• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:9: Bak anlatim sana... Bundan önceki kontrolede 4 kilo aldım dedim anneme 1250 gr dedim yazık bebek kilo almamış dedi.... Sen almışsın hepsini dedi...2 hft önden gidiyo ama 900 vs olması gerekken böyle düşün... Bu son kontrolde 29 da tam 1818 gr anne bebek kilo almış ben hiç almamışım 2 haftad diyorum...oda ay bak 2 kilo bile değil demek iyi beslenemmişsin diyo...ay başkasına dedim 1 kere 3-35 anca doğar diyo doktorda bu gidişle 4-4.5 olur nasıl doğurcan iri bebeği diyo düşün bundada 20 gün ilerdeydi..:52::27: Yani kimseye hiç bişey demiyoeum anama bile öyle üstüneden ihihih:63::9:

benim annemde aynısı.
ilkindede bundada ay zayıfmış dedi durdu..hoş sonra gerçekten zayıflamıştı kilo alımı durmuştu
24 haftalıkken 800 küsürdü ilk kızım ay yazık daha kiloyu bile bulamamış dedi:44:
bunda da aynı şeyi söyledi.anne sen hangi haftada kaç gr olması gerektiğini biliyormusunda böyle diyorsun dedim..bir aksilik olsa dr söyler herhalde dedim sonra sustu

dünü$ ben 2.250 kg.dogmusum dü$ün yani gerci benim annem bende 9 ay istifra etmis oda kötü yani.minnacik bir gününden önce dogmusum kulaklarim bile düsükmüs o zamanlar küvez yok bizim ilde tabi günüm dolunca kulaklarim düzelmis:))bizim doguracagimiz bebeklerin kilosunda anne babanimda dogum zamaninin etkisi olurmus genlerden sanirim:52:neyseki oglumu 3.070kg.dogurmustum buda öyle olsa daha ne iszeyim:46:

bende doğpa doğa 2800 doğmuşum..sanki kendisi çok kilolu bebek doğurmuşta her kontrol sonrası bana ay yazık deyip duruyor..artık söylemiyorum zaten..neden söylemiyorsun deyince sana az geliyorda ondan diyorum.dr a göre gayet normal diyorum geçiştiriyorum.

benim annemde aynısı.
ilkindede bundada ay zayıfmış dedi durdu..hoş sonra gerçekten zayıflamıştı kilo alımı durmuştu
24 haftalıkken 800 küsürdü ilk kızım ay yazık daha kiloyu bile bulamamış dedi:44:
bunda da aynı şeyi söyledi.anne sen hangi haftada kaç gr olması gerektiğini biliyormusunda böyle diyorsun dedim..bir aksilik olsa dr söyler herhalde dedim sonra sustu

bilmedikklerinden söylüyorlar zaten canım onların zamanın da yokmus tabi ne bilsinler kaç gr olacak benimkide dün 1800gr diyorum o kadarcıkmı daha dedi..
ne bekliyordun dedim:60:

[ı]benim annemde aynısı.
Ilkindede bundada ay zayıfmış dedi durdu..hoş sonra gerçekten zayıflamıştı kilo alımı durmuştu
Bunda da aynı şeyi söyledi.anne sen hangi haftada kaç gr olması gerektiğini biliyormusunda böyle diyorsun dedim..bir aksilik olsa dr söyler herhalde dedim sonra sustu[/ı]

:1::1: Bizimkine de ben zayıf diyorum allah yardım eder diyor :1::2::3::4:

bide 2 gündür evde hummali bir calisma var e$im:48: temizlik yapiyor her odayi:64:dün oturma odasini temizlemiz esyalarin yerlerini degistirmis ben kalkana kadar geceden esyalarin yerlerini söylemistim yapmis..bugünde cocuk odasini temizliyo ve sirada yatak odasi var.fazlaliklari atip yer aciyo bende ne nereye tarif ediyorum anca baska ise yaramiyorum malülen emekli oldum artik:52:

ohhh sefan olsun ne güzel..:64::64:

çok güzel olur nerde ne zaman peki .. Bakalım kociş de izin verecek mi onsuz pek bir yere gitmiyorum lise arkadaşlarımla buluşunca bile gelmişti :1::1::1: Tabi merak etmeyin sizinleyken gelmez :1:

gelsin bence. hepimiz ay şuramız ağrıyo ay şu şikayetimiz var dedikçe adam töbe eder bi daha:60:

bizimde yasak hatta patron kilit koydudu bir ara benim pc ye format atıldı bilgisayarcı da tekrar kapatmayı unuttu :1::1::1: Ara ara giriyorum ben de

hımm ben işyerinde yasak olduğunu unutmusum..
olsun canım burda bırakmam ben seni face takılıp terkedermiiyim seni:29:

sağol cnm benmm:70:zaten bazen 2-3 gün girmiyosun meraktan çatlıyorum haber alamayınca :1:çatlatma hamiş arkadaşını:60:bu arada dün söylemiştim ama tekrar diyeyim maşallah paşana:nazar:gayet ii tatlım kilosu

bilmedikklerinden söylüyorlar zaten canım onların zamanın da yokmus tabi ne bilsinler kaç gr olacak benimkide dün 1800gr diyorum o kadarcıkmı daha dedi..
ne bekliyordun dedim:60:

