19:
ayy canım ya sen ne zaman gitcen bi daha kontrole
niye gıcık oldun bana yaaa:84:arkadaşım resimde öyle çıkıyor normalde daha farklıı

maşallah fıstık gibisin niye sinir olmayayım sana:63:

evet canım maalesef yokum ben orda. Galiba muhabbet koyuymuş ama biliyosun hesabım yok:19:

Ayy canım ya sen ne zaman gitcen bi daha kontrole

cnm al bi hesap sadece gurup ekli olsun... Nikinle al hatta nie almıyosun
esra yokmu artış anacım bu kızlar nirde
kaldık anacım böyle nlamadım gitti...:27:
yok esracım ben de aynı senin gibi indirdim ütü masasını oturarak yaptım ama ne bileyim belim çok ağrıdı ve de oğlum sıkışmaya hiç gelmiyor sürekli kaburgalarımı tekmeledi...ama amacına ulaşamadı yani kıramadı kemiklerimi:52:
sorma cnm kırcaklar kemikleri rahatlıcak minik canavarlar:9:

bide 2 gündür evde hummali bir calisma var e$im:48: temizlik yapiyor her odayi:64:dün oturma odasini temizlemiz esyalarin yerlerini degistirmis ben kalkana kadar geceden esyalarin yerlerini söylemistim yapmis..bugünde cocuk odasini temizliyo ve sirada yatak odasi var.fazlaliklari atip yer aciyo bende ne nereye tarif ediyorum anca baska ise yaramiyorum malülen emekli oldum artik:52:

Maşallah senin eşin yine iyi iş yapıyor..Benim ki bu kadar iş yapamaz vallahi..:9::9:

sorma cnm kırcaklar kemikleri rahatlıcak minik canavarlar:9:[/QUOTE]

yerleri çok darldığı için çıkış yeri arıyorlar o yüzden kaburgaları kırmayı deniyorlar..o kadar da anlatıyorum yavrum yanlış yoldasın zamanı gelince çıkışı bulacaksın diye dinleyen kim ayol:60::60:

muhabbet cok koyu gelmedi bana gerci ben sohbetle degil daha cok paylasımlarla ilgileniyrum ondan sanırım:1:
dr 1 ay sonra gel dedi ama cok uzun geldi bana??:26:
sırt agrılarımı söyledm bu arada gecmezse mağnezyum al ama cok tavsiye etmiyorum dedi bizde kaldık böyle agrı sancı:18:

ay cnm ya sırtın çok ağrı yaptı senin. hep okuyorum. geçmiş olsun. son aylar coştuk valla hepimiz:1:evet 1 ay çok uzun ya seninki erken çağırırdı aslında ama nazar değdirdik adama:1:benim doktora uydu:1:

şekerim benim biliyorum senin de face yok...hangi semtlerdesiniz ki sizi bizim nikah salonuna davet edeyim bari gelin kızzz

ne nikah salonu:1:ayy o kadar çok ağladımki face im yok diye küçük emrah gibi:1:

maşallah fıstık gibisin niye sinir olmayayım sana:63:

yok be yaaa ne fıstığı kızz gerçekten değil. az kilo aldım ama boyum falanda uzun değil benm öyle.sen yine sevvv benii:70:

cnm al bi hesap sadece gurup ekli olsun... Nikinle al hatta nie almıyosun

kaldık anacım böyle nlamadım gitti...:27:

bence de görkemmm facee ac:34:
sende gelll:59:

hesap almadım bilerek kızlarr çünkü işyerinde face yasaklı giremiyoruz. eve gidincede neti açacak hiç vaktim olmuyor. o yüzden maalesef alsamda giremeyeceğim:59:

yerleri çok darldığı için çıkış yeri arıyorlar o yüzden kaburgaları kırmayı deniyorlar..o kadar da anlatıyorum yavrum yanlış yoldasın zamanı gelince çıkışı bulacaksın diye dinleyen kim ayol:60::60:[/QUOTE]

:9::9::9::9::9::9: bende söylüyorum ama dinlemiyor:9::9::9::9:

hesap almadım bilerek kızlarr çünkü işyerinde face yasaklı giremiyoruz. Eve gidincede neti açacak hiç vaktim olmuyor. O yüzden maalesef alsamda giremeyeceğim:59:

bizimde yasak hatta patron kilit koydudu bir ara benim pc ye format atıldı bilgisayarcı da tekrar kapatmayı unuttu :1::1::1: Ara ara giriyorum ben de

Back
X