32 haftayı doldurmuşsun daha ne.benim ilki 33+ larda yani 34. haftada 1800 dü.. o ay kilo almamıştı.ama 3100 gr doğdu

canım neden mdf seçtiniz?
Daha mı iyi oluyormuş yoksa fiyat mı daha uygun?

mdf en iyisiymiş cnm boya olarak da ben lake iyi biliyordum zamanla sararma yapar dediler sonra akrilik boyanın iyi oldugunu öğrendim lake ve akriliği yan yana koydular akrilik hemen göze çarpıyor biraz pahalı olduğu için sadece yüzeyde görünen yerleri akrilik iç kısımları normal parlak malzeme yaptırdık 3 kapılı dolap sfonyer komidin ve resim koymak için raf yaptırdık 1450 tuttu beşiği de park yatak olacak

gelsin bence. hepimiz ay şuramız ağrıyo ay şu şikayetimiz var dedikçe adam töbe eder bi daha:60:

sağol cnm benmm:70:zaten bazen 2-3 gün girmiyosun meraktan çatlıyorum haber alamayınca :1:çatlatma hamiş arkadaşını:60:bu arada dün söylemiştim ama tekrar diyeyim maşallah paşana:nazar:gayet ii tatlım kilosu

saol canım benim sen girmeyince bende seni merak ediyorum:29:
bu arada senin prenseste eminim gayet iyidir göbüş masallah belli ediyor:nazar:

ay cnm ya sırtın çok ağrı yaptı senin. hep okuyorum. geçmiş olsun. son aylar coştuk valla hepimiz:1:evet 1 ay çok uzun ya seninki erken çağırırdı aslında ama nazar değdirdik adama:1:benim doktora uydu:1:
ne nikah salonu:1:ayy o kadar çok ağladımki face im yok diye küçük emrah gibi:1:

yok be yaaa ne fıstığı kızz gerçekten değil. az kilo aldım ama boyum falanda uzun değil benm öyle.sen yine sevvv benii:70:

severim tabiiki niye sevmeyeyim seni:69:maşallah çok yakışmış hamilelik,inşallah bebekde çok sağlıklı olurda kilo sorunun olmaz:21:

32 haftayı doldurmuşsun daha ne.benim ilki 33+ larda yani 34. haftada 1800 dü.. o ay kilo almamıştı.ama 3100 gr doğdu

masallah canım..
sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu gelişiminde sorun yoksa umursamıyorum ben..
hatta dün dr kafasını ölctüğünde 33 hafta dedi kafamız daha ileriden gidiyormus:9:

mdf en iyisiymiş cnm boya olarak da ben lake iyi biliyordum zamanla sararma yapar dediler sonra akrilik boyanın iyi oldugunu öğrendim lake ve akriliği yan yana koydular akrilik hemen göze çarpıyor biraz pahalı olduğu için sadece yüzeyde görünen yerleri akrilik iç kısımları normal parlak malzeme yaptırdık 3 kapılı dolap sfonyer komidin ve resim koymak için raf yaptırdık 1450 tuttu beşiği de park yatak olacak

Anladım canım iyi günlerde kullanın inşallah.
Bana bugün suntalem daha iyi dediler, bazı mağazalarda da suntalem olanlar daa pahalı da onu için sordum.
Kafam karıştı biraz.

masallah canım..
sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu gelişiminde sorun yoksa umursamıyorum ben..
hatta dün dr kafasını ölctüğünde 33 hafta dedi kafamız daha ileriden gidiyormus:9:

bizimki hiç ilerden gitmiyor..bütün ölçüler ya gününde ya bir gün ilerde ya bir gün geride:1:

saol canım benim sen girmeyince bende seni merak ediyorum:29:
bu arada senin prenseste eminim gayet iyidir göbüş masallah belli ediyor:nazar:

sağol canım artık göbek zorluyor valla. bazen davul gibi gerildiğini hissediyorum derimin:1:böyle olacağına ben bile inanmazdım:1:

severim tabiiki niye sevmeyeyim seni:69:maşallah çok yakışmış hamilelik,inşallah bebekde çok sağlıklı olurda kilo sorunun olmaz:21:

tatlım takılıyorum ben sana biliom sevdiğini:70:inşallah hepimize bebişlerimizi sağlıkla sorunsuz kucağımıza almak nasip olur

Back
